Inlägg

Inlägg som babgjyshi har skrivit i forumet
Av babgjyshi
Skrivet av SnowgubbeN:

Lust att lämna en kort recension på högtalaren?

Ser att den fortfarande är på kampanj och är väldigt nyfiken

Skräp.. Ordinarie pris på den högtalaren borde vara 199kr max. Har haft flera av Jays grejer sen innan och alltid varit nöjd men detta var pinsamt.

Köpte en av dessa och enda positiva med den är att den är snygg. Svårt att koppla in till mobilen, måste koppla om den varje gång man startar. För att inte prata om ljudet, det låter förfärlig. Jag var så missnöjd att jag slösade mer pengar och tid på att köra och lämna tillbaks skiten än om jag behållit den.

Hoppas detta hjälpte lite.

Av babgjyshi
Skrivet av Mange_221:

Samma för mig, mailade dem igår angående detta

skriver du här vad dom svarar då? FÅr kontakta dom också snart isf

Av babgjyshi

Ni som beställde från retrospelbutiken, har ni fått era 370kr cashback? På deras hemsida står det att dom skickas efter 3 veckor men har nu gått 4 och ingenting för mig!

Av babgjyshi
Skrivet av Pontus9999:

Den här sidan är ju en scam. Om dem nu vore så seriösa varför kan man inte betala med klarna få först betala sen. Kommer bara upp Vi kunde tyvärr inte godkänna detta köp. Vår betalleverantör Klarna kan inte godkänna detta köp för tillfället. Vänligen välj ett annat betalsätt. Sen så står det på min data att sidan inte är säker och att jag ska undvika att ange personlig information som exempel lösenord och kontouppgifter. Fucking skämt!

Måste vara ngt fel på ditt konto isf, beställde själv förra veckan, cd varianten dock och fått hem den.

Av babgjyshi

http://retrospelbutiken.se/store/produkt.php?produkt=40840

Ps5 digital säljs för 6600 kr och då ingår en handkontroll och 320 kr man kan köpa nästa beställning, så det blir 600-700 över rek pris.

Av babgjyshi

http://retrospelbutiken.se/store/produkt.php?produkt=40840

Ps5 digital säljs för 6600 kr och då ingår en handkontroll och 320 kr man kan köpa nästa beställning, så det blir 600-700 över rek pris.

Av babgjyshi
Skrivet av Erinra:

Ta bilder och reklamera, så bör du få ett prisavdrag på den!

Skrivet av gurkburk92:

Så hade jag nog också gjort. Maila och bifoga bilder på allt, sen skriva nåt i stil med:

"Eftersom efterfrågan är så stor på dessa & om jag skickar in denna enhet så blir jag utan i några månader till i väntan på en ny, då tycker jag att ett smärre prisavdrag(återbetalning) enligt er begagnatpolicy."

Jag hade hellre tagit en ny faktiskt än prisavdrag men får se vad dom säger.. Skickat bilder och får se vad dom säger..

Av babgjyshi
Skrivet av Tjalle142:

7600kr för det... Lämna tillbaka

Skrivet av Tellion:

Hade lämnat tillbaka, men angående plast pluppen den skall väll sitta i från början?

Skrivet av Implor:

Fick min idag. Den var helt ny. Plast biten för stället var där och såg helt nytt ut. Inga spår eller fingeravtryck vad jag kunde se. Krävdes uppdateringar när den startade av både PS5 och kontrollen.

Plast pluggen ska sitta där. Enligt manualen ska man ta bort den vid monteringen av foten.

Den kommer inte lämnas tillbaks för det lilla grejen, bara jobbigt att ngn använt den, dom kunde torkat av den iaf.. Reporna ser man ändå inte när man spelar.

Ja mitt fel, pluggen ska sitta i,

Av babgjyshi

Ni som beställde från retrospelbutiken och fått hem! Är era konsoler också använda eller redan öppnade trots att ingenting stod på sidan? Fick min idag och lådan såg inte öppnad men konsolen har 100% varit av. Finns en del fläckar, repor, limrester samt en plastplugg som täcker för skruvhålet till fästet om den ska vara stående eller liggande satt redan i!!

Av babgjyshi
Skrivet av Pontus9999:

Priset spelar mindre roll för mig, är bara rädd att bli scamad då det är mycket att bara slänga ut sådär utan att få något!

Annars har ju retrospelbutiken för 7600 plus handkontroll samt 360 kr tillbaka. Beställt en och får den förmodligen imorgon men dom har dhl så inte 100...

Av babgjyshi
Skrivet av Powerjimmy:

https://youtu.be/FXqsWr-nXnA

Har varit i full rulle med renoveringen av nyköpt radhus sen på de fick jag en arbetsskada av en arbetsolycka vilket resulterade i kryckor i ca 2 månader.. Men nu e man på bättringsvägen!

Vad är meningen med en fiskevideo där man inte ens får se fisken? Detta måste jag tyvärr säga var en av dom tråkigaste videorna jag sett i hela mitt liv ang fiske..

Av babgjyshi

Måste det vara passat? Annars finns skoda superb som är ännu större och samma sak som vw nästan. Samma motor har jag för mig och liknande utrustning dock billigare. Kvalitetsmässigt så är det exakt samma sak.

Av babgjyshi

Man ser hur borta från verkligheten en del här i Sverige är. Alla länder har inte liknande skyddsnät som vi har här i Sverige.
Har en kusin som jobbade som kassörska utomlands, och under jul och nyårs helgen när det var stressigt så tog hon en förfalskad 20 euro lapp. Hon fick betala det från sin egen ficka eller få sparken, och för henne så var den en dags lön, 10 timmars arbete.

Av babgjyshi
Skrivet av Toivo83:

lönen är inte allt.
Jag gick från svetsare till vården, hade tidigare ca 28k efterskatt +- till att få ca 18-19k efterskatt.
Rör mig inte ett dugg i ryggen då jag mår betydligt bättre.
Mer tillfredställande jobb, kommer hem på kvällarna, variernade tider, ibland lätt ibland tungt jobb.
men framförallt, mår mentalt 1000 ggr bättre, så får jag ändå slantar över efter räkningar.

det man kan göra är att se över utgifterna om man vill få mer pengar över efter räkningar

Så har jag också börjat tänka på sistone, sen kommer räkningarna och då är det inte lika roligt längre. Men får se hur det blir om jag hittar ngt jag vill studera och bli f-skattar vid sidan..

Av babgjyshi

Mekaniker inom entreprenad/lantbruksmaskiner
Tjänar 34 000 i grundlön och blir mer på sommaren när det är säsong.

Är endast 24,s lönen är väl rätt så bra för mig men börjar bli trött på det. Jobbat nu i över 6 år med detta och känns som det dags att gå vidare men svårt att gå ner i lön när man vant sig.

Av babgjyshi
Skrivet av oscarh93:

Härligt, återkom gärna med vad de säger.

Nu har Lenovo hört av sig och dom erbjöd att antingen byta laptopen, lämna tillbaks eller 10% avdrag. Eftersom det verkar vara så med dom flesta så tog jag 10%, och öppnade locket själv istället. Den har bara blivit spänning som fan när dom satt i den, så nu är det stora klickandet borta men det finns fortfarande så man kan trycka in det. Ska bara sätta någon sorts gummi som stöd.

Slutligen hamnar ju datorn på 6500 vilket jag är nöjd med iaf än så länge.

Av babgjyshi

Vadå skatta? Finns pengarna med i testamentet så går det väl till dem annars blackjack and hookers, men håll avståndet bara!

Av babgjyshi
Skrivet av Aphex:

Den flexar lite när jag trycker precis i mitten, men inte så där mycket och den ger inget ljud ifrån sig. Du kanske har någon spänning i bottenplattan så den buktar ut lite?

Skrivet av oscarh93:

Hej,

Samma sak för mig med, dock tycker jag inte att det låter riktigt så mycket.

/O

Ja då är det fler än jag med andra ord. Skrev till Lenovo och dom svarade att dom håller på försöker lösa mitt problem och dom hör av sig!

Av babgjyshi

Beställde en slim från Lenovo och fick datorn igår. Dock har jag ett litet problem som jag stör mig på. Locket i baksidan har ingen stöd och den trycks in och känns som att någonting är lös, se filmen som jag tog. Det jag undrar ni som har laptopen hemma, är det likadant för er eller det bara min som har detta problemet?

https://streamable.com/8gym1u

Av babgjyshi

Fått svar av försäkringsbolaget och självklart fick jag inte lämna in den. Så nu är mobilen skickad från Malmö (mig) till Giab i Staffansorp. Där har dom kommit fram till att det trasig skärm. Så nu har dom skickat mobilen till Samsungs verkstad i Malmö för att byta skärm. Får se om den skickas direkt sen till mig eller till Giab sen till mig.
Känns så jävla onödig, och nu är man utan mobil i minst 1.5 vecka...