Inlägg

Inlägg som eribo01 har skrivit i forumet
Av eribo01

Smartarmband/klocka för musik till airpods

Hej!
Om tråden ligger fel ber jag om ursäkt!

Jag skulle behöva er hjälp angående musik och sportarmband! När jag är ute och springer så måste jag nämligen har musik. Som det ser ut just nu så använder jag mobilen som jag kopplar till mina AirPods. Dock har jag börjat inse fördelarna med att använda en klocka eller liknande för musikspelandet istället för att kånka runt på mobilen. Den uppenbara lösningen här vore ju en apple-watch, då den kan spela musik samt mäta pulsen och andra skojiga funktioner. Men som ni säkert vet så kostar dem typ 4-5 lökar, något som jag kan känna är lite för saftigt.

Vad har ni klockare för tips? Vill som sagt kunna strömma musik och mäta puls/steg osv för billigaste möjliga peng! Tack på förhand

Av eribo01

https://heatonist.com/products/hot-ones-los-calientes?variant...

Från hot ones, låter väl ungefär som vad du söker kanske?

Skickades från m.sweclockers.com

Av eribo01
Skrivet av Dr.Mabuse:

Slö telefon borde kunna lösas med nytt batteri. Ska landa på c:a 300kr. https://www.mobil.se/nyheter/apple-f-rtydligar-alla-har-r-tt-...

Om det ändå vire så väl
Är min tredje 6a, bara nåt år gammal. Batterihälsa på 97%. Så rent tekniskt har jag väl haft flera telefoner men det är samma modell

Skickades från m.sweclockers.com

Av eribo01

Tja, inne på fjärde året med min iphone 6. Den är seg, ladduttaget glappar lite, men den funkar. Väntade på apples budgettelefon, men den kostaar tydligeb ”bara” 9500kr. Får se om luren klarar ett år till eller om jag köper ändå.

Skickades från m.sweclockers.com

Av eribo01
Skrivet av loefet:

Har du garanti kvar så använd den.
Men visst du kommer ju få klara dig utan datorn under tiden dock.

Kan väl tyvärr bli så. Vill dock bara kolla att något är fel, så jag inte bara får tillbaks datorn med en fet undersöknigskostnad osv.

Av eribo01

Trasig fläkt och trackpad på dell xps 13?

Hej!

Den 13e februari i år beställde jag en Dell xps 13 9370 (basmodell med i5 8250) och har varit nöjd, dock känns det som att allt inte är som det ska. När datorn blir varm och fläkten går igång låter det som om ett kullager har gått sönder, det lixom "knastrar. Här är en video med ljudet: https://drive.google.com/open?id=1b_7gjoJIKHu6DM_wA_Enu81wrhs...

https://thumb.ibb.co/bukOVz/temp.png

Detta sker oftast iom att datorn har hög belastning, dock känns det som att det sker mer och mer. När videon spelades in var det precis efter en windowsuppdatering. Bifogar även temperaturerna. Temperaturen känns orimligt hög för inte så stor belastning?

Ett annat "problem" som har med byggkvaliten att göra är att om jag lyfter datorn med en hand i vänstra hörnet klickar trackpaden som om jag använt den normalt. Det leder bland annat till att youtubevideos pausas osv, vilket stör en del. Trackpaden även lite nersjunken i det nedre vänstra hörnet, så misstänker att det har något med det att göra.

Problemen har funnits ett tag, men iom att denna datorn används till skolan så har jag ej kunnat skickat in den, och nu under sommaren har jag knappt vart hemma. Kanske @dellcare kan ta sig en titt? Alla svar uppskattas!

Av eribo01

Det kan inte vara så att det är momsen som ska betalas?

Skickades från m.sweclockers.com

Av eribo01

Själv använder jag denna till min xps 13, fungerar utan problem! Tror den landar på 250-300 efter frakt, men å andra sidan känns den premium med grym kvalitet.

https://www.amazon.co.uk/NOVOO-Aluminum-Adapter-MateBook-Chro...

Skickades från m.sweclockers.com

Av eribo01

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00GLJDMPO/ref=oh_aui_det... + https://www.teknikmagasinet.se/produkter/musik/tillbehor/mik-...

Dessa har jag kört på till min yeti i 2 år och fungerar perfekt. stativet har tumskruvar som kan dra åt i lederna så den inte sjunker, något som fungera bra. Att köpa en arm från rode kanske e enklast, men å andra sidan kostar den lika mycket som mikrofonen.

Av eribo01

Något jag inte har gjort men själv har tänkt på är att spänna upp ett nät under bordet där man kan dumpa allt, typ ett sånt här:
http://www.biltema.se/sv/Bil---MC/Bil-tillbehor/Interior-till...

Av eribo01

Finns väl flera anledningar, dels lägger jag ut bilder som jag tycker är sevärda och som jag är nöjd med. Sen gillar jag att se vad mina kompisar gör. Hela ideen med instagram är att man ska se vad alla andra gör, gillar man inte det har man inte mycket att hämta.

Skickades från m.sweclockers.com

Av eribo01

Ge motbud på 150 lax, vill dem ha den kommer dem betala
Nämen påriktigt, du kommer nog lätt kunna få mycket mer, beroende på hur stort företaget är!

Skickades från m.sweclockers.com

Av eribo01

Vad alla andra tycker om en persons klädval är väl helt irrelevant. Det viktigaste är att DU gillar tröjan. Om du tycker om tröjan ska du behålla den såklart, då spelar det ingen roll vad andra tycker om den.

Av eribo01
Skrivet av MOJOLITO:

Vad jag håller på och velar fram och tillbaka, vänder och vrider och kan inte riktigt komma överens med mig själv.

Jag tror jag kommit fram till att jag vill satsa på en Canon kamera, för användarvänligheten (min uppfattning av videos o recensioner). Nu är bara frågan vilken kamera jag ska satsa på, jag kikar runt på begagnade kameror och tänker att budgeten får landa på 5-7000kr nu.

Har ni några rekomendationer här.

Skickades från m.sweclockers.com

Jag kör på en canon 700D med det medföljande objektivet plus deras 50mm (älskar den). Vet ej exakt vad det landade på, men bör vara inom budget. Sen kan man också köpa till wifi-kort om man vill dra över bilder till mobilen, funkar inte jättebra men det fungerar (långsamt). Själv köpte jag ett 16gb från transcend tror jag!

Av eribo01
Skrivet av danielwerner:

Damn, så mycket rabatt alltså? Visserligen anade jag väl det, Dell är helt sjuka med sina kampanjer. Lite som sängvaruhus - konstant tvåsiffrig rabatt utan anledning. Beställde iaf en 9560, ångrade mig dagen efter och avbokade, beställde en ny dagen efter det. Det går bra nu, med beslutsångesten. :') Så pallar inte ångra mig ännu en gång i hopp om att tjäna nån tusenlapp.

Varför håller du kontakten med ditt ex?

Haha, den va bra
Ett tips är att du kolla med @Dellcare här på forumet om kampanjer, på det sättet fick jag reda på att min dator skulle komma på kampanj under alla hjärtans dag. Dell kör ju ständig kampanjer, så om man har is i magen kan man göra lika bra kap som jag!

Av eribo01
Skrivet av Hasson39:

Har också hört att man kan pruta till sig en ganska bra deal via deras chatt eller telefonkundtjänst.

Någon som köpt dator via chatten eller telefontjänsten? Hur mycket lyckades ni få i erbjudande?

Det roliga med det hela var att jag inte ens prutade, hon jag pratade med ville ge mig det som "plåster på såren". Annars köpte jag datorn under alla hjärtans dag med 14% rabatt, så totalt blev det väl ca 22,5% med kompensationen, inte illa.

Av eribo01
Skrivet av Mrguy:

Har också instegsmodellen. Du upplever ingen ghosting? Vad får du i Distance in Pixels på testet då?

Skickades från m.sweclockers.com

Jag får samma på bildtestet men har faktiskt inte lagt märke till ghostingen, kan vara för att man gick från en snorbillig chromebook dock. Mitt ex har ett svagt coilwhie men eftersom det inte hörs orkar jag inte hålla på och joxa runt, är i övrigt nöjd med det ex jag har.
Annars om du inte är nöjd så rekommenderar jag att du ringer supporten. Har aldrig varit med om en sån serviceminded support, helt frivilligt gav dem mig t.ex 10% tillbaks bara för att datorn var typ 2 dagar sen.

Av eribo01
Skrivet av Mrguy:

Har nu haft min XPS 13 9370 fhd i några dagar, men den har bara problem... Bl.a ghosting, någon mer som upplever det när man kollar film/serier/youtube/bläddrar igenom text? Rätt irriterande faktiskt.

https://www.testufo.com/chase#background=404040&leading=fffff...
Distance in Pixels (Change this value!): 90, är det acceptabelt?

Och tyvärr så lider den av ett litet svagt coil whine(tjutande/knakande) vid belastning och oacceptabelt vid laddning. Annars när den bara står är den knäpptyst, men vem köper en dator att ha som prydnad?

Ska nämnas att jag har gjort en clean install av windows.

Ska man be dom skicka en ny enhet eller ångra köpet helt bara?

Annars är datorn grym skriker premium 10/10.

hmm, jag upplever det ej som ett problem och har instegsmodellen. Även mitt ex har coilwhine, men det hörs inte om jag inte lägger örat mot tangentbordet så det är inte ett problem.

För övrigt undrar jag om man kan stänga av ladd-ledn på framsidan av pcn nånstans? Lite irriterande att den ska lysa när man ser netflix lixom.

Av eribo01

Väntar på min nya Xps 13!
Den har tagit några dagar mer att komma fram, så jag ringde o kolla med dell om vart den befann sig (hade inte bråttom eller något sådant, men vore ju kul att ha den) varpå dem beklagar att den är lite sen och erbjuder 10% återbetalning som kompensation. Jävlar vilken bra service Dell, props på det!

Skickades från m.sweclockers.com

Av eribo01

Dell xps 13 med studentrabatt eller annan valfri rea