Inlägg

Inlägg som Shadow666 har skrivit i forumet
Av Shadow666
Skrivet av andbri:

Och du la det värsta skambudet jag någonsin fått. 5k För Switchen och PS5:an via PM. Stäng ner ditt konto.

Vad jag kan se har inte Xmaddict lagt något bud utan skrev bara att du hade lagt ut den på blocket. Och begagnat är begagnat och du skrev att det är intressekoll och får se om jag säljer den beroende på vad priset blev. Så hör kunde folk lika gärna kunnat buda med början på 100kr eftersom det inte fanns någon lägsta pris som du skulle ha kunnat tänkt dig att släppa den för. Visst vet inte om han pmade dig ett bud men ändå. Sätter man ingen riktpris så får man ta dem buden man får sen bestämma sig om man vill sälja eller inte.

Av Shadow666
Skrivet av Scarabeo:

IPS dock, nej tack.

Tanken som räknas som man brukar säga..

Av Shadow666
Skrivet av Scarabeo:

Finns det ingen skärm på 27-32 tum med OLED, 120+ Hz och 4K än? Bryr mig inte om högre Hz än ca 120-144 men däremot är jag så van vid 4K numera att jag aldrig skulle kunna gå ner till 1440p.

Skrivet av danielwerner:

Återkom med 32", 4K, 144hz och inga märkliga ljusstyrkefenomen vid kontorsarbete - då tar jag två.

Här har ni en billig 4k 32" 144hz

https://www.netonnet.se/art/gaming/gamingskarm/gamingskarm-32...

Av Shadow666

Säger bara så det är ok att fuska men inte mot andra spelare utan ska du fuska spela ett singel-player spel eller så går man offline och spelar mot botar men aldrig fuska mot andra personer som vill lira ärligt.. sen vet jag inte varför det började pratas om fusk bara för att vac-bannade personer inte får vara med i giveawayen..

Av Shadow666

Och rockstar games erbjuder flytt av deras spel till sig efter att en person som har typ 7000h på rdr2 som fick panik undra vilka mer gör detta? Som sagt bra gjort google att betala tillbaks sen vet jag inte om det blir 100% av det man har spenderat för jag har inte köpt något till eller från stadia.

Av Shadow666

Ett tips till er som är intresserad av steamlink och lite info till säljaren. Man måste linka steamlinken med en dator och sen så är det bara att spela och du kan köra med trådlös mus och tangentbord. Har nämligen en steamlink själv funkar jättebra faktiskt och om du stänger av steam big picture så funkar den som en vanlig link till datorn så man kan sitta på och kolla film om man inte har en smart tv.. gjorde så på min gamla huvud tv som inte var smart tv så att jag kunde se på Netflix cmore m.m via datorn..

Av Shadow666
Skrivet av Shiftypants:

När det är värre med micro transactions än man trodde...
Mitt resultat: 9/10.

Tror mycket att dem pengarna kommer från Asien för där är det mycket billigare än för oss i Sverige.

Av Shadow666

Hej tänkte fråga om det skulle finnas en möjlighet att Windows XP eller 7 installerat istället för Windows 10? Har så många bra spel som inte fungerar på Windows 10 som jag är sugen på att lira men vill inte krångla med oprativ emulator eller hur man gör för att få igång gamla spel på Windows 10..

Av Shadow666

Frågan är om sidan som man reedemat koden hos kanske vill ha aios nummer som är på paketet eller på produkten för att vissa företag vill veta att det är du som har köpt det. Hände mig när jag köpte min skärm..

Av Shadow666
Skrivet av infigo:

Vem vill köpa en kopia av ett ancient spel man troligen fått ögonen för när man sett dem spela med mods och märker vad man missar för rockstar själva inte gjort spelet modernare för att täcka upp vad som hänt de senaste 20 åren på spelfronten?
Man märker hur dåliga spelen var förr. Första bioshock var fruktansvärt att spela när jag spelade 2019, mekaniskt då. Bra spel i sig som jag gillade, men gammalt och klumpigt i hur man integrerade med spelet hade inte ändrats sen det kom och man har annan förväntan idag.
Tyckte san andreas var klumpigt när jag försökte spela det 2016. Skulle inte spela om det om jag inte moddar till så det känns bättre kontrollmässigt och buggmässigt. Tvekar att rockstar ändrat det.

Ok.. då borde du testa första Warcraft spelet om du tycker dem var klumpiga där gick inte göra som på command and conquer och age of empires1. På Warcraft fick nämligen markera enheten (som på dem andra spelen ja) och trycka på move knappen hela tiden innan man tryckte någonstans på kartan.. Det kallar jag klumpigt. Men sen kan man ju inte jämföra med spel från 201x talet mot en från 95🤣🤣. Men på både aoe1 och command and conquer kunde man trycka vart som på kartan efter man har markerat en/flera enhet/enheter.

Av Shadow666
Skrivet av galenmyra:

Det fanns bara ingen spänning i spelet, storyn var tråkig, tråkiga fiender, tråkig miljö, minns jag rätt behövde man lägga massa tid på att köra runt i olika fordon också. Långa transportsträckor kan vara roligt i open world spel där man kan utforska lite, men i en "corridor shooter" känns det helt meningslöst.

Jag kommer ihåg i Half Life 1 med kommandosoldaterna som man slogs mot, det var riktigt, riktigt bra fiender som lämnade ett bestående intryck. Kommer inte ihåg en enda fiende från HL2.

Finns ett ställe jag hatar i hl2 man har inte så mkt bra vapen när man går in där. Och det är Ravenholm om jag minns namnet rätt med dem nya headcrabs zombies som kan klättra upp för väggarna på husen och dem ylar som varulvar och springer och hoppar efter en man typ bara vill springa snabbt därifrån alltså.. sen kan jag ju hålla med lite att 1ans fiender när det kommer till kommandosoldaterna så är dem lite roligare att möta än combine soldiers. Men 2an så är det typ 100% utomjordingar man krigar emot.. på så sett så går det jämnt upp..

Av Shadow666

Wohoo gissade rätt dem jag inte kunde förutom första frågan😅

Av Shadow666
Skrivet av FreddyK:

Nej det är väll inte direkt nått battlefield-spel som haft bra story förutom kanske Bad Company, men där dom bara gjorde sin version av Kellys Hjältar (om jag minns rätt).

Kul endå att man får lite lore nu när det tyvärr inte ska vara något singleplayer. Fan jag saknar ett bra krigs-singleplayer som inte försöker vara för mycket mil-sim.

Men battlefield spelen har ju inte ens haft någon sp story mode ifrpn början vad jag vet och jag har kört det första som kom ut och då vara det bara online/lan spel med eller utan botar. 1942 hade ingen sp mode utan skrimish mode det vill säga offline spel mot botar. När jag läste lite på vad andra har skrivit så låter det som att dem började med sp mode med bad company om man inte räknar med battlefield 2 modern combat till ps2 och 360. så teknisk sett så är ingen battfield någon single player spel i sin helhet. Men jag håller med dem borde göra mer single player spel tycker det är för mycket med online spel i denna kategori av spel.

Av Shadow666

Är det bara jag eller trots att fc5 är såpass gammalt så är det väldigt mycket med buggar i det?

Av Shadow666
Skrivet av Simmespelar-yt:

denna då får vissa av grejerna du tipsa om passa ej ihop https://www.inet.se/datorbygge/b1259777/min-dator lite dyrare blev den men kan lägga 11 tusen och lite till kanske får bli med rgb ändån och sido ruta för där följer med fler fläktar

Ok.. annars så finns sharkgaming på Netonnet.. eller måste det vara från inet?

Av Shadow666
Skrivet av Simmespelar-yt:

https://www.inet.se/datorbygge/b1259767/min-dator
Kan denna funka till spel som farming och the hunter

Här är liten ide för en ok gameing rig för ca 10k..

https://www.inet.se/produkt/1903244/asus-tuf-gaming-b460m-plu...
https://www.inet.se/produkt/4302380/kingston-nv1-500gb-m-2-nv...
https://www.inet.se/produkt/5302658/pny-xlr8-16gb-2x8gb-ddr4-...
https://www.inet.se/produkt/5303147/intel-core-i5-10400f-2-9-...
https://www.inet.se/produkt/5323104/be-quiet-pure-rock-2
https://www.inet.se/produkt/5407089/gigabyte-geforce-rtx-2060...
https://www.inet.se/produkt/6902710/be-quiet-system-power-9-7...
https://www.inet.se/produkt/6903757/aerocool-shard-tg-inkl-4s...
Din rig du föreslog saknades processor kylare. Om det inte kommer med en stock-kylare tillsammans med prossesorn..

Av Shadow666
Skrivet av hnkl:

Ser gärna att man kan spela med botar själv som i gamla Battlefield 1942. Perfekt för att träna och öva. Bör absolut finns som valmöjlighet att spela lokalt med botar.

Spelade bf Vietnam (gamla Vietnam, inte bad company Vietnam alltså).. var jättekul mot bottar när man sen sitter på stranden i en tank som axis medans usa ska anfalla ön med båtar och helikoptrar.. sen när man sitter där i stridsvagnen å väntar på dem så kommer en helikopter över en fallandes rakt på stridsvagnen och man bara vad i hmmhmm kom den ifrån😜😜😜. Jag har faktiskt saknat bottar på bf serierna som kom efter bf2..

Av Shadow666

De här som Webhallen gjort är lite som kompletts komplett-pc faktiskt.. fast där ser du vilka kort du ska ha. För dem plockar nämligen till sig korten dem beställer och sätter in dem till komplett-pc. Och jag tror dem skickar ut dem korten somstår i kö först för dem har typ stoppat helt med grafikkorts beställning.. och dem kör nu på endast komplett-pc..

Av Shadow666

Kollade upp priset mellan the witcher 3 på epic och steam.. steam pris nu i eur499 på epic 465sek.. så jag tror det blir lite billigare..

Av Shadow666

Vilka här tycker att regeringen ska införa lag mot scalping? Tycker att det är för mycket med sånt just nu.. dem betalar väl inte skatt på vinsten heller antar jag..