Inlägg

Inlägg som xR34ct har skrivit i forumet
Av xR34ct
Skrivet av ClintBeastwood:

Oj, där ser man. Varför blir man förkyld om man inte klär sig efter väder då? :/ Hade mycket öroninflammation som liten och främst under vintern men det kanske berodde på kasst immunförsvar bara.

Har o göra med att du redan har viruset i kroppen och kroppen slösar energi på att värma upp dig == immunförsvaret arbetar mindre effektivt

Skickades från m.sweclockers.com

Av xR34ct

Om man tar o jämför med spel så går de flesta spel idag (levererade via Steam, Origin etc.) inte att spela förens du uppdaterat samt att när en patch kommer (i online spel) så tvingas du ofta starta om just för att alla ska ligga på samma version. Varför är detta isf ett problem med OS?

Av xR34ct

@crion: så som jag förstått det ersätter G-Sync modulen skärmens vanliga scaler (den som sköter kommunikationen mellan input och panelen). G-Sync modulen har inte stöd för Adaptive-Sync delen av Displayport-standarden, i och med detta finns alltså inte stöd för Freesync på skärmar med G-Sync moduler

Av xR34ct

Jag döper mina datorer och servrar (både VMs samt fysisk VM-host) efter gudar och titaner i grekisk mytologi.
Huvuddatorn: Hades
VM-host: Zeus
etc.

Av xR34ct

Kollade just på Linus video (https://youtu.be/rOTKgvPUXN8) angående NUC:en och enligt honom är priset $799 för den billigare som inte går att OC:a och $999 för den dyrare varianten.

Av xR34ct
Skrivet av dr904:

Förstår inte problemet.
Appen är gratis i Appstore, och prenumerationen fixar jag på Spotify's egna hemsida. Vart någonstans försvinner det pengar till Apple?

Om du hade haft prenumerationen direkt vi App Store hade Apple fått 30%

Skickades från m.sweclockers.com

Av xR34ct

Jag har en Smart-TV men den används bara som skärm till min Nvidia Shield

Av xR34ct
Skrivet av BrottOchStraff:

Skulle inte skada om de byggde in 30FPS-mode i inställningarna i spelet. Nvidia half-refreshrate inställningen fungerar bara ibland i min erfarenhet. Undrar också varför konsolerna oftare får dynamisk upplösning, medan pc sällan (aldrig?) får det.

Har för mig att den inställningen (dynamisk upplösning) finns i Titanfall 2 på PC, om jag inte minns fel

Av xR34ct
Skrivet av Bael:

Bara det att om bilstereon är inställd rätt så bryter trafikinformationen sändningen (om SR kanal avlyssnas) eller CD uppspelningen (om SR kanal avlyssnades när CD startades) & hör & häpna nu talar mer eller mindre i "klartext" i dina bilhögtalare om problem med trafiken inom området du befinner dig i (förhoppningsvis då).
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=183&artik...

Jo jag känner till TA systemet som finns i de flesta (om inte alla bilar). Råkar vara så att jag har det avstängt för att det inte gör något som min GPS/smartklocka kopplad till mobil/mobil som används som GPS inte kan göra. TA systemet utgår också från din ungefärliga plats (ett område du befinner dig i) medans Googles notifikationer bara skickas om du befinner dig på vägen som hindret är på. Alternativt om du har en rutt i Maps till en plats som vägen med hindret leder till.

Av xR34ct
Skrivet av Bael:

Precis men du glömde UR.
http://www.forvaltningsstiftelsen.se/programbolagen.html

Trafikinformationen då är den vänstervriden? Jag tycker den är mycket viktig däremot!
https://sverigesradio.se/sida/trafiken

Nu råkar det vara så att trafikinformation finns via de olika karttjänsterna som folk har i sin mobil/GPS samt att t.ex. Google automatiskt skickar en notis när dem märker att man är ute på vägen angående hinder framöver. Visste inte ens att sidan du länkade till existerade.

Av xR34ct

@talonmas: Öhm är det inte det detta betyder?

Nu tillkännager dock Blizzard att tiden är kommen för att överge operativsystemen i samtliga av sina spel.

För jag tolkar det som att spelen i framtiden inte kommer fungera på de gamla OS:en.

Av xR34ct
Skrivet av icx12:

Läs igen. Jag skrev att BBB inte lämnar ut information UTAN domstolsbeslut. För att de ska lämna ut information krävs ett domstolsbeslut (vilket är precis samma sak som du skriver.)

Sant men de gör inte skillnad på domstolsbeslut och domstolsbeslut. Effekten blir att om Spridningskollen får rätt i civilrättsligdomstol så kommer BBB ge ut 6 månaders loggarna. Bahnhof kommer inte göra det oavsett.

Av xR34ct
Skrivet av icx12:

De lämnar inte ut uppgifter utan domstolsbeslut, precis som de flesta andra ISP:erna.

http://www.christopherkullenberg.se/wp-content/uploads/2016/09/bredbandsbolaget.png

Det gör de visst. Spridningskollen tar detta civilrättsligt, alltså med domstolsbeslut, och BBB som alla förutom Bahnhof följer IPRED och lämnar ut info. Bahnhof lämnar bara ut info till polis och andra myndigheter.

Infon som lämnas ut enligt IPRED är en log som går 6 månader bakåt och visar all trafik. Bahnhof kringgår detta genom att säga att den logen bara ska gå enligt Lagen om Elektronisk Kommunikation LEK, när det gäller IPRED ger Bahnhof bara ut de senaste 24 timmarna.

Av xR34ct

@Christley: Så som jag förstått det gör Nvidia så för att inte konkurrera med sina partnertillverkare.

Av xR34ct

AMD är inte uteslutet men att vänta in båda lagens nästa generation verkar som en bättre idé, tack för s ar allihop.

Skrivet av hakd:

@Avdagic:

Köp hellre ett beganat 980 på marknaden så får du 4GB iaf, om AMD kort är uteslutet
allt över 1080p knappar in på vad 970 klarar i Vram vilket ger dig lägre fps

Skickades från m.sweclockers.com

Av xR34ct

GTX 970 för 2560x1080 gaming

Jag funderar på att byta GPU till sommaren och har då funderat på ett GTX 970.

Jag undrar om det grafikkortet kan driva spel så som BF4, The Witcher 3 osv i 2560x1080 då jag är väldigt intresserad av att införskaffa en 21:9 monitor i framtiden.

Av xR34ct

Mestadels gaming och skolarbeten

Av xR34ct

Köp av ny skärm!

Jag har funderat på att köpa ny skärm och vänder mig nu till forumet för köpråd.
Budget ligger upp till 2000:- och märke är inte viktigt!

Tack på förhand!

Av xR34ct
Skrivet av Largo-Sama:

Låter som att den klarar 50 meters vattentryck,som de flesta klockor. Det krävs 100 meter vattentryck för att klara av dusch och bad.

Ni som totaldissar klockan på grund av detta, hur vattentåliga är era armbandsur?

Mitt ligger på just 100 meter så ganska logiskt att man inte vill byta ner sig om man ska fixa en smartklocka av något slag

Skickades från m.sweclockers.com

Av xR34ct

Kylning

För alla som frågar sig hur detta kommer kylas, i följande video från CES 2014 säger Linus att de kommer köra mineralolja.