Inlägg

Inlägg som kenny_85 har skrivit i forumet
Av kenny_85

Annonsen är avslutad

Av kenny_85

Annonsen är avslutad

Av kenny_85
Skrivet av Vector1:

Hej. Jag kan köpa koden nu direkt för 200kr.
Mvh

Perfekt, jag skickar PM.

Av kenny_85

Avatar Frontiers of Pandora AMD reward

Fick en nyckel till Avatar Frontiers of Pandora när jag köpte nytt grafikkort. Kommer inte spela så säljer det för 200.

Mvh
Kenny

Från Webhallen:
Bäste kund, Här kommer din kod för att lösa in Avatar Frontiers of Pandora, för att lösa in koden följ instruktionerna enligt nedan. To Redeem your Game Key from AMDREWARDS.COM please follow the steps below: Step 1: Go to www.amdrewards.com Step 2: Create an Account and Sign-in Step 3: Enter your coupon code. Then follow the steps-by-step process to redeem your reward(s). Step 4: Check the MY REWARDS page to view or activate your Game Keys. Koden måste lösas in innan 2024-01-27 Mycket nöje, Webhallen.

Läs hela annonsen här

Av kenny_85
Skrivet av TrAZZeL:

Skickat PM.

Av kenny_85

Tack för bud! Jag håller annonsen uppe till imorgon så ser vi var det landar.

Av kenny_85

Defekt Sapphire Radeon RX Vega 64 Nitro+ 8GB

Defekt grafikkort jag inte får rätt på. Datorn tappar bildsignal och hänger sig slumpmässigt efter 5-10 minuter och allt upp till några timmar. Har bytt kylpasta och blåst rent utan framgång. Har inte testat det i en annan dator. Så finns intresse att försöka laga/felsöka eller annat säljer jag det till högst bjudande. Skickas spårbart mot fraktkostnad eller hämtas i Höganäs alt. Helsingborg.

Köpt nytt 2018 från Proshop.

Läs hela annonsen här

Av kenny_85

SVTs Minecraft server

Hej!

Barnen kollade häromdagen på Gamingdrömmar från förra året där de spelade Minecraft i SVTs server. Finns denna fortfarande och hur hittar jag och ansluter till den i så fall?

Tacksam för hjälp 🙂

Av kenny_85

Ett steg i rätt riktning är att byta vårdcentral till en som har geriatriker anställda hos sig. De är ju specialiserade mot äldre och har oftast en bättre helhetssyn och jobbar för en bra livskvalitet. Med andra ord, tar äldre på allvar försöker lösa saker och ting istället för att tycka de är en belastning och bolla runt en.

Av kenny_85
Skrivet av vibby:

Ok, erbjuder även DHL det?

Vet inte, har aldrig använt DHL, har för mig att Postnord och Schenker brukar vara billigare oavsett.

Av kenny_85
Skrivet av vibby:

Aha, jag trodde att man måste sätta ett fraktpris innan det att man publicerar annonsen.

Har ingen skrivare tyvärr, kanske får skaffa mig en. Kan man skriva ut med Chromebook?

Man kan numera även få fraktsedeln från Schenker utskriven hos ombud. Det är rätt nytt men jag fick sms om detta när jag bokade frakt i veckan. Man visar en QR-kod eller uppger en sifferkod hos ombudet.

M.a.o. Du behöver inte köpa skrivare då både Postnord och Schenker numera erbjuder utskrift hos ombud.

Av kenny_85

Ok, kostar säkert mer att köpa det direkt hos ombud jmf med att boka själv på hemsidan eller appen.

Av kenny_85

Vägde verkligen lite film mer än 1kg? För upp till 1kg kostar väl typ 69 eller något sånt.

Men oavsett, får du nog stå ditt kast och betala mellanskillnaden. Det hade jag gjort. Köparen har ju budat utefter det du skrivit i annonsen och räknar inte med att det helt plötsligt blir 50 spänn dyrare.

Edit: Postnord 1kg spårbart 66:-, 2kg 99:-.
Schenker 1kg 59:-, 3kg 75:- Har du verkligen valt rätt frakt?

Av kenny_85

En sommaräng i Småland

https://i.ibb.co/WznwR2f/DSC6720.jpg

Av kenny_85

Har alltid känt att trots alla våldsdåd jag gjort har jag alltid haft ett gott välbefinnande 😃

Av kenny_85
Skrivet av Hoaxyy:

Känner ni att detta är värt att börja spela solo, eller borde man se om man kan övertyga någon vän att dra med?

Jag kör mestadels solo, framförallt olika quests som man då kan göra i sin egen takt utan att någon stressar på. Så absolut värt. Behöver inte vänta in en vän tycker jag utan ta det som det kommer istället.

Av kenny_85
Skrivet av Dunder:

Det går att ändra i efterhand, så finns ingen större poäng med att börja om. Om man inte gillar början bäst, det vill säga.

Ja, det är sant. Men för mig behövde jag ändra SPECIAL-statsen en hel del för att få ihop det som jag ville efter lv 50. Och det kan man ju bara göra 1 poäng per level. Så det kan ta tid, framförallt med min begränsade tid för spelande

Edit: och ja, det var kul att börja om också. Jag tappar lätt spänningen när man börjar känna sig odödlig längre upp i level.

Av kenny_85
Skrivet av Näbbdjuret:

Spelet är svårast i början tycker jag, innan man har några färdigheter, vapen inkl ammunition samt skydd. Vid level 25-30 börjar det arta sig för den som vet hur man skall bygga sin karaktär. Sen underlättar det såklart att fokusera på att välja perks baserat på en speciell sorts vapen.

Min första karaktär blev en mishmash av perks, utan någon tydlig specialitet. Startade sedan en ny med mer fokus på vad för typ jag ville ha. Underlättar mycket att använda någon "Perk Planner" typ, Nukes and Dragons för att ha koll på vilka perks man ska välja allt eftersom man levlar. Ger också bra överblick i karaktärsbyggandet, så det kan jag jag rekommendera.

Av kenny_85

The Forest var kul o Co-Op.

Av kenny_85

Hårtrimmer justerbar utan kammar

Kollar på en trimmer att raka huvudet med, ca 2-3mm.
Det jag är ute efter är en smalare variant av trimmer, alltså under 40mm bred och som man kan justera längd direkt med skärhuvudet utan att behöva ta på kammar. Finns en del sådana med 40mm brett skärhuvud (Exempel) men jag hittar inga smalare, typ 32mm, där man också kan justera längd direkt på skärhuvudet.

Någon som vet några modeller?