Inlägg

Inlägg som Syntheslizer har skrivit i forumet
Av Syntheslizer
Skrivet av icogniito:

Pratat med supporten precis. Vi kommer behålla nuvarande funktioner tills den 23e juli, efter det flyttas vi ner till standard och tappar 4K och atmos, om man byter till premium tappar man 50% rabatten.

Jag kommer säga upp min sub.

Tack för att du kollade upp och delar med dig!

Jag säger upp mitt abonnemang efter att jag har tagit en titt på vad för nytt material de har att erbjuda. Som det står sig nu finns det inte överdrivet mycket intressant om jag ska vara helt ärlig.

Av Syntheslizer

Vi skulle behöva se kopplingarna från receivern också. Är du säker på att det finns två subwoofer out eller kör du split? Om du har auto-on på subben kan signalen vara för svag om den är splittad men det borde funka.

Av Syntheslizer

Det är väl inte optimalt men egentligen ingen fara. Jag har en liknande lösning och har satt intag på fronten och utblås i toppen. Det enda jag stör mig på är att om datorn går varm så bolmar det ut varm luft från skrivbordet. Perfekt på vintern men inte så kul på sommarhalvåret.

Av Syntheslizer
Skrivet av SpaceAce:

Hur väl står sig LG 45GR95QE-B för gaming jämfört med Alienware aw3423dwf ?

Förstår att det är dålig pixeldensitet på den, men viktigast för ändamålet är spelupplevelse och HDR.

Uppfattar man 800R-välvning som brutalt välvd, eller passar det en så här stor skärm?

Hade G9 OLED i en dag, men den var alldeles för bred och för lite skärm på höjden. Dessutom blev en del spel för tungdrivna i full RT som är ett krav.

Jag är bra sugen! Musen över köp-knappen men jag vet i sjutton alltså... Den är så galet curved! Och 3440x1440 på 45" är nog över gränsen till när man legit börjar se pixlarna. I alla fall om man sitter full caveman 30 centimeter från skärmen. Och höjden kontra bredden... Nej, det blir pass den här gången!

Om det blir köp för dig får du gärna skriva lite om vad du tycker om skärmen!

Av Syntheslizer
Skrivet av thesutex:

gammal trogen webhallen kund, handlat til void level, men sista åren (efter komplett) känns det som dom tappar det lite mot oss geeks och blev ja.. julkalendern var ju full av Andersson crap från NoN.

butikerna dok har jag alltid betraktat som et utlämningställe som er bra när man vil ha nått just NU, alt vil boka någon produkt mens man bestämmer sig.

Exakt! Ligger på lvl21 void och har valt Webbis före andra i nästan alla fall då det är skönt att ha "allt samlat". Priserna har nästan alltid varit lite högre än konkurrenterna men fördelen har varit att jag kunnat plocka upp alla grejer jag vill ha från ett och samma ställe, men det har gått utför rejält de senaste åren.

Känns som att Webbis har fastnat i nån sorts identitetskris. Det var ju vi nördar som byggde upp stället genom köp av datorkomponenter och spel (nu förenklar jag lite, men ni fattar nog vad jag menar). Tyvärr känns det numera som att de hellre säljer plattänger, AirPods och usb-kablar för 600 spänn till ovetande "vanliga" konsumenter och glömmer bort oss nördar - och då glömmer vi nördar bort Webhallen.

Av Syntheslizer

Jag fick nog av reklamerna för någon vecka sedan och skaffade Premium. Känns lite sådär med tanke på hur Youtube är uppbyggt och att vi tittare är anledningen till att det öht finns men så länge de behåller strukturen som ger de kanaler jag kollar mest på den största biten av kakan och jag slipper reklam så får det vara.

Av Syntheslizer

Det springer iväg i pris ganska fort om du vill ha kvalitetsgrejer, nytt, med blåtand men har två rekommendationer:

https://www.hembiobutiken.se/produkter/forstarkare/stereofors...

Emotiva TA1

2x60W, blåtand, möjlighet till Low Pass och High Pass om du får för dig att haka på en sub eller koppla in ett slutsteg framöver. 6499:- enligt hemsidan (men kan bero på att jag är inloggad medlem).

https://www.hembiobutiken.se/produkter/forstarkare/stereofors...

WiiM AMP

2x60W, inbyggd streaming så du kan köra Tidal/Spotify Connect (styra med telefonen, men streama direkt till stärkaren). Sub Out om du vill haka på en sub, men igen pre-out för slutsteg. 4490:-

Av Syntheslizer

På tal om IKEAs rea på "gamingprylar", hur kan ett så stort företag göra ett sånt här misstag?

Av Syntheslizer

3100:- och kan hämta på plats om du föredrar.

Av Syntheslizer

Kolla att telefonen inte ligger och hoppar mellan frekvensband. Det drar batteri som fan.

Av Syntheslizer

Fick ett skapligt lyft med DX12 och senaste patchen. Ökat med 10-20fps i snitt och laddtiderna är knappt en fjärdedel av vad de var innan.

Av Syntheslizer

16745:- plus moms när svenska återförsäljare har fått fantisera fram sina priser alltså.

Av Syntheslizer
Skrivet av StuntmanMike:

Man undrar ju hur du lyckas med att ta söder ett fläktblad?
Men min favorit är iallafall Prollimateck mk-26.
http://www.prolimatech.com/en/products

Skickades från m.sweclockers.com

Ett fläktblad på mitt 970 STRIX gick av då fläktkabeln låg löst och fastnade i fläkten (ska sitta fast med buntband).

Av Syntheslizer

Jag gjorde en väldigt noggrann jämförelse mellan korten när jag stod inför valet att köpa 980Ti eller 1070. Korten är i princip identiska om du tittar på snittprestanda i de vanligaste spelen från 2015 och 2016. I vissa titlar vinner 1070 och i andra titlar vinner 980Ti, men i 9 fall av 10 rör det sig bara om ynka fps hit och dit. Jag har tyvärr inte kvar spreadsheeten jag gjorde men om jag inte minns helt fel så "vann" 980Ti med 2-3 fps i snitt. Trots den "vinsten" så valde jag 1070 då mitt inköp matchade perfekt med Webhallens kampanj där de drog av en tusenlapp på priset på ASUS STRIX.

Om du idag ska köpa 980Ti eller 1070 så är det i princip bara priset som avgör. IMHO ska du absolut inte betala 5k för ett 1070 om du hittar ett 980Ti för 4k och neråt. Det var länge sedan jag såg några kampanjpriser på 980Ti så jag gissar på att de flesta affärer har rensat sitt lager.

Av Syntheslizer

Borde väl gå att flasha BIOS i så fall?

Av Syntheslizer

Har du två identiska skärmar eller har du kopplat in två kablar till samma skärm? Hur som haver så rekommenderar jag att du kopplar ur den ena skärmen (eller drar ur den andra kabeln, vilket det nu är) och testar igen. SLI och multi-screen tycker inte om varandra.

Av Syntheslizer

Om någon mer råkar ut för problemet.

cmd
chkdsk /f c:
Om den läser och skriver direkt, perfekt. Annars måste du öppna som administratör. Kan behövas reboot. Sen är det bara ta bort mapphelvetete.

Av Syntheslizer

Ingen aning om vad som kan ha hänt. DDU bekräftar att drivarna är avinstallerade (safe mode) men mappen är kvar och det blir samma error varje gång. Nu sitter jag fast med 1024x768 i upplösning (går inte välja nåt annat) men all hårdvara kan identifieras. Testar väl nVidias live support och ser vad de har att säga om livet.

Av Syntheslizer

Har googlat runt lite. Felet verkar ovanligt och ingen har lyckats lösa det. Känns stabilt...

Av Syntheslizer

Gick inget vidare för mig... Installationen skapar en mapp som blir korrupt sen skiter sig hela installationen. Mappen går inte att ta bort och installationen misslyckas varje gång pga mappen.

c:\temp\nvidia\ControlPanelInstallerTemp

"...not accessible."
"...corrupt and unreadable."