Inlägg

Inlägg som Tranceguy har skrivit i forumet
Av Tranceguy
Skrivet av tcmannen:

Men vet du vad , jag ber om ursäkt för min " jävla lista " kommentar, det var onödigt.
Nu är det lördag, så då ska man inte bråka, det är karneval i stan ha en trevlig kväll

rolig prick du , det va som inte det du skrev jag blev arg eller så över utan mer ditt inlägg innan det. menar det du har inte svarat på det som jag bad att du skulle svara på. Angående bror duktig ja jag vet mer en du verkar kunna. att man sen aldrig blir full lärd är en annan sak. Hade du svarat på det jag frågade om då hade vi sluppit allt skit snack. menar det jag har aldrig under dom senaste åren och arketurer behöva göra en updatering av BIOS pga detta dock har jag bara ägt det senaste och det har redan varit updaterade. Så därför sa jag som jag sa. Jag gick dessutom ut på Google och kollade upp och jag hittade inte det jag sökte efter heller. så vist att söka på google där suger jag direkt men skit samma.

slutfattat nu alla här på sweclocers kan mer o mindre genom att se vilka svar man får på till tal, är det lätt att dömma ut en person. då du inte gav mig svar på det jag bad om sänkte du dina kunskaper till va en person som inte alls jobbat mycket med datorer har.

men som sagt jag bråkar inte utan jag föklarar bara hur jag tolkar det. och även du ha en underbar kväll ,skälv ska jag bara jobba klart sen ska jag hem o sova

Av Tranceguy
Skrivet av tcmannen:

Här är en hela jävla lista om det

http://www.sweclockers.com/forum/125-geforce/1215371-gtx-780-...

Du få kanske syssla med datorer 20 år till ,

istället för att brinna så hade du kunnat länka fram detta direkt (istället för att klucka fram en massa svordomar). menar det här ägnar vi tid att försöka hjälpa dig med ditt problem och du är otrevlig. ja jag är i allfall ute ur detta jag tänker inte hjälpa dig nått mer.

OCH efter att ha skummat igenom din tråd, det står ingen stans vilket moderkort du kör på , vid närmare efter tanke har du ett moderkort som är tidig sandybridge, då kan jag förstå om du har kretsar såsom p68 o liknande. dessa har inte stöd för pci-e 3.0 och då kan det va det som är det stora problemet. då är jag åxå med att axeptera att du behöver en bios updatering för att få ditt kort att funka

Av Tranceguy

att updatera bios för instalera nytt grafikkort det va nytt för en person som jobbat med datorer dom senaste 20 åren. ja jag får googla lite jag med för att få detta bekräftat :S

edit: SKIT SNACK!! har du läst detta då får du länka detta till mig. jag hittade inget om detta mer en en ytterligare tråd på sweclockers där en person va fundersam om detta va ett måste dock en 4 posters om det och inget i det säger att man ska updatera bios för det nya grafikkortet.

däremot så att byta ut drivrutinerna för grafikkortet bör vara en rekomendation

Av Tranceguy

varför skapar du en ny tråd för stanna kvar på den som har med ditt grafikkorts problem att göra

Av Tranceguy

uppdaterat bios !! ja det är faktist nått man iNTE måste göra för att instalera ett nytt grafikkort. Dock va hade du innan för grafikkort va det samma lag som innan eller? Eller va det ett ATI då krävs att du avinstallerar dom gamla drivarna och installerar nya

Av Tranceguy

ni som gjort detta nu körde ni processorn nått innan så den blev varm? tänkte för kylpastan funkar ju ibland så att den måste bli varm innan den släpper från ihsen och kärnan. tänkte så att man inte river bort kärnan när man delidat den.

har funderat skälv nu när jag hittade en billig i7 4770k så tänkte jag innan jag instalerar den, och kör med den så delidar jag den. Och kör knivbortagningen till limmet (hoppas ni fattar va jag snackar om) jag är som inte så att jag snabbt måste få ihop den riggen, så det kan va värt att ta den tid det tar för att få ett bra resultat.

Av Tranceguy

paketet ser väl helt ok ut harman kardon är bra grejor, jag va skälv på jakt efter en H/K hk980 då den va dubbelt så strömstark som den du angav men den finns inte alls att få tag på så då måste detta bli nästa steg

Av Tranceguy

jag har en gammal amd xp2600+ med moderkort och minnen, skulle försöka säkja iväg min ivy brigde rigg (mobo, cpu och minnen) men fick bara en massa skambud va förbannat sugen att axeptera buden och skicka xp riggen istället efter att dom gjort förskottsinbetalningen. sen när dom får det, säga det ja du får va du betalar för snåljåp.

dock så är man för ärlig så detta sker inte från min sida i allfall

Av Tranceguy
Skrivet av elev10:

där låste du tråden!! dock hade det varit smartare att reportera detta till en moderator så hade han fått låsa tråden

Av Tranceguy

bara en fråga är inte en mac en normal pc med mac bling bling. menar det moderkort ( ja skulle vara det då som är problemet) processor och minnen är väl samma som till pc hårdisk lika så såsom optiskt. ja jag vill gärna vet jag med faktist

Av Tranceguy
Skrivet av elev10:

Hej!

........

En annan kul idé vore ju att sälja ett mobilskal med typ en liten explosiv laddning för att smälla händerna av ficktjuven. Njutning!

Där kan du bli åtalad, liika så på det andra du skrev en privat person får inte göra en polismans jobb detta KAN leda till att du blir åtalad ,bland annat för det du skrev söka rätt på personen KAN leda till hemfridsbrott ( om du söker upp honom i hans lägenhet)Det KAN leda till olaga hot ifall du söker upp personen. ja vi i sverige vi kan få vad som helst till att bli nått tjafs. Så därför finns polisen som i allfall kan göra mer en vi som privat person.

Av Tranceguy

oavsett om jag varit medlem eller ej har jag alltid följt denna fd. moderatorns jobb han är bäst på sånt här. så han får högsta betyg även från mig för detta. och om han säger att det fortfarande är mycket jobb kvar så undrar man om han tänkt gravera in mer på skälva bakrunden av sidoplåten

ja bra jobbat i allfall

Av Tranceguy

gå in på prisjakt kolla upp va delarna kostar nu sen drar du av 35% på nypriset då har du va din dator är värd som max

Av Tranceguy

En sak jag reagera på här va när du skrev att du damsugat datorn. nått som är totalt förbjudet innom dator användning. pga man kan förstöra komponenter.

temperaturerna som du anger låter helt ok trots att du säger att du använder ett program som visar en sk flammande brasa... använd inte det programmet (har förträngt det skit programmet så jag till och med har glömt bort va det heter) utan använd dig av core temp om du kör amd och real temp om du kör intel.

när du flyttade om komponenterna i datorn. såsom moderkort såg du till att distanserna för moderkortet hamnade rätt?

att datorn gör random frysningar såsom du påstod kan vara ett tecken att kanske hårdisken håller på o lägger av mitt tips där är att kör hdtune och testa en normal hd skall ligga konstant på mellan 100-60mb/s och den skall sakta men säkert gå ner mot 0 i slutet av testet. hoppar den oregelbundet då är inte hårdisken i sitt fulla bruk

Av Tranceguy
Skrivet av godspeed:

Gör oss alla en tjänst

Ge oss modellnumret på ditt moderkort
Ge oss modellnumret på din nya processor

Kan du inte det, så skriv av det som står på kvitto eller orderbekräftelse du fått, då jag antar i förväg att du köpt via nätet?

läser man hans tråd ser man vilken modell han har på moderkortet. dock får man jobba lite eftersom killen inte vet va han håller med, (han ber oss gå in o läsa på alla andra av hans trådar) vi låter han svara nu på min fråga innan vi fortsätter o svarar i tråden

Av Tranceguy
Skrivet av g33ksies:

vi vet fortfarande inte va det är för processor du skaffat ,och va du hade innan, dessutom ser jag att det är ett gigabyte bord men vilket? menar det är det det jag tror och du köpt en fx4 ,6,8XXX processor är det inget som säger att Mobo klarar av den. dock phenom 2 prollarna skall inte vara nått problem. men kan krävas en bios updatering.

kan inte ge dig vettigare svar en detta på dom grunder jag har men här har du processor listan för ditt moderkort.Och troligen har ditt moderkort Bios F3 inte det nyaste, men inte heller det äldsta. Så har du en prolle högre en FX41XX kan det va det som gör ditt problem.

http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.a...

Av Tranceguy

jag lånar tråden: jag äger ett gtx 670 från kfa2 (med racekylare av stockmodell ja den lever verkligen om) dock äger jag åxå ett gigabyte (windforce 2X) gtx660. När jag ersatte mitt 660 såg jag att kretskorten i båda korten ser exakt lika dan va nästan så man trodde det va ett överklockat 660 med flashad bios eller nått. men jag funderar om jag kan byta kylarna med varann?

Gtx 660 använder jag knappt då det sitter i en Htpc burk medans jag i nu läget kör ett gigabyte 670 och det där kfa2 670 kortet i SLI,och det lever som sagt om så kan man bara ersätta o köra med gigabyte kylaren från 660 då hade mitt problem varit över

förstår ni min fråga?

Jag kan åxå tillägga detta att alla grafikkort som släpps från respektive tillverkare och modell har samma kretskort dock kan kylarna variera från tillverkare , att jag dessutom frågar detta mer är för att jag vet att gtx 670 från gigabyte finns både som 2X och 3X fläkt.

Av Tranceguy
Skrivet av TheNaturalStep:

J.......Jag har också gjort ett minnestest med en boot CD dock kraschar datorn alltid innan testet blir färdigt (har typ hunnit med 70% som mest och det har varit ok så långt). .........

Nu har jag tröttnat på detta; jag funderar på att köpa en ny dator därav undrar jag vilka delar som är värda att räddas.

Efter att ha läst detta skulle jag kolla på nya minnen det är nog det billigaste du kan göra. det är mycket stor sannolik att det är minnesfel. eftersom datorn kraschar innan du kan slutföra det. man behöver inte få röda och felaktigheter för att minnet skall va trasigt utan att minnet slutar svara och datorn kraschar är minnes fel åxå.

SKulle nu inte detta vara fallet så har du minnena till en eventuell uppgradering. har råkat ut för att moderkortet varit boven åxå men testa det som du vet kommer att behöver för en ny dator i framtiden.

lycka till!!