Inlägg

Inlägg som deeshu har skrivit i forumet
Av deeshu

Vad sägs om att få vara anonym, men inte få lov att utge sig för att vara någon annan?

Av deeshu

En viktig skillnad här är: du kanske fortfarande kan vara anonym jämtemot andra användare på plattformen, men plattformen kan förhindra dubbla konton och ryska troll och polisen kan veta vem du är när du trakasserar folk.
För vi kan väl alla hålla med om att mängden olaga hot på twitter är helt fruktansvärd?

Av deeshu

Blocket och Sweclockers har redan id-kontroll och jag hör inte folk skrika om det?

Av deeshu
Skrivet av Viita:

Såg inte ett av de mest enerverande kommandona i listan, eller har de tagit bort det?
Windows-knapp + <nummer> - Där <nummer> motsvarar ett programs position på aktivitetsfältet, oavsett om det är startat eller ej...

Vet inte om det finns något sätt att stänga av specifika kommandon, men som tur är så kan man i alla fall stänga av kommandon kopplade till specifika knappar.
För den som vill veta hur man stänger av specifika knappar från att vara länkade till kortkormmandona finns följande:
https://www.top-password.com/blog/disable-specific-windows-ke...

Konstigt nog är det först i Windows 10 som jag upplevt problem med just detta kortkommando trots att det även ska existera i Windows 7 och 8...

Spännande vad folk är olika! I min åsikt är det här det bästa kommandot någonsin! Och fler verkar hålla med mig, eftersom i linux-världen så har både gnome och kde annamat det här.

Vad man än håller på med så kan man lita på att win+1 ger en chrome, win+2 ger en discord etc. Galet mycket smidigare än alt+tab!

Av deeshu

Annonsen är avslutad

Av deeshu

Hej! Tormestorp, utanför Hässleholm. Det du ser på bilden är det som ingår, kylare och ddr3 (kan köra i tre kanaler har jag för mig) får du hitta på annat håll 🙂

Av deeshu
Skrivet av Aphex:

Fyrkantiga var ett skämt men ”du förstör synen” har jag fått höra både en och hundra gånger på fullt allvar under min uppväxt. Var det inte av bildskärmar så var det av bokläsning i bristande belysning och nu har vi en pågående kollektiv psykos kring blått ljus. Jag ser fortfarande!

Fast det finns lite sanning i det där, även om det inte är kopplat till datorer. Barn som aldrig utsätter sina ögon för solljus och tränar dem på att fokusera på långt avstånd löper högre risk att bli närsynta. I vissa delar av Kina har man mer eller mindre en "närsynt generation" av barn som suttit konstant i skolbänken och inte gett ögonen en chans att utvecklas normalt. Men det är ju ganska extrema förhållanden som krävs.

Av deeshu

Fractal design define XL med ett gammalt hp workstation-mobo

Fractal design define XL med ett par repor och bucklor. Innhyser ett hp workstation-mobo med en xeon E5520 och ett nätagg med modifierad pinout för att matcha hps konstiga standard.

Först till kvarn. Obs! Skickas ej!

Läs hela annonsen här

Av deeshu

Annonsen är avslutad

Av deeshu
Skrivet av Filwal857:

Så hzxt chassit är sålt?

Japp, det blev hämtat på plats igår

Av deeshu

Det som finns kvar är define xl, ikea-grejset, unifi-adapterplatta, 5.25 till 3.5 och cymbalerna.

Av deeshu

Hej! Har inte hunnit kolla på det här än... Barn #2 hade lite mer bråttom att komma ut än vad vi räknat med. Kollar så fort jag får tid!

Av deeshu
Skrivet av Ramses_II:

Var finns sakerna för upphämtning förresten? Jag kan hämta eller mötas upp i Malmö eller Lund. Och när är budandet slut?

Tormestorp, avslutar nån gång på söndag när jag får tid

Av deeshu
Skrivet av Digiboy:

Är frakt möjlig för Fractal design XL?

Kanske, men det kommer inte vara billigt. Det väger bly.

Av deeshu

Mycket större intresse än väntat, så jag avslutar nån gång i helgen när jag får tid att gå igenom allt!

Av deeshu
Skrivet av skrock:

100:- för HD7950 (förutsatt att det fungera) + frakt

Har du lust och berätta lite mer om hur dina WHW03 strular, typ tappar dom kontakten eller fastnar dom med blå lampa som aldrig släcks eller liknande?

Mitt problem från början var att jag behövde starta om huvud-noden varannan månad sen jag började med wired backhaul. Sen gjorde jag en factory reset och fick inte dem att prata med appen igen, men jag okrade inte försöka så länge heller.

Av deeshu

Eh, det fanns visst en gräns på antal uppladdade bilder... Här är en länk istället https://photos.app.goo.gl/zTZw12JpCNcEHn6R8

Av deeshu

Resten del 1

Av deeshu

Gigabyte-bräda med c2q

Av deeshu

NUC