Inlägg

Inlägg som hahavaffan har skrivit i forumet
Av hahavaffan
Skrivet av Gamer 24-7:

Wow! Använder folk fortfarande Prisjakt?! Mohaha!

???

Av hahavaffan

Äntligen!

Av hahavaffan
Skrivet av IceKey:

Inte bättre och köpa en splitter och koppla via molexen som ligger undertill? Så kör jag iallafall. Rätt många som inte insett att man kan göra så, utan beställer FDD to SATA istället från ebay tex.

Skickades från m.sweclockers.com

Hittade också den, så jag köpte även en 1->2 molex-splitter igår, men tyckte det blev snyggare så här

Av hahavaffan

Hittade ingen FDD-power -> SATA-power-adapter, så jag rotade fram lödkolven. Borde väl funka bra med en SSD här nu?

http://i.imgur.com/chxUx99.png?1

Av hahavaffan
Skrivet av Kylskåpshandtag:

Vadå flyttanmälan? Om du inte skickat in en betald eftersändning kommer ALL post som skickas till din gamla adress skickas tillbaka till avsändaren.

Flyttanmälan osv... jag var otydlig. Flyttanmälan, eftersändning, informerat företagen, etc. Allt man bör göra vid flytt alltså.

Av hahavaffan

Vad säger idioterna på Posten om det? Vi flyttade i somras och det var 5-6 fakturor och annat viktigt som bara försvann under de första månaderna, trots flyttanmälan osv. Posten bara rycker på axlarna och man får beskedet att "Ja, då har nog brevbäraren lagt brevet fel, sorry".

Av hahavaffan

Hur länge sedan är det du fick hem den? Under dina 14 dagar, förutsatt att du köpt den online, får du packa upp och testa produkten och sedan returnera den om du inte är nöjd.

Av hahavaffan
Skrivet av Dinoman:

Det här.

Du måste har fått information om dessa avgifter, om du inte har det så är det ju falsk marknadsföring och då är det bara att dra dom inför civilrätt, men då gäller det att du inte har missat några detaljer.

Så du menar att ICA Banken skulle ha missat att skriva in i avtalet att de tar betalt för sina tjänster och att årsavgiften dras från kontot? Lycka till i rätten

Av hahavaffan
Skrivet av Marinlik:

Nu är det här bara en stor gissning, då deras Amazon-program precis börjat filmas. Men jag skulle inte vara så förvånad om Top Gears nerläggning var det bästa som kunde hända för Clarkson, May, Hammonds bilprogram(oavsett kanal och namn). Förutom specialavsnitten de senare åren så tyckte jag att programmet hade tappat en del. Kändes lite som att de gick på sparlåga i slutet och gjorde det de visste att de kunde. Känns som att det här kan ge lite nytt liv i programmet och nya idéer.

Exakt min åsikt! Blir nog skitbra det här.

Av hahavaffan

Som sagt, läs villkoren noggrant. T.ex.:
"... läser nyheter, betalar räkningar, lyssnar på musik och då och då vill titta på film." - detta anses som normal internetanvändning. Överskrid detta, och hastigheten kan/lär bromsas.

Av hahavaffan

För det första får du fråga en förälder tror jag, eftersom att det brukar vara 18-årsgräns för faktura och delbetalning. Vidare har du ingen inkomst, och delbetalning och faktura baseras på en kreditupplysning om dig som person, och du kommer få avslag där.

Men om dina päron är med på noterna så visst, delbetala du, det är ju ett bra sätt att ha råd med någonting man inte orkar spara ihop till.

Av hahavaffan

6P lät som ett klockrent köp tills man noterade skärmstorleken. För helvete.

Av hahavaffan
Skrivet av Dunder:

Kunde man inte lagt detta i en egen tråd, så att denna tråden slapp fyllas upp av ett enda fynd?
Det blir svårt att diskutera annat annars.

Medhåll. Flera sidor om leveransinfo av en Samsunglur är inte särskilt intressant.

Av hahavaffan
Skrivet av ksw:

Alltså, det är bara att åka och köpa A3 ark i pappersbutiken, din skrivare klarar liggande utskrifter i A3 utan problem så det är bara en fråga om inställningar.

Hur vet du det, utan att veta vilken skrivare TS har tillgång till? Det finns ju mängder av A4-skrivare som tar papper på längden, och då går det ju inte att mata den med A3.

Av hahavaffan

Funkar utmärkt för mig. Har bara en grej att anmärka på, och det är att ljudet inte skiftar mellan mina lurar och mina USB-högtalare som jag vill. Ibland när jag ska spela och trycker i lurarna, så är ljudet fortfarande kvar i högtalarna, och jag måste välja ljud-utenhet för att det ska slå om. I W7 funkade det klockrent varje gång, bara tryck i och dra ur som man ville. Installerade om ett par drivrutiner igår, så eventuellt är det fixat nu.

Av hahavaffan

Jag gillar mitt Logitech K830 väldigt mycket. Kostar dessutom bara 699kr nu på Dustinhome Weekend Rush - Klickis.

Av hahavaffan
Skrivet av Oliver91:

och du tror en bmw från 2003 har en kassettspelare?

Hehe, det finns faktiskt. E46, som TS antagligen har, fanns absolut att få med kassettspelare. Se bild t.ex.

Edit: Runt 2003 och framåt så kom originalradion med AUX-ingång baktill enligt Google. Så om du pallar och kan, ryck ut enheten och kika. Här finns en hjälpande video, om du har ungefär samma bilmodell: klickis.

Av hahavaffan
Skrivet av AkUs:

Vi kör 20-30st Evo 840 (256gb och 512gb blandat) och kanske 10st Evo 850 (512gb).
Vi har inte märkt av problemet med 840. För en vanlig hemanvändare är det nog inget
att hettsa upp sig över.

Vad gör ni med diskarna? Problemet är som redan påtalat verkligt, dock märks det väl mindre i miljöer där data skrivs om/över ofta.

Av hahavaffan
Skrivet av HerrNilsson:

Missade du mitt inlägg helt och håller eller? OP5 övervakar allt möjligt, gratis upp till 20 noder.

Sorry, letar i första hand efter något riktigt simpelt. Men när jag googlar så verkar OP5 riktigt nice, kanske ska prova det där hemma först dock, eftersom att jag aldrig rört en linuxmaskin ens hemma innan, än mindre i en produktionsmiljö

Av hahavaffan

Ska kolla in det! Hittat ett powershell-skript också som verkar bra.
Bäst av allt vore ett separat program som kan övervaka lite allt möjligt.