Inlägg

Inlägg som keyser_01 har skrivit i forumet
Av keyser_01

@Bucobuco: långsökt men har du monterat rätt antal distanser till moderkortet?

Av keyser_01

@Bucobuco: Sitter minnena i de gråa platserna?

Dvs närmast cpu är det svart-grå-svart-grå kontakt har du ett minne så ska den sitta i den grå kontakten närmast cpu:n se manual kap 1 sid 12.

Av keyser_01
Skrivet av musse pigg:

Går det att koppla 1 mus + 1 tangentbord och 1 skärm till 2 datorer? utan extrema åtgärder med soft ware o så...

Dator 1, enbart surf o så
dator 2, gaming

Skrivbordet litet, så vill ha mitt gaming tangentbord och mus (usb) till bägge datorerna. utan att behöva dra bort de varje gång från dator 1 och koppla till dator 2.

Bilden fixar sig, dator 1 till skärm via hdmi, dator 2 till samma skärm via DVI... Ljudet fixar sig, då den ena datorn går till datorhögtalare, den andra datorn till hemmabioreceiver 5.1 ljud. så de har jag kolla på. är bara mus o tangentbord jag vill ska funka till bägge datorerna också.

Kan man splitta usb till 2 usb, alltså mus och tangentbord, till usbförgrening och koppla både till dator 1 och dator 2 samtidigt?

Beroende på skärm kanske du har en med inbyggd usb-switch i skärmen

Av keyser_01
Av keyser_01

@Fc-inter kanske något sådant som du hänger på väggen

http://dls.se/sv/home/prod.html?produkt=sv_542

har inte lyssnat själv vet ej hur de låter

Av keyser_01

Hejsan!

Är det någon som vet en bra guide på en Vaal Spark build?

Har så svårt att bestämma mig vad jag vill köra

Tack på förhand

Av keyser_01

@Lummic: Ett tips sök på greetech i konsumentdelen här i forumet och bilda dig en egen uppfattning innan du lägger din order.

Har aldrig handlat därifrån och kan inte uttala mig om de är bra eller dåliga.

Av keyser_01

@issue: ingen fara, tack ändå för tipset

Av keyser_01

@issue:
Hejsan!

Vart då? priset är inte exkl. moms?

Av keyser_01
Skrivet av balansen:

Såklart, Alibaba har fan allt

Har du kollat med någon butik som säljer D990. där jag köpte mina 880 sa han att han kunde beställa reservdelar, borde ju vara ganska enkelt att få tag i om han inte svamlade. Borde ju funka med vilken ÅF som helst

Skickades från m.sweclockers.com

Av keyser_01

Normalt sett om du har 24-mån bindningstid så får du betala de restrerande 12 mån á 369:-/mån för din gamla telefon. Sen kostnaden för den nya telefonen.

Det bästa är ju att du kollar med telia så får du ju ett korrekt svar vad som gäller för ditt abbonemang.

Av keyser_01
Skrivet av SanTeoX:

Någon som känner till om det kommer en U3416 snart eller liknande? Är lite sugen på denna skärm, men om det kommer en ny runt hörnet kanske man väntar ut den? De kanske fått ordning på BLB då.. Eller nae, har haft BLB på varenda IPS-skärm jag haft från Dell hittills så det fortsätter nog dock. Verkar vara svårt att jobba bort.. Lite BLB tål jag dock, bara det inte är för mycket.. Döda pixlar däremot är inget jag accepterar (om de syns)

Kanske denna http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.asp...

Av keyser_01
Skrivet av Allexz:

Tjo, hat varit väldigt slapp, har ej använt dem mer =/

Skickades från m.sweclockers.com

Ok!
Då får jag kontakta optikern och höra vad de har att säga.

Av keyser_01

@Allexz:
Hejsan!

Hur har det gått? Har det gått till sig eller var det fel på glasögonen?

Har fått glasögon jag också och det är samma fenomen.

Av keyser_01

@twit:
Ok, Tackar för hjälpen

Av keyser_01

Har börjat lira en ranger och följer denna guide https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1333752 och har en fråga enligt hans YT klipp om ni kollar ca 1:40 in i denna video
https://www.youtube.com/watch?v=yDaspofZR2Y

Så tolkar jag det som att Hatered och Herald of Ash inte ska vara länkade med Incrised Duration och Vaal Haste. Stämmer det eller ska itemet vara 4-länkad som det är i klippet.

Av keyser_01

@Bazzie:
Chaos/regal-recepten har jag lite koll på, kikade på vendor recipe lite som hastigast.

Ska ta och fixa någon banktab som du säger och slänga in allt där. Kan vara som du säger att det är bättre att köpa det man vill ha, dock så tycker jag det är svårt på standard att få någon som svarar via poe.trade när man hittar nått och den personen är online.

Tackar för hjälpen!

Av keyser_01

@Bazzie:

Ok, lootfilter har jag, kör med ZiggyD:s antar attdet gör ungefär samma sak.

Med andra ord så får jag väl bara nöta på tills saker börja droppa och spara currency till annat viktigt. Slösar lite väl mycket material på vissa saker som inte är nå bra antar jag... får ta och installera scriptet som du länkade tidigare kommer säkert att hjälpa en hel del.

Tack för hjälpen

Av keyser_01

@Bazzie:

Tack för infon!

Autohotkey, kan det bli problem med blizzard om man kör det om man fastnar i något fuskfilter (ren gissning från min sida)?

Om man hittar något grått item, ska man "uppgradera" den i steg till blå och sen använda en regal orb för att få den till rare eller gå direkt med en alchemy och sen använda chaos orb för att ändra stats?

Av keyser_01

Hejsan!

Är ny på PoE har tagit mig till lvl 73 på standard med min witch och följt denna guide https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1460817.

Tycker det är ganska svårt att komma in i spelet känns som det finns en hel del att göra men vet inte riktigt i vilken del jag ska börja i.

Har fixat så jag har 75% resist på allt förutom chaos som ligger på -18 tror jag det är. Dock har jag så lite liv ca 2,7k och ES 680.
Kan all gear som droppa bli bra? Tänkte mer på vad man ska ta upp eller inte.

Har som sagt tagit mig till act IV mercilise och börjat köra t1-t2 maps. Borde jag fortsätta att köra klart act IV eller nöta på med maps? Eller finns det nått annat jag borde göra för att fixa lite bättre gear som är lätt att få tag i?

Har kollat ganska mycket på ZiggyD:s guider för att komma in i spelet och det har hjälpt en hel del.
Har ni någon anna bra guide som ni kan tipsa om så kanske poletten trillar ner till slut, ett ganska roligt spel vid sidan om D3 trots en hög inlärningskurva.

Tack på förhand!