Inlägg

Inlägg som BM-Mods har skrivit i forumet
Av BM-Mods

Nope det gör jag inte. satt på en 4670K förut som jag körde 4.4 eller om det var 4.5 (Gör ju ingen skillad på 100MHz men ändå) och kör nu med en Ryzen 5 1600 och har inte kännt att jag behöver överklocka den något, hade nog kunnat köra min 4670K i stock oxå utan att känna behov av att klocka den, kan även vara så att jag gjorde det den sista tiden men då jag bara spelar CS väldigt enstaka gånger så var det nog inget som jag märkte av

Av BM-Mods

Det kan inte vara så att moderkortet går väldigt varmt och orksakar detta? Låter kanske inte så logiskt, men prova att ha en fläkt som kyler moderkortet och se om det gör någon skillnad (Jag kollade lite snabbt på kortet och det verkar ju överlag sakna allt vad kylning heter).

Av BM-Mods

En ostabil clock kan ju ge sämre resultat än innan, så det kan ju vara något sånt som spökar för dig.

Av BM-Mods
Skrivet av silfverzor:

Hade samma problem förut men jag löste problemet genom att höja porten på nästkommande maskin. Så istället för 3389 såfick den 3390 och så vidare. Görs via registret

Glömmde skriva med det i texten men har även provat att ändra porten i VM till 3289 utan att kunna nå den :/ Jag kan dock köra flera av samma port öppna i min Router då jag kan lägga till "Service Port" Denna skrivs efter ip för att komma in från nätet och den pekas mott "internal Port" som applikationen använder.

Håller nästan på att bli tokig på detta och börjar helt klart få slut på ider om vad som kan spöka.

Av BM-Mods

Kan nå min Host men inte mina VMs.

Hejsan.

Det är så att jag har satt upp min server "Hosten" och den kommer jag åt från nätet utan några problem, men mina VMs som finns på denna gå inte att komma åt, trots att portar är öppna för detta i routern, jag håller endast på att testar och har mig nu så "Brandis" är helt avstängd. Så vad tror ni jag kan ha missat? i min Router TP-Link Archers C7 så kan man använda sig av "Virtual Servers" för att öppna portar och det är där jag öppnar. T.ex så har jag 3389 öppen för min HOST och sedan så är det samma för mina VMs, men utåt så ligger dom på T.ex. 1001 osv.

Någon som har någon bra ide på vad som kan bråka? Hosetn har Windows Server 2012 R2, sen kör jag VMs via Hyper-V bara.

Kan komma åt VMs via RDP från Hosten, men skulle vilja få igång dessa utåt oxå. Dom är kopplade i en "Virtual Switch" som är satt som External och har ett nätverkskort om det skulle göra någon skillnad.

Så är det något jag har missat någon stans tro?

Av BM-Mods

@SnowNalle: Haha skojar du eller är många gånger man har fått förklarat vad det är för kontakter men det är alltid kul att förklara oxå och själv blå påmind.

Av BM-Mods
Skrivet av xc705:

Så om jag förstår dig rätt kommer jag inte behöva koppla in den alls? Har inga fläktar som inte är inkopplade.

Skickades från m.sweclockers.com

Exakt. alltså bara för att du har kablar från nätagget betyder det inte att dom behöver kopplas in någonstans.

Har du kopplat in allt redan rätt så är det bara att strunta i överblivna kablar från nätagget.

Av BM-Mods

Den användes förut till Floppy (disket stationer) Den kan även användas på en del ljudkort för extra ström.

Delen i slutet alltså, den andra är en "Molex" och används ibland till Fläktar och förr till HDDs samt CD/DVDs

Av BM-Mods
Skrivet av Kent:

@Sepemulle Inte helt ovanlig åkomma... Hög ljudnivå och/eller hög "clamping force" kan mycket väl orsaka yrsel. Testa att sänka ljudnivån några snäpp och se om det hjälper.

Han får nog testa andra lurar, då han har testat med ljudet både av och på.
Jag skulle gissa på att lurarna skappar ett högre tryck än vad T.ex hörselkåpor gör och att detta skappar denna yrsel.

Av BM-Mods

Riktigt Cleant. väntar med spänning på flera bilder

Av BM-Mods
Skrivet av Patriklito:

@BM-Mods:
Under 1 år och har garanti kvar

okej. jag skulle nog kanske gissa på ca 1500-MAX 2000 om du har tur, för bara skärmen.

Av BM-Mods

Jo men begagnad elektronik har ett väldigt lågt andrahands värde. Hur länge har du haft skärmen?

Av BM-Mods

Får hålla med @Dr.Mabuse här. har själv en D-Link DIR655 hemma och det är den sämsta routern jag har haft. Wifi funkar så otroligt dåligt och kan allt som oftast dö om det blir lite för mkt för det.

Du kan prova stänga av DNS-relay eller vad det nu heter, det gjorde de lite bättre för mig, den funkar även bättre om jag har den bakom en annan router och inte låter den sköta någon DHCP, utan det gör den första routern.

men kolla över din DNS i routern och stäng av DNS relay om du hittar det.

Av BM-Mods

Kan nog eventuellt ha PhenomII 1055T, MSI 990FXA-GD65 samt lite minne till det liggandes, kommer ihåg att Prollen klockade rätt så bra har nog även en FX-4100 som bara ligger.

Av BM-Mods

Skickat PM till dig @TheCazz om minnen.

Av BM-Mods

Du kan alltid kolla tempsen, men även göra ordentlig sökning efter spyware osv, eller installera om datorn och börja om från början.

Av BM-Mods
Skrivet av Dr.Mabuse:

Har du redan installerat Windows på befintlig logisk disk så går det mycket riktigt att ladda ner HPEs ACU och skapa nya logiska diskar. En logisk disk kan bestå av flera fysiska diskar i olika RAID-konfigurationer som sedan OS:et kan identifiera.

exakt, märkte det igår, men lär gå ut till garaget med skärm och tangent bord, för jag installerade Drivare för raidkortet i Windows oxå igår och då ville den starta om (Skulle installera ACU efter omstart) men efter omstart så kommer jag inte in i servern igen via RDP. skulle gissa på att den har fastnat i post och vill att jag skall fixa något med kontrollkortet, så lär kolla på det senare idag efter jobbet. Jag tryckte i 4st 72GB SAS 15K diskar samt e 146GB SAS 15K disk, bara hoppas på att min beffintliga RAID inte gett sig, men det märks om inte annat så får man ju bara göra om allt och installera burken på nytt.

Av BM-Mods
Skrivet av Dr.Mabuse:

Fjärrstyr alltid via RDP så man slipper hela "domängrejjen".

Har nu slängt in diskarna i min DL360-G7 server, men måste man starta om servern och gå in i raid-kontrollern för att få igång dessa diskar tro? hade hoppats på att bara kunna kasta i dom och fixa detta via Windows, det sitter ett P410i kort i servern för hantering av diskar om det säger er något.

MVH

Kan ha hittat något, kan tydligen installera HP ACU och lösa detta ifrån Windows.

Av BM-Mods
Skrivet av Snabbt_o_Hårt:

@Lowfatmilk: För PUBG 60FPS stabilt behöver du inte ny CPU, alla i5 med överklockad minst 4,1 klarar detta även 3570k. Kolla så du har Z170 styrkrets på MB och en bättre kylare samt köp till så du har 16GB RAM

Om han sitter med DDR3 som han skrivit i starten så kan har nog eventuellt sitta med ett H110 Chipset.

Jag har själv det i grabbens datorn och det klarar av DDR3, så risken att han sitter med Z170 är nog tyvärr inte jätte stor.

Av BM-Mods
Skrivet av snusleppen:

Hej, han svarade mig äntligen idag efter ett par timmar och sa att han skulle posta den nu denna gången. Jag skrev till han o posta den så jag vet vad frakten ligger på efter han postat och att han skulle ta kort på kvittot efter han skickat den för jag skulle betala frakten med. Men han vägra göra så och ville endast ha på sitt sätt hela tiden att jag ska betala även frakten i förväg. Jag försökte ett par minuter att få han skicka det innan jag swishar han extra 200kr bara sådär för frakten. Menmen jag hade redan lagt pengar på det så jag tänkte vad har jag mer att förlora. För att vara säker så skrev jag innan jag swisha han även frakten att ta bild på grafikkortet samt innuti, han gjorde det fast jag trodde ej han skulle skicka och det såg bra ut. Swishade han frakten och han skickade iväg den, har den spårad och den är iväg skickad. Får hoppas nu att han ej skickat en trasig nikesko som ngn nämnt innan xD återkommer med uppdatering hur det går!

Skönt att det verkade lösa sig. frakten kan du rätt så enkelt själv kolla vad den skulle bli om ni T.ex skickade med Postnord, brukar vara runt 169kr då. Det är väll rätt så vanligt att man betalar hela varan + frakten direkt. jag har iaf aldrig handlat begagnat genom att först betala vara sedan frakten.