Inlägg

Inlägg som reeson har skrivit i forumet
Av reeson
Skrivet av KOgnitiva:

Deal. tid plats? Bor i centrala gbg

PM

Av reeson

2000kr kan hämta

Av reeson

800 kr plus frakt

Av reeson

Tja! Fick tillgång till Arena igår. Hur hari upplevelse blivit för er? Hsr själv inte hunnit spela alls men kollade runt. Har inte lägt mycket tid på EFT då blir fan sur på dålig audio. Men detta kanske bli en snabbt gunfigt träning verktyg.

Av reeson

Annonsen är avslutad

Av reeson

Annonsen stängt. Tack Fredrik.

Av reeson

Kortet är nu tagit. Lämna upp annonsen tills det bli slutförd. 😊

Av reeson
Skrivet av L-stream:

Jag tar det gärna för 6030:-
Har någon timme till Göteborg, men det kan vi ta i PM utifall jag får köpa kortet för det priset. Antar du inte ville ha någon budgivning?

Hej, du få den om du vill så länge du kommer hämta innan måndagen, du är väl först. Skriva medelande bara o vi ta det därifrån.

Av reeson

Powercolour Fighter RX 7800XT **NY + oöppnade

Var hemma sjuk under dennna inet streamen förra veckan o click happy...tänkte de var ett 7900XT Då kästa jag en godgärnning tillbaka till SWEC fölket.

Först till kvärn för inköpspriset 6000+30kr till annonsen.

Hämtas bara i GBG under helgen med overkommelse eller åker den tillbaka på måndag.

p.s. ursäkta svengelska.

Har det.

Läs hela annonsen här

Av reeson

@varget bra att veta. Låter som Synology är inte helt kass kanske.

Av reeson

@Sarato @DennisOlof @Deeziel @Pepsin .Tack för alla svar och inblick. Köpt en ett nätverk switch o ska pillar mig fram med den existerande synology o ser hur långt jag kommer med den. Allt är gammal men inte mycket använt.

Av reeson

Hej, tack för svaret. NASen har använts i typ 2 år sedan inköp, samma som diskerna. Ska koppla upp den och ser vilken datum stå på den senaste uppdatering. Kommer ihåg att jag hade lagt den som en externt disk innan. Har för mig att jag kunde använder den som en backup system. Har också google drive(200gb) som kan kompliteras med min system när jag har fått hur allt ska går ihop med lite kartläggning av vad jag behöver. har hårdvara hemma som duge hoppas jag.. Kanske kan sätta en 500gb sata drive i NASen och en 3tb HDD. Nog gisser jag har bara 1GB koppling via rountern. Hade CAT6 nånstans också. Vet att datorn har 2.5GB LAN port.

Vad jag har lagrings massigt;
Staionary Dator Just nu
1st * 1tb-Gen3 (system disk)
2st* 500gb SSD-Sata(spel bibliotech, bilder)
1st* 3tb WD red hårddisk(kopplade via sata, finns ingen plats för fler)

Liggandes;
1st* 2tb-Gen4(ny inköpt ska vara C: disken snart.)
2st* 3tb WD red hårddisk(15års samling av data)
1st 180gb sata ssd(oanvänt)
1st*256gb AHCI M2 ssd(oanvänt)
2st*120 gb sata ssd(okänt skick)

Enheter;
1st* Stationär Datorer
1st* Laptop- Använt sällen och gammal.
1st* Synology 213j- plats för 2st 3,5" disk(ganska långsamt cpu)
1st* Strawberry Pi 3b.

Av reeson

Hemma lagring, är mitt synology NAS(2013 model) för gammal eller osäkert

Heja SWEC!!

Jag har ett DS213j o 2st* 3tb WD reds. Jag vet att den är ganska gammal nu och långsamt. Men finns de nån risk med harvåra+mjukvara sidan med synology? Jag skulle inte använder den från mölnen/appar på telefonen eller koppla den mot nätet utan sätta den hemma bakom routern.

Vill bara fixa backups av bilder bland annat o system restore filer från min stationär dator.

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}

Av reeson

Innan vi Sweclockers fick grattis frakt av Inet brukade jag beställa de mesta från webhallen då jag kunde svänga förbi butiken o hämta saker på vägen hem. Nu när jag har flyttat är det grattis instabox från Inet som gäller. Har också haft många bra nördiga samtal på Ringön butiken över åren även om det var lite krånligt att besöka butiken. Vet ej vad han heter man han på Ringön var kung. Inet är först sen Webhallen. Jag hellre stöda Inet då dem verkligen försöka nå oss på SWEC med super kundservice, ganska bred utbud(i sverige) samt bra erbjudan. Skulle vara kul om Webhallen satsade lite mer än vad dem har gjort den sista 5-10 år.

Av reeson

Woot woot!! slipper köpa coola blå blocker glasögon och huvedvärk.

Av reeson

Om en bra märke gärna seasonic eller superflower skulle ta fram en sånt som klara 5-600W last är jag med. Egentligen vänta för att ser hur det går med ATX 3,0 och om den nya nvidia kopplingen är här för att stänna. För resten finns de bra alternative till johnnyguru recensioner nu?

Av reeson

Hej, har själv kört med Air China flertal gånger innan pandemin tillbaka till Nya Zeeland. Var helt okay. Dem var helt enkelt den billagaste. Om dem är billagaste nu är jag inte förvårnade. Om en flygplan är inte i luften känna den ingen pengar. Protip, man kan köpa ingång till 1st class lounge. Fick panga ute 4-500kr för inträdet men hade en 18 timmers layover så de var lätt värt. Black label whiskey och sushi =). På den tiden betallade 8kkr return till NZ. Var student då så bara pluggade hela resan.

Av reeson
Nytt bud: 100 kr Ska vara nära backa folkets hus från 1800 så säger till om du vill snabbt hämtning när det passar.
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av reeson

Var i GBG finns dem? MVH, Richard

Av reeson

Undviker hemleveans. Då bli så krångligt. Har båda instabox och postnord ombud inom 150m så en lätt väl. Har aldrigt haft problem med båda. Men hem leverans esch... inte ringer eller så.. kommer sent eller ramen för när då skulle kommer inte stämma med verkligheten. UPS och FedEx har bara några utbud i göteborg då bli detta lite mer jobbigt också då dem säkert kommer säger "du var inte hemma, kom och hämta på utbud" även om man har varit hemma. ya ya. Brukar bara vara glad om paket från utomlands kommer fram utan skadan. Utöver detta. Inet och instabox. Svin bra kombo!!