Inlägg

Inlägg som BoxOfHax har skrivit i forumet
Av BoxOfHax

Ok, annars verkar LG G3 schysst, onödigt högupplöst skärm kanske. Vad skulle ni rekommendera i 2-3k segmentet?

Av BoxOfHax

Min första smartphone!

Hej! Jag bestämde mig för att inte köpa ny en telefon tills min nuvarande gick sönder. Det var mer än 10 år sedan.. Jävla Nokia telefoner att hålla alltså. Hur som helst har jag insätt att min telefon antagligen kommer leva längre än mig. Så, det är dags att köpa en ny!

Vad är det som gäller? OnePluss One verkar vara the shit eller? Behöver också ha ett abonnemang, kollade lite på tele2 rörligt pris med 20GB, som kostar 149 kr/månad. Jag får kanske 10 samtal för varje jag ringer, så behöver inte fast pris tror jag.

Fattar inte riktigt detta med data vs tele/sms, borde jag inte kunna använda mina 20gb och skicka "sms" tills tummarna är ned nednötta till skelettet?

Har alltid tyckt att alla mobilspel såg jävligt lama ut, men såg detta, kommer det vara möjligt? Eller kanske t.o.m trycka upp det på en tv?

MVH

Av BoxOfHax

5 stack master race

Av BoxOfHax

Jag får 250±100 fps med v i 1080p allt low, multi core off i en 5v5. Tycker du borde kunna klämma ut lite mera med din burk. Du vill nog köra med "fps_max 0", aldrig fattat varför man skulle vilja cappa fps.

Av BoxOfHax

Vet att ni alla legat sömnlösa och undrat hur det gick, så jag ger er en liten update.
Gick till en Teliabutik, sa: "ay, yo, brushan, mitt internet hackar bajs", fick ett nytt modem gratis (gratis, som i 300kr/mån i över 15 års tid). Fungerar prima, 7,5Mbit/s.

Kan också tillägga att killen i kassan såg ärligt förvånad ut när jag berättade vilket modem jag hade.

Av BoxOfHax

Någon som kan ge tips på ett par vettiga lurar som är stora och sitter löst? Känner att det är dags att byta upp sig från mina SS Siberia v1. Ljudet i dem är meh och mikrofonen horribel, men det är riktigt sköna och har överlevt otaliga resor ner i golvet.

Problemet är att jag är så van vid dem att allt annat känns oskönt. Vill ha något som har plyschdynor, låter ok och har bra positional audio. Det är också viktigt att de inte ligger mot någon del av örat (är för små) och inte sitter som ett skruvstäd.

Har dessa också, och kan användas för referens för allt jag INTE vill ha i ett par lurar:
Medeltida tortyrverktyg

Av BoxOfHax

Tack för svaren! Ska dra hit en riktig dator och testa innan jag ringer. Är hos mina kära föräldrar och de datorerna jag testat med är kassa som fan. Modemet är nog 6-10 år skulle jag tippa på. Hur fungerar om man vill köpa ett nytt modem? Har en hel låda med modem, dock tror jag inget av dem är från ZyXEL.

Av BoxOfHax

Telia 8 - får ut 2,5

Tjao, kör kabel från dator -> modem -> första telejack. Får som rubriken säger ut max 2,5Mbit ned och 0.6-0.05Mbit up (bredbandskollen). Med Telia 8. Jag tappar också uppkopplingen i någon sek då och då. Har provat 2 olika datorer med samma resultat. Kan det vara modemet det är fel på (ZyXEL Prestige 600 series) eller blir jag snuvad av Telia?

MVH

Av BoxOfHax

Jag tillräckligt mycket gegga i mitt tangentbord för att livnära en mindre stad i ett par veckor. Äckligt? Jo kanske, men vänta bara tills ryssen anfaller, så ska vi se vem som skrattar.

Av BoxOfHax

Prova "mat_queue_mode 2" om du inte redan har det.

Av BoxOfHax
Skrivet av Zippeer:

Vill man pracca mot andra lag så går det att göra, hur man gör nu för tiden har jag ingen koll på men det går.

Inte jag heller, vilket tyder på att det kan vara något som är värt att lägga till officiellt i spelet. Tycker det låter som en schysst idé.

Av BoxOfHax

Högre fps = mindre input lag. Så fps_max 0 och så låg upplösning som du känner dig bekväm med är vad jag skulle rekommendera. (jag kör i 1080p på samma skärm)

Av BoxOfHax

Köpte https://www.netonnet.se/Customer/SharedList/62700 + asus-z97-Pro Gamer i fredags. Gick på ca: 14k inklusive skärm. Jag hör inte om datorn är på eller inte. Du behöver inte byta ut fläktarna i R5:an, de är tysta. (länk om du tycker att anekdoter är värdelösa: http://www.silentpcreview.com/article1422-page4.html)

MVH

Av BoxOfHax

native uefi windows 8.1

Vad är detta för magi? Jag kan tydligen får snabbar boot time än med BIOS. Hur gör jag installationen? Har redan en bootable usb-sticka med windows 8.1 på, kan jag använda den?

Av BoxOfHax

Jag har typ 17 games won eller så, blev placerad i hösta silver ranken. Sen 7 games senare blev jag promotad till lägsta guld. Bottom fragade i princip varje match.

Två observationer bara:
Namnen på rankerna är totalt retarderade. Ge mig typ Bronze, Silver och Gold 1-6, istället för Guardian Master Explorer Silver Hero XII. Det känns som att rankerna är ganska irrelevanta. 10% skill och 90% vilka man spelar med.

Av BoxOfHax

Bara intresserad av PvP, och PvPn i wod var sjukt kass. Speciellt om man spelar mage, vilket jag föredrar. Alldeles för lite knappar att trycka på och för svårt att se skillnad på bra och dåliga spelare.

För att inte tala som selfhealing så klart:
https://www.youtube.com/watch?v=VvBaY5jJX0k

Av BoxOfHax

Ska köpa en ny burk med liknande budget imorgon. Detta är vad jag har i kundvagnen just nu:
http://www.netonnet.se/Customer/SharedList/62557

Kanske ändrar lite beroende på priserna när jag kommer till lagershopen dock. Tänker inte betala 4k+ för en 970 strix eller 1.5k+ för z97-a.

Av BoxOfHax

Fråga till er med QcK Heavy

Tjao, är sugen på en QcK Heavy, men har inte möjlighet att testa den.
Jag har en clothpad från Logtiech, problemet med den är att den är gjord (vävd) på ett sådant sett, att men känner en tydligt skillnad på x och y-led. Med andra ord, det krävs mindre kraft att dra musen från höger till vänster än det göra att dra den mot och ifrån sig. Känns tydligare om man lägger lite tyngd på musen.

Har QcK Heavy samma problem?

Av BoxOfHax

aww, trodde jag hade en chans. Grattis till vinnarna!

Av BoxOfHax

Köpte just en EVGA SuperNOVA G2 850W från Netonnet för 999kr som jag sitter och stirrar på. Har ingen användning för det just nu, men kunde inte motstå.