Inlägg

Inlägg som Sebban84 har skrivit i forumet
Av Sebban84
Av Sebban84

Jag har länge tänkt att det kommer snart vara 2st 16pins-kablar. Vilket gör att nya kabeln känns onödig eftersom man skulle ju slippa flera kablar. Dessutom alla atx-3.0 nätagg jag sett har bara 1 uttag för en 16pins. Då kommer man ändå behöva adaptrar för den andra kabeln (facepalm)

Av Sebban84

Ja, ett suprim x från webhallen. Står att det ska komma inom 2-4 dagar att hämta ut. Ja de tog snabbt slut. Inte lika panik som 30-serien. Då var ju hemsidorna överbelastade i flera minuter. Nu var det mer att de tog slut snabbt.

Av Sebban84

Jag har en MSI 3080 Gaming X Trio. Det har ju funkat, men de har snålat in på bl.a. kylkuddar och backplaten. Jag bytte kylkuddarna själv på det och efter det har det funkat bra. Nu har jag ju också en 3090 strix. Den känns mer gedigen med backplate och sånt. DOck så har de även snålat på kylkuddar, men de har jag inte vågat byta.

Vad jag förstår så hade MSI SUPRIM 3080/3090 faktiskt bra kylkuddar, och det verkar ha varit väldigt hög kvalitet rakt igenom.

Av Sebban84

De har skjutit sig själva i foten med krav på ddr5. Det hade ju gjort det lite bättre iaf om man kunnat köra ddr4. Moderkortpriserna är ju dock fortfarande alldeles för höga.

Av Sebban84

Eftersom det är så drygt att få tag i en ps5a så är det nog många som hade velat ha en. Så där missar ju Sony massa försäljningstillfällen på spelen också. Därför är det ju smart att även lansera på pc. Jag är väldigt glad att de börjar göra detta! Väntar hellre ett år än för evigt (rdr1 t.ex)

Av Sebban84

Kan vi inte få det till gpuer också? Tänk dual/triple usb-c för 4090

Av Sebban84

Nu är jag mer nöjd att jag fick min (med gsync) med den där rabatten som cirkulerade. Betalade 10,800kr inkl moms

Av Sebban84
Av Sebban84

Jag gillar det motvilligt. Borde inte gilla det men gör det ändå

Av Sebban84

Tvättmaskin på 30 graders / ylle inställningen med lite lite tvättmedel har då funkat bra för mig flera tvättar med samma matta.

Av Sebban84

Ser mer fram emot kraftigare gpu:er. Kan fortfarande inte driva upplösningen i mitt hp reverb g2 fullt ut. Sedan vore iofs högre fov nice.

Av Sebban84

Hellre brinna i helvetet i evig tid än behöva titta på reklam. Fyfan. Pinsamt att de tar till detta

Av Sebban84

Mycket intressant läsning i denna tråd. Får se hur jag ska göra med min lösenordshantering nu. Något som också hade varit rejält jobbigt är om man har ett superlångt och säkert master lösenord som man tappar bort p.g.a. Brand, mögel, stöld eller dylikt. Det blir samma problematik som med kryptovalutor.
Kanske ska man stämpla in sitt master lösenord i titan och gräva ner det? Jisses..

Av Sebban84
Skrivet av ronz:

Förstår det. Men JAG mår JÄVLIGT mycket bättre idag än för ett år sedan då jag i princip helt slutat läsa ”nyheter”.
Och det är inte så jag missar helt att det är val. Nu vet jag ju? Hade jag inte sett denna tråd så hade jag säkert fått reda på det via familj eller kompisar.

Samma här! Det jag verkligen behöver veta har jag fått reda på ändå, och slipper gå runt och vara olycklig hela tiden.

Av Sebban84

Tråkigt intel. Går inge bra nu

Av Sebban84

Jävligt fränt! Är det höj- och sänkbart också?

Av Sebban84
Skrivet av Cerd Moyen:

Du har alltså gjort ett sådant byte. Ookej!

Jo det är värt det för några av de spelen jag kör (star citizen, msfs m.m). Sedan ska jag ha 5900x på jobbet istället

Av Sebban84

Med dlss quality och allt på max så flyter det här som en dröm på ultrawide 3440 × 1440. Jag märkte dock ganska stor skillnad när jag bytte cpu från 5900x till 5800x3d, dipparna försvann. Det verkar bli tungdrivet även för cpu när man kör max raytracing.

Av Sebban84

Det där kan inte ha varit ett (toa)lätt bygge