Inlägg

Inlägg som Zisid har skrivit i forumet
Av Zisid
Skrivet av Henkepenke:

Du får gärna länka till vart, när jag tittade sisst kostade det 8500 och uppåt.
4900 utan försäkring/vinterdäck för en IONIQ5

Både GoMore och Carla har en Model 3 SR+ för 5995kr/mån inkl vinterdäck och försäkring. Vet inte riktigt vad Ionic 5 landar på i försäkring men borde bli ungefär samma månadskostnad om man lägger på det och vinterdäck.

Av Zisid
Skrivet av anon5930:

Exempelvis HWinfo ( https://www.hwinfo.com/ ) kan hitta namnet på kortet, men kan också vara något Acer special förstås. Mitt 3070 Ventus 3X OC listas korrekt i HWinfo iallafall.

Det står "PC Partner/Sapphire". Just PC Partner är ju ägare av Zotac så jag kikade in Techpowerups recension på Zotac RTX 3070 Twin Edge OC vilket inkluderade ett par högupplösta bilder på kretskortet. Jag har inte tagit isär mitt kort än, men man kan ju se en viss del av kretskortet och komponenternas märkning om man tar ett kort in under kylaren. Det är en exakt matchning av just kretskort men vissa komponenter saknas. Tex har mitt kort 8+6pin istället för Zotacs 8+8pin och jag ser att en fas saknas på mitt kort. Det intressanta är att märkningarna finns på kortet men komponenterna är bara inte fastlödda där.

Vågar man flasha Zotacs BIOS när de släpper det sen? Kan man flasha in backupen man tog av original BIOS om det skulle skita sig?

Av Zisid

Eftersom att det är i princip omöjligt att få tag i ett RTX 3070 nu så köpte jag mig ett Acer OEM ifrån en färdig dator, en Acer Predator PO3-620. Acer har såklart inte lagt upp ett uppdaterat BIOS på supportsidan men går det att flasha ett BIOS ifrån ett annat kort som kanske delar samma PCB? Det är lite svårt att hitta info om kortet men såhär ser GPU-Z ut:

https://i.imgur.com/MilVNIN.png

Av Zisid

Vad tror vi om denna vs Rift S som jag har just nu? Tänker då mest på PC VR via Link. Hur bra fungerar Virtual Desktop nu för tiden? Rift S verkar ju vara glömt i Oculus ögon så tänker att man kanske borde uppgradera Quest 2 så att man kan köra trådlöst om man vill, samt ha hand tracking.

Av Zisid

Om ingen har hunnit före så tar jag den gärna

Av Zisid

700 kr avhämtning för GPU om det är mer intressant

Av Zisid

@merdique:
Har fungerat bra förutom ett felmeddelande som kommer upp ibland när jag skall söka på Google. Ska ta och kolla upp om man kan bli av med det senare.

https://i.imgur.com/MqFtV6J.png

Utan IPA:

https://i.imgur.com/co6HP03.png

Med IPA:

https://i.imgur.com/pEQ6eI9.png

Har 100/10 ifrån ComHem.

Av Zisid

Någon mer som har fått en invite till Evolve Alphan för att man var medlem i Preview Program? Ska bli intressant att testa då jag inte sett någonting av spelet innan

Av Zisid
Skrivet av Big Lars:

Jag har tänkt att skicka in mitt Xbox One då jag fick en knastrande version. Hur ligger det till med sparade spel?
Förstår ju att jag måste installera om spelen givetvis, men om jag kommit halvvägs in i en kampanj, måste jag då börja om från början eller sparas det i något "cloud"?

Som andra skrev, det sparas både på din hårddisk och på servrar. Ingenting gick förlorat när jag bytte ut mitt, var bara att signa in med sitt konto och börja ladda ner allt igen

Av Zisid

Vad händer om ni som bokat spelet ifrån Hong Kong byter till engelska och försöker starta spelet? Vore intressant att veta inför kommande släpp.

Av Zisid
Skrivet av Eggi8finger:

Det allra billigaste är att byta boxens region till Hong Kong och köpa där. Om du är Forza 5 VIP medlem så kostar Ultimate edition 489kr. Då ingår Carpass + VIP. Har själv förbokat och det har funkat utan problem 489kr drogs och spelet är klart och nedladdat.

En liten fundering jag hade med det bara. Då måste man ändra kontots region eller hur var det? Har mitt konto inställt på USA och då var jag tvungen att slå in en amerikansk adress. Någon skatt på digitala varor i Hong Kong? Och där släpps spelet den 2/10 men 30/9 i USA, kan man då byta tillbaka till USA som region och kunna spela den 30:e?

Av Zisid

Vilken timing att man är ledig nästan hela den veckan. Skriv upp mig!
GT: Zisid

Av Zisid

Forza Horizon 2 demot var riktigt riktigt roligt! Bra demo där man får en känsla för spelet. God idé att ta med online, får en att längta till den 30:e ännu mer. Blir nog ett köp av Ultimate Edition, och jag är helt på att gå med i en klubb med folk ifrån Sweclockers

Av Zisid

Ringde supporten nu idag då min konsol knastrar och ilar störande när man tittar på film och liknande. Frågade om dom kunde skicka en ny till mig innan jag behövde skicka in min, vilket gick bra, 430 € är reserverat på mitt konto. Hoppas på att allt går bra!

Skrivet av Oggmeiler:

Forza Horizon 2 Launch Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=YQFiWpp5Y5w

I MUST HAVE IT!

Ah!!! Blev grymt taggad för lite offroad-körning i nattens regn med en vråltrimmad Impreza just nu!

Av Zisid
Skrivet av Eggi8finger:

Felet verkar vara på hårdvaran som inte kan lösas med en mjukvaruuppdatering. Tyvärr ni som stör er på det så mycket kan ju försöka byta xbox men du får ju en "fixad" ny så det är inte säkert att problemet är löst. Om inte ni kan DOA, Bara vänta på senare batches som kanske har löst problemet.

http://www.reddit.com/r/xboxone/comments/2fwtx7/technoise_fro...

Precis så låter min Day One Black Box med Kinect inkopplat, 1432X. Får väl bli att höra med Electro World/MS om vem som kan lösa det snyggast. Bökigt att det blir såhär.