Inlägg

Inlägg som gibbon_ har skrivit i forumet
Av gibbon_

Minne

Kan RAM minnet på något sätt få datorn att kracha ?

Av gibbon_

jag börja med att ta bort sidan och sätta en stor fläckt blåsande in i datorn, det hjälpte inte, sen bytte jag ut mitt gfkort mot ett annat, det hjälpte inte, sen koppla jag ur min nya hdd, och det hjälpa inte. *SUCK* Så kvar har jag att byta minnet och instalera om windows ? nått mer man kan testa ?

NeJ, jag har inget virus...

Av gibbon_

oookeeeej... jag har nu kommit fram till att detta problem med cs har inget å göra med varken värmen, gfkortet eller nätagget... *suck*

Av gibbon_

men om de har med nätagget å göra så är de väl konstigt att datorn stängs ofta av mitt i natten när jag i stort sätt bara har irc och direct-connect igång ?

Av gibbon_

ok bravo, jag har tydligen ett klent nätagg, men kan datorn stänga av ett program för de ? jag tycker hela datorn borde dö då

:d
Av gibbon_

:d

Dator- och teknikrelaterat var ju inte riktigt rätt men det var det närmsta iaf kan nån säga mig hur man får sån där bild på vänster sida i sina inlägg ?

Av gibbon_

YES !!! framsteg! fläckten har fläcktat i typ 12 timmar nu och datorn startade om, så det har inget med värmen i burken å göra iaf

Av gibbon_

deli: snälla, om du inte har vättigt att säga så kan du väl gå och störa nån annan ? tack i förhand

ni andra: jag SKA instalera om windows, sen... det har nog inget med värmen å göra för att jag har tagit bort väggen och satt en stor fet fläckt som plåser in i hela datorn:p och det händer fortfarande. jag har inte clockat något.

mr. bravo: tat lite lungt Fläcktarna i datorn funkar fint. jag har inget virus. inte haft problemet innan. jag har inte gjort nån instälning i windows. allt funkade fint innan jag la in en ny hdd och formatera allt sen instalerade om. allt annat funkar inte, jag har ett annat STORT problem som ni kan läsa om på Hårdvara > Processorer - Moderkort - Minnen > Vad i H-Vete är FEL !?
detthär problemet gäller HL och alla des modar, dom andra spelen jag spelar/spelat har varit Tom Clancys spel, dom har oxå dött så kom de nått felmedelande från dom, och sen matrix som startat om hela datorn när de dött.

Av gibbon_

deli värkar inte direkt följa forumets regler, kan man typ anmäla nånstans ?

Av gibbon_

ja ni har rätt, tack för hjälpen.........

Av gibbon_

BOOM och tebax till windows...

TjO, jag har nått problem med cs, vet inte vad, men när jag sitter å spelar, så blir de helt plöttsligt MEGA LAGG i nån sekund, sen stängs de av och windows frågar om jag vill skicka felraport, om jag sen startar cs direkt så händer samma sak nästan direkt, men om jag låter spelet "vila" så tar de lite längre tid tills de händer igen. Det hjälper inte att instalera om och det hjälper inte att instalera på en annan hdd, så vad kan va fel !?

Av gibbon_

jo jag har en IBM NetVista så det kan va så, jag ville bara veta vad jag har för nå moderkort, så mitt moderkort kanske är W/O POV2 ?

Av gibbon_

just nu står en stor fet fläckt och blåser in i datorn (tog bort väggen), och nu käns allt kalt, innan var det typ samma tror jag

Av gibbon_

W/o Pov2 ?

kort liten fråga, finns det nått moderkort som heter "W/O POV2" ?

Av gibbon_

ok, men hur får jag reda på att det ABSOLUT är problemet ? lixom jag vill inte köpa nått om de inte hjälper, då blir jag mer lack än va jag är nu och det vore inte bra för mitt tangentbord lixom går de inte att kolla hur mycket watt sakerna i burken kräver ?

Av gibbon_

jag har en Netvista, och någon sa att alla netvistas nätagg ligger på 185w, så jag antar att jag har 185w

Av gibbon_

hehe, va alla tjatar om det där viruset ja, jag ahr kollat efter det där viruset, och

nätagget på 185w eyy, de kan jag kolla vidare lite på, tackar

Av gibbon_

Vad i H-Vete är FEL !?

Ännu en gång vet jag inte riktigt om jag kommit rätt, men jag är desperat och lyssnar på alla (seriösa) förslag, så kan ni plz hjälpa mig med mitt problem> Allt var fint, jag satte in en ny hårddisk och ominstallera typ allt, sen började datorn starta om sig själv hela tiden, när jag kom tillbaka till windows så kom det upp " vill du skicka fel meddelande: ja / nej" när jag klickar ja kommer en felrapport där de står att det orsakades av en "Device Driver", och att ny installerade hårdvaror installerade såna, även virus program installera sånt osv. masas skit, när jag klickade om att den skulle ge mig blåskärm istället för att starta om direkt så står det på blåskärmen att om en fil nämndes i meddelandet så var det fel på den filen (ingen fil nämndes, så därför är det ingen Device Driver de är fel på om jag förstår rätt?), sen står det att de kan va fel på grafikkortet, full hårddisk, eller att hårddisken är konfigurerad/terminerad fel, sen har jag fått tips från folk att det kanske behöver bios uppdatering (redan gjort de, funkade inte) och att den kanske inte får tillräckligt med ström, felet kommer oftare när jag gör mycket (använder mycket ström dvs.), tror de är allt. Hoppas nån kan hjälpa till för det här har stört mig väldigt länge nu.

Jag har Intel P4 @ 2GHz, 766mb sd-ram, NVIDIA GeForce3 Ti200, Seagate Barcuda 5 och 4 @ 120 GB och 80 GB, WinXP Pro SP1
och moderkortet har jag tyvärr inte en aning om det står IBM på det iaf, på chassit står det IBM NetVista...

Av gibbon_

ok, sry, sry det är förståa gången jag är inne på ett forum överhuvudtaget så det är rätt svårt då, men det vore jobbigt att föra över så jag kan väl fortsätta skriva här ? tackar...
ok, jag har Intel P4 @ 2GHz, 766mb sd-ram, NVIDIA GeForce3 Ti200, Seagate Barcuda 5 och 4 @ 120 GB och 80 GB, WinXP Pro SP1
och moderkortet har jag tyvärr inte en aning om det står IBM på det iaf, på chassit står det IBM NetVista...

Av gibbon_

Problem efter hårddisk installation

Jag vet inte riktigt om jag kommit rätt, men jag är desperat och lyssnar på alla (seriösa), så kan ni plz hjälpa mig med mitt problem> Allt var fint, jag satte in en ny hårddisk och ominstallera typ allt, sen började datorn starta om sig själv hela tiden, när jag kom tillbaka till windows så kom det upp " vill du skicka fel meddelande: ja / nej" när jag klickar ja kommer en felrapport där de står att det orsakades av en "Device Driver", och att ny installerade hårdvaror installerade såna, även virus program installera sånt osv. masas skit, när jag klickade om att den skulle ge mig blåskärm istället för att starta om direkt så står det på blåskärmen att om en fil nämndes i meddelandet så var det fel på den filen (ingen fil nämndes, så därför är det ingen Device Driver de är fel på om jag förstår rätt?), sen står det att de kan va fel på grafikkortet, full hårddisk, eller att hårddisken är konfigurerad/terminerad fel, sen har jag fått tips från folk att det kanske behöver bios uppdatering (redan gjort de, funkade inte) och att den kanske inte får tillräckligt med ström, felet kommer oftare när jag gör mycket (använder mycket ström dvs.), tror de är allt. Hoppas nån kan hjälpa till för det här har stört mig väldigt länge nu.