Inlägg

Inlägg som anon244477 har skrivit i forumet
Av anon244477

Känns som syftet med varje Apple artikel på Sweclockers är att framställa dom som "dåliga" och skapa två läger i forumdelen. Skärp er snälla.

Av anon244477
Skrivet av Corcovado:

<Uppladdad bildlänk>

Vart är Alien i bild?

Av anon244477
Skrivet av AxxT:

Använd denna sidan, skapa ett konto.
Super smidigt att följa ens Lilith statyer etc.
Men är nog en kostnad för att följa flera prylar, minns inte. Men jag tyckte det var värt köpet.

https://mapgenie.io/diablo-4/maps/sanctuary

Plot twist, Blizzard äger sidan och tjänar cash igen

Av anon244477

Nej jag kom aldrig vidare med vad det kallas eller beror på. Skapade en tråd här men fick bara ett förslag angående ”font scaling” men det hjälpte inte.

#19689810

Tråden visar hur mitt fel var.

Av anon244477

Jag hade samma fel på mitt 1080ti i nästan 2 är. Testade ominstallation men felet kvarstod. Helt plötsligt försvann det kanske via nån uppdatering men var skitjobbigt. Jag löste det med snabbtangenter för att resets video. Kommer inte ihåg tangenterna men typ Win Ctrl Shift och B tror jag det var. Körde det varje dag jag satte mig så försvann buggen.

Av anon244477
Skrivet av Lussarn:

Otroligt bra inlägg, bäst i år. Skulle kunna vara en artikel.

Ja det är lite ChatGPT vibes när Yoshman kliver in
Tror ärligt talat han är hälften maskin, hälften människa!

Av anon244477

Såna här trådar dyker väl upp lite "då och då". Är det någon som kan länka till en sån äldre recension som ni beskriver som det "bästa" så man kan läsa och se vad ni saknar?

Av anon244477
Skrivet av SellahiR:

Är det 0,7mm eller är det knappt 1cm? 0,7mm låtr ju väldigt lockande faktiskt.

Det är i mm

Av anon244477

Bästa rakapparat jag ägt för att klippa mig är Moser Chromstyle Pro. Den tar 0.7 – 3.0.
Har haft den i många år nu och den är så jäkla bra mot tidigare versioner av Philips, Braun etc man testat.
De andra maskiner man ägt har känts som att man får skrapa fram och tillbaka för att få med hårstråna och batteritiden har varit så dålig så man fått stå med sladden i för att bli klar. Batteritiden är väldigt bra, en klippning tar inte ens en av de 4 "blippar" den har. Gedigen kvalité på hela maskinen. Kostar cirka 1800:- men om den nån gång skulle gå sönder köper jag samma igen.

https://www.moserpro.com/index.php?chromstyle-pro-1871-0071-e...

Jag har även en OneBlade men den har jag för att grovraka skägget med innan jag kör hyvel. Till det är den super men kör man den i hårbotten så skaver den om man inte är försiktig.

Av anon244477
Skrivet av lillaankan_i_dammen:

Folk idag har lite större liv än så.. De åker kollektivtrafik som kan ta flera timmar, dessa kan de fördriva med att spela eller annat. Sedan använder de mobilen till annat.
Det är inget märkvärdigt att vara bort över 12h en dag. Om de skulle vid kvällen ha batteritorsk så kommer de ej hem med tåget, då de har biljetterna i mobilen. Det kan även vara så att man blir borta dagen fast det är ej planerat.

Det finns hur många anledningar som helst att man upptäcker att man har ont om batteri och behöver ladda mobilen någonstans. Och mobilen är en sådan viktig sak som den inte bara går att stänga av då man ej kommer hem utan.

Btw jag skaffade trådlös laddare till min mobil. Den sög hårdare än vad jag trodde. När man har ett tjockt plånboksfodral så blev fodralet varmt, men mobilen laddade dåligt.

Så min trådlösa laddplatta så ska man först försiktigt ta ur mobilen ur plånboksfodralet, därefter lägga mobilen på plattan och den laddar. När den är färdigladdad så ska man försiktigt stoppa in mobilen i fodralet igen.
Ja, detta är ju så mycket enklare än att plugga in och ut en vändbar kontakt.

Det sista med Applehatarnde polare så är Applefanboys komiska. Man hatar inte en varumärke för att man ogillar deras val eller har alla deras kablar. Jag gissar du inte har bits till t.ex. min wera skruvmejsel vare sig hemma hos dig eller på ditt jobb, det innebär att du hatar wera. Utan att du inte ser behovet att även ha bits som passar den.
https://www.automation24.se/skruvmejselsats-med-utbytbara-kli...
-Bitsen ser identisk ut i fästena, man tror de passar. Men de är typ 1,0 mm tunnare så andra bits går ej in ens med våld. Orsak varför, jo de tjänar bra pengar på bits eller nya mejselsatser. Konkurrenten wiha gör likadant.
Vi konsumenter som köper dessa prylar, så kör många samma argument som här i tråden. Att vad spelar det roll om man ej kan använda andra bits? Det finns även argument att vanliga bits har dålig kvalite och det är bra att man ej kan råka använda skitbits när jag skruvar på elektrokprylar.

Bitsmejseln du hänvisar till är väl en VDE klassad produkt? Inte så konstigt om tillverkaren gör egen fattning så att man inte kan få in "fel" bits och riskera livet? Kanske har jag fel?

Av anon244477

Vad gör ni med alla kablar när dom släpper USB-D?

Av anon244477
Skrivet av mbillgren:

Mitt resultat: 12/12.

Kul quiz! Många av sakerna har man själv brottats med under åren.

Inte ens ChatGPT är lika snabb

Av anon244477
Av anon244477
Skrivet av CymbalCrasher:

Ibland dyker det upp rätt sjuka kommentarer på SweC.

omfg

Av anon244477

Är detta journalistik eller personligt?


Säkert är att Apple i vanlig ordning planerar att slå på stora trumman för att den är bättre än förra årets variant.”

Av anon244477

Jag hade liknande fel. Fick exportera ett av mina egna cert till fil. Flytta med USB sen installera i XP. Sen fungerade windows update. Det hette DigiCert Global Root G2.cer

Av anon244477

Om du öppnar dom helt sjunker ljudet då flödet går ner i hastighet. Har du provat helt öppna?

Av anon244477
Skrivet av UndaC:

Inte stöd för profil 7 enligt vad jag hittat.
Fortfarande 5 dvs.

Verkar ju bokstavligt vara:

  • Snabbare krets i allmänhet (kan inte påstå att jag någonsin känt ”det hade behövts mer kräm nu”. Det enda som någonsin kan kännas lite segt är ju att installera firmwareuppdateringar)

  • HDR10+ stöd

  • USB-C-laddning

  • Halverad vikt (men samma dimensioner)

Saknar fortfarande stöd för 8K och 120 hz/fps. 120 kanske är en bit bort innan det ”behövs” men 8K finns det ju redan material för på YT tex.

Här är en komplett lista. Det mest relevanta har du redan listat men verkar finnas med eller utan Ethernet.

A15 Bionic chip: The new Apple TV is equipped with the A15 Bionic chip for up to 50% faster performance than the previous model with the A12 Bionic chip. Apple says this results in improved responsiveness and faster navigation. Apple adds that graphics performance is up to 30% faster for smoother gaming.

4GB of RAM: The new Apple TV is equipped with 4GB of RAM, compared to 3GB in the previous model, for improved responsiveness.

128GB storage option: The new Apple TV is available with up to 128GB of storage, compared to a max of 64GB for the previous model.

HDR10+ support: In addition to Dolby Vision, the new Apple TV now supports HDR10+ content in supported apps.

Siri Remote with USB-C port: The new Siri Remote is equipped with a USB-C port instead of Lightning for charging.

Thinner and lighter design: Apple says the A15 Bionic chip's increased power efficiency allowed for the internal fan to be removed in the new Apple TV, resulting in the device having a more compact design that is around 12% thinner and around 50% lighter than the previous model.

No more "TV" branding on top: The new Apple TV no longer has "TV" imprinted on the top of the device and instead simply has a centered Apple logo.

Lower pricing: The new Apple TV starts at $129 with 64GB of storage, while the previous model started at $179 with 32GB of storage. While you need to spend $149 to get an Ethernet port, Thread support, and 128GB of storage, that's still cheaper than any of last year's models.

No charging cable in the box: The new Apple TV ships without a charging cable in the box for the Siri Remote, except in Brazil. Apple sells a new woven USB-C cable separately for $19.

Packaging changes: The new Apple TV comes in a slightly more rectangular box that no longer has outer plastic wrap.

Av anon244477
Skrivet av krEJZi:

140 805 står de ju

Elgiganten Strikes Again!

Av anon244477

Kul.
Då har alltså både Google och EU tjänat pengar på våra uppgifter...