Inlägg

Inlägg som OnkelBlue har skrivit i forumet
Av OnkelBlue

Oral-B pga lätt att få tag i copia extra borstar

Köp en Oral-B köp inte den billigaste, utan den som har snabbast hastigheten "man trycker 2ggr på start knappen" dubbel hastighet ger 4 ggr kraftigare borstning mot plack.

Av OnkelBlue

Det stavas ASPERGER

Skrivet av Nyhet:

Måste man ses i det verkliga livet för att ha ett socialt utbyte som räknas eller är mötet online lika mycket värt, frågar sig Jacob Hugosson.

Läs hela artikeln här

Vad kännetecknar en person med Asperger? Det snabbaste sättet att upptäcka att personen har Asperger är att personen inte gillar att titta folk i ögonen.
Autism/asperger - Umo
Vissa egenskaper är vanliga om man har asperger
Du kan ha svårt att uppfatta miner, kroppsspråk, ironi och osynliga regler i sociala sammanhang. Det kan vara svårt att få andra att förstå dig på rätt sätt. Vissa intressen kan ta upp mycket av din tid. Det kan kännas tryggt och bra att göra precis de sakerna.

Av OnkelBlue
Skrivet av 20kr:

En av dom trevligaste fredagspanelerna på länge, ni gör er bra tillsammans, 2 tummar upp

Håller med skönt att Jonas är tillbaka så man orkar höra hela avsnittet.

Av OnkelBlue
Skrivet av Svullom:

Bilar, möbler (ej tygmöbler, säng med madrass etc), instrument.

Om du menar musikinstrument så är nytt att föredra, det verkar som om att musiker alltid tror att gammalt är bättre "dyrare" än nytt, att ingen produktutveckling har skett. Med elektriska mätinstrument så är det en rasande produktutveckling. Men! det är som smartphonen hur smart behöver grejerna vara för en vanlig konsument kontra pris.

Av OnkelBlue

Samsung Magician

Är det någon som kan säga om Samsung Magician är av typen RamDisk?

Av OnkelBlue

Det skulle vara fantastiskt bra för konkuransen om FB/Meta stängdes ner i Europa på någon vecka skulle två nya fria medier ta över i Europa och många av världens FB/Meta användare som vill göra sig fria kommer att gå över och lämna FB/Meta kontrollerna. Och detta är de medvetna om de kommer göra allt för att hålla uppe likriktningen.

Av OnkelBlue

Enligt folkhalsomyndigheten så är det först de äldre och vårdpersonalen som först kommer i fråga. Astras är kopplad mot Kinesiska Hutchison Telecommunications Hong Kong Holdings, medans det ryska Sputnik går utan omväg till KGB, för direkt analys för att vidarebefordras utan dröjsmål till Löfven. https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbr...

Av OnkelBlue

Väktarna kan sitta och äta när larmet går

@CubaCola: Och väktarna har rätt att sitta kvar och äta när larmet går, och det kan vara lite skönt att vänte lite och slippa möta en galen inbrottstjuv full med adrenalin, och typ bara behöva ringa på glasmästaren och skriva en rapport.

Av OnkelBlue

Absolut idrottsföreningen

@EneRgiZE_MFZ83: Skitigabil jobbet leder dig ingenstans, ta Idrottsföreningen det ger dig nyttiga kunskaper, som du sedan förstorar upp i ditt CV som alla gör.

Av OnkelBlue

Känns verkligen som en "Ni får komma och fika, men förväntar er inget mer"

@gonace: Helt klart är det så, politikerna vågar inte ta i det så de låter försvaret säga det rent ut att det har med säkerheter att göra. då är det inte riktigt ett politiskt beslut.

Av OnkelBlue

CCleaner Browser

Jag kör CCleaner Browser, och med den så slipper jag en massa onödig reklam och med några bra tillägg så översätter den enkelt och bra, då jag är dålig på engelska, värd att prova och man slipper känna sig övervakad hela tiden som med Chrome

https://www.ccleaner.com/ccleaner/browser

Av OnkelBlue

ComHem

@Gx rade: Ja detta stämmer också på TV, jag ville säga upp alla TV kanaler på Com Hem, för mina barn och jag tittade bara på TV lite medans de åt mat på morgonen, då fick jag erbjudandet att gå ifrån typ 450 kr i månaden till 150 kr jag tänkte ok, men ångrade mig och ringde upp igen och sa att jag ville avsluta, då fick jag ett ännu billigare alternativ de skulle ta bort digital avgiften på 50 kr, tog det erbjudandet , men de gjorde nog en bra deal för dem ändå under den tiden för vi tittade knappt på TV det sista året, och nu står TV apparaterna bara för att spela xbox,Netflix ibland och som att välja musik på i vardagsrummet, går inte att se på Svenskpropaganda TV man blir bara förbannad.

Av OnkelBlue

Audioquest DragonFly Dac

@Lodisen: Dessa Dacar är ypperliga bra förslag, troligen oslagbara gentemot de inbyggda i många år, jag har själv "Red" och kör den också på min bärbara med ett par små Adam högtalare med två sub som köksstereo, mycket bra ljud.

Av OnkelBlue
Av OnkelBlue
Av OnkelBlue

Netonet bra Siba skit

@Turbonisse: Jag har alltid bojkottat Siba, på att tillochmed saker som är trasiga från kartong skall in på lagning och väntetiden är alltid en fast tid 3 veckor, blev orolig när jag hörde att Netonnet skulle gå ihop med Siba, för jag brukar ta att en vara kostar nån hundring mer på Netonnet pga att jag alltid fått klockren service där, när det varit fel på grejer inget snack bara byta och få en ny, eller när DVD la av efter 2 år och 11 månader, då sa de, den är utgången kan du ta en lite mer exklusiv? det måste vara en skitstövel som bossar på stället där du handlar, men i Stockholm kalasgaranti men det kan ändras var ett tag sedan mina grejer varit trasig. Men på Webbhallen där skriver folk att garantin funkar går bra men inte för mig jag har alltid problem där, jag får ringa till tillverkaren Webhallen ser sig själva bara som ett utlämningsställe bara och tar inget ansvar.

Av OnkelBlue

@Nivity: LG är bland de sämsta med uppdateringar jag har lovat mig själv att aldrig mer köpa en LG telefon, men jag håller med V30 har väldigt mycket men som sagt jag vill få inte uppdateringarna 1 år efter andra telefonmärkena.

Av OnkelBlue

Bahnhof

@Treant: Om du inte har en router så kan du bara koppla en dator åt gången i jacken i de olika rummen, om du har tur, som jag så har Bahnhof släppt på två IP adresser då kan du surfa i två rum om du kopplar en switch i skåpet

Av OnkelBlue

6 kärnor mycket minne bra grafikkort

Av OnkelBlue

@Hottestbacon: Det här är en fantastisk Dac men kör den med batteridrift utan USB ström från datorn bara digital signal in https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3681323
Med denna kabel och ett USB batteri på 2600mA så spelar den i 20 timmar
https://www.kjell.com/se/sortiment/dator-natverk/kablar-adapt...
pilla bort dom två sid kontakterna på den USB kontakten in till datorn som är +- brusig matningen