Inlägg

Inlägg som chizeron har skrivit i forumet
Av chizeron
Skrivet av Sveklockarn:

Det kan inte komma något gott ur att EU ska få direkt kontroll över produktionen av någonting.

Oavsett om du har rätt eller inte i dina åsikter om EU (de känns åtminstone något vinklade/överdrivna) så finns det för tillfället bara ett riktigt alternativ vad gällande kontroll över produktionen för halvledare.

Kinas kommunistiska parti.

Och vad ont man kan säga om EU så är koncentrationsläger/aggressiva militära operationer/extrem statlig censur inte på listan just än.

Så kanske det mindre onda i just detta fallet?

Av chizeron

Äntligen

Som boende i Australien så lyckades det hamna på min lunch tämligen ofta minst en/två gånger i veckan så detta är en qol förbättring som heter duga.

Skickades från m.sweclockers.com

Av chizeron

Hm sitter vi alla på 970 och spelar witcher 3?

Mitt problem i alla fall. Ska nämnas att senaste patchen för w3 inte hjälpte heller. Hade nästan inga bekymmer för en vecka sedan och idag hängde sig drivrutinerna en gång i timman. Med konstanta quicksaves så gör det mig inte så mycket, men störigt är det.

Av chizeron
Skrivet av jimbow1234:

Spårkpoliser är ju typ det versta på internät. Tilför sellan nogot i diskustioner och värre blirr det ner dom endast kan påpekka andras stavfäl som motargument fast dom förrstår vad persånen menar, och dom värkar tro att alla ska ha korräkt gramatik på alla språk.

Gillar hur du medvetet försöker skriva illa men har så fin interpunktion att det ändå blir en angenäm och lättsmält liten paragraf. Du behöver då ingen språkpolis.

Personligen anser jag att det minsann finns tillfällen då det är okej att påpeka fel. Men då ska personen ifråga verkligen gjort sig svårläslig.

Av chizeron

Har en nyckel för mycket från humble bundle för Dust elysium tale.

Går till första PM:t

"Edit" tagen av Raw d Coy efter 20 sek gratulerar

Av chizeron
Skrivet av puttek:

Så 840-kortet är bättre iallafall? Har förstått det som så att det inte alltid behöver vara bättre bara för det är 'högre'.

Rent spontant känns det som Lenovon bör räcka för ändamålet, men samtidigt vill man vara säker på att man inte köper en sämre dator, när det finns 'bättre' för samma pris.

Tack för infon!

Av de tre du gett exempel på känns lenovon överlägsen prestandamässigt. Gpuboss ger den 50-75% bättre i olika benchmarkings. En bättre skärm är inte fy skam heller.

Av chizeron

Tja jag sitter på en xperia ultra sedan mer än ett år så jag hoppade över det med platta. Fast jag är inte bekväm med den i jeansfickan precis

Av chizeron
Skrivet av ClubT:

Tack jag tog en.

Nu vill jag inte vara sämre och bara ta saker så därför lägger jag ut en Metro 2033 nyckel:
LÄNK
Mycket nöje!

Tackar tackar

Av chizeron
Av chizeron
Skrivet av Bascule666:

Jag måste erkänna att du formulerar det bättre än jag lyckats med. Har inget emot e-sport då jag är helt inne på gaming men e-sport känns så här långt helt misslyckat med tanke på att det kräver en otrolig förkunskap att fatta vad som pågår. En förkunskap som "vanliga" tittare aldrig kommer att ha. Surt, men det är nog så det blir.

Detta med att det krävs rätt mycket kunskap för att uppskatta är ett problem håller jag absolut med om. Spelade mycket sc2 förr men nu ser jag mer på turneringar än spelar själv (var för upptagen för att hålla min skill vid liv och då försvann glädjen något)

Totalbiscuit lade faktiskt upp en video idag och förklarade grunderna för att om möjligt hjälpa noobs in i genren.

Med rätt Casters tycker jag att det är fantastiskt underhållade iaf.

Jag kommer hänga på twitch halva helgen

Av chizeron

5/5 Kommer aldrig vara nöjd med min egen dator längre

Av chizeron

Har haft tur. Msi 970 inte tillstymmelse till coilwhine.

Av chizeron
Skrivet av wille61:

Fick hem min ProBook 5330m igår kväll, i med en 840 EVO och jävlar vad nöjd jag är Har svårt o tro att man får mer laptop för 3500:-

Sitter själv med en elitebook (8460p) och kan inte vara nöjdare. Treårsgarantin går ut i november och trots att denna dator har fått ta så mycket stryk; resor över flera kontinenter mycket tid i varmt dammigt klimat, fall från två meters höjd (loftsängar...) och så vidare, så tuffar den på som om inget har hänt.

<Edit: (inte en skråma utseendemässigt heller den är byggd som en tank!) Edit>

Jobblaptops kan de iaf hp

Av chizeron

Bara för att vara säker på att det inte är något problem med nätagget kan du köra så kan du ju koppla ur alla sladdar och bara trycka in testpluggen för 24pinsconnectorn och slå igång den och se att den startar iaf.

Av chizeron

Synd för er med coilwhine. Köpte själv ett 750g2 och är fantastiskt nöjd. Inte ett pip har jag hör från den. :-/