Inlägg

Inlägg som Smack Jack har skrivit i forumet
Av Smack Jack

Tjena!

Jag har testat dessa nya lurarna från Sennheiser. GRYMMA!
http://www.teknikmagasinet.se/db.pl?tf=product_link.html&link...

Väl mött!

Av Smack Jack

Är det första fakturan så kan det vara uppläggningsavgift etc. inräknat.

Av Smack Jack
Skrivet av snajk:

Testa programmet Modern Mix som låter dig köra appar i fönster, jag vet inte om det hjälper dock, men om du lyckas få igång apparna så lär de i alla fall bli mer användbara.

Tack för svar!
Det var inte riktigt den lösningen jag ville ha. Men uppskattar tipset.
Något mer förslag?

Med vänlig hälsning, 695mb

Av Smack Jack

Asus eee seashell 1015bx + Windows 8 + Appar

Hejsan alla glada!

Jag har en Asus eee seashell 1015bx som jag fick för mig att uppgradera till Windows 8. Den högsta upplösningen som skärmen stödjer är 1024x600. För att apparna i Windows skall starta behöver man ha 1024x768. Jag vill såklart att apparna skall fungera.

Har kollar runt efter fixar som skall fixa detta och hittat 3 metoder:

- Metoden med Display1_DownScalingSupported 1 i regedit. Problemet är att jag inte har registerfilen i fråga (har uppdaterat med de senaste drivrutinerna, även testat med de äldre). Jag har sökt samt letat manuellt.

- Intel Atom netbook with a GMA950 Graphic Processing Unit - ladda ner drivrutinerna till detta och det skall fixas om man har Intel-baserad hårdvara. - Jag har ett AMD Radeon HD 6250

- Netbook Resolution Customizer Version 1.0 Beta2. - Denna hittade jag nyss, men får inte till inställningarna, ni kanske kan hjälpa mig med det?

Då inget av alternativen fungerar så vänder jag mig till er! Finns det något mer ESS i rockärmen man kan dra till med? Skulle verkligen bli själaglad om det gick att ordna!

MVH, 695mb <3

Av Smack Jack

Håller helt med TForsman! Tycker det är en märklig regel.

Tack för en annars mycket bra sida!

Av Smack Jack

Underbar bild! Grattis!

Av Smack Jack

Tråkigt, kör fortfarande det titt som tätt. Och hur injobbat är inte "Winamp, it really whips the llama's ass!" i hjärnbalken då? Samma klass som "EA Sports it's in the game".

Kom ihåg när man köpte PC för alla och snabbast möjligt körde in CD-skivan som medföljde så man kunde uppdatera Winamp!

Av Smack Jack

Jag hade samma problem. Jag kryssade i "Justera uppdateringsfrekvens till att matcha video", det löste det för min del. Du var inne på 24Hz-spåret innan - kryssa i det så går det per automatik.
Kolla även så att ljudkällan stämmer inne i inställningar i XBMC, det påverkade även bilden för min del.
Har du aktiverat hårdvaruacceleration?

En annan möjlighet är att installera DSplayer och testa med settings där. Du finner länk här: http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=154534

Först bör du som tidigare nämnt testa att köra direkt via TV:n så får du kvitto på om det är något på vägen som krånglar.

MVH!