Inlägg

Inlägg som KeepRaffing har skrivit i forumet
Av KeepRaffing

Tackar och bockar för buden. Tanken är att avsluta budgivningen inom kort 👍

Av KeepRaffing

@CynX: Tackar och bockar!

Av KeepRaffing

Samsung Gear S3 Frontier

Jag undersöker ånyo om det finns något intresse för min Frontier. Jag får inte ha den på mig i arbetet och därför blir den oftast liggande hemma. Klockan är använd men i mycket bra skick. Inga synliga repor eller skador. Det finns en liten prick på boetten men den är så liten att jag inte ens kan fånga den på foto. Klockan är en fröjd att använda med Samsung Pay, S-Health, Spotify och bra batteritid.

Alla originaltillbehör medföljer. Utöver detta finns två extra armband; ett rött original och ett svart i nylon som jag aldrig använt.

Ser gärna att klockan hämtas alternativt att den skickas utan den cylinderformade lådan som den säljs i, då den är så jäkla meckig att posta. Då ges dessutom även möjlighet för köparen att inspektera klockan på plats. Men det går säkert att lösa om originalförpackningen är av värde.

1200:- eller bud!

Läs hela annonsen här

Av KeepRaffing

Klockan finns fortfarande kvar

Av KeepRaffing

@woxiz: Jajamen jag är där lite då och då. Tyvärr ska jag inte dit innan jul. Har du kanske vägarna förbi Helsingborgsområdet?

Av KeepRaffing

@woxiz: Ursäkta min frånvaro, jag har jobbat 200% de senaste dagarna. Är du fortfarande med på tåget? Bor du i Lund eller i Malmö?

Av KeepRaffing

@Barris1996: Kastar du in handduken?

Av KeepRaffing

@woxiz: Bockar och bugar!

Av KeepRaffing

@woxiz: Tack! Är där ibland, det kan nog gå att lösa

Av KeepRaffing

@Barris1996: Hej! Tack för budet. Får erkänna att jag inte hade koll på att den fanns för det priset i en butik. Kollade bara de stora hemelektronikkedjorna och där kostar den nämligen 2999. Har du i så fall möjlighet att hämta?

Av KeepRaffing

Intressekoll: Samsung Gear S3 Frontier

Jag undersöker om det finns intresse för min Frontier. Jag får inte ha den på mig i arbetet och därför blir den oftast liggande hemma. Klockan är använd men i mycket bra skick. Inga synliga repor eller skador. Det finns en liten prick på boetten men den är så liten att jag inte ens kan fånga den på foto. Klockan är en fröjd att använda med Samsung Pay, Google Pay, Spotify offline/online och bra batteritid.

Alla originaltillbehör medföljer. Utöver detta finns två extra armband; ett rött original och ett svart i nylon som jag aldrig använt.

Ser gärna att klockan hämtas alternativt att den skickas utan den cylinderformade lådan som den säljs i, då den är så jäkla meckig att posta. Men det går säkert att lösa om originalförpackningen är av värde.

Välkommen med bud om du är intresserad!

Läs hela annonsen här

Av KeepRaffing
Skrivet av Petterk:

Avbeställa kan du alltid göra, Fyndiqs allmänna villkor tar själv upp det för den delen. Visst är de motsägelsefulla, men de får inte och har inte förhandlat bort rätten att avbeställa.

Jajamen fast de skrev om att ändra lagd order. Man kan alltid avbeställa en vara som inte levererats men hur det sker i praktiken spelar väl mindre roll? Tolkar deras text som att det görs genom att man bara skickar tillbaka varan och sedan får pengarna tillbaka. Omständigt som fasen förvisso, men mig veterligen står det inte reglerat i lag hur en sådan avbeställning ska gå till. Det har du kanske bättre koll på?

Av KeepRaffing

Står ju deras hemsida att du inte kan ändra din beställning efter köp. Det ska i så fall hanteras enligt ångerrätt, se deras anvisningar på hemsidan så löser det sig nog

Av KeepRaffing

@stenis72: Testat en equalizer?

Av KeepRaffing

@mrk66: Bockar och bugar för budet. Tänker mig ett avslut inom kort så att spelet kan skickas innan helgen 👍

Av KeepRaffing

Red Dead Redemption 2 (Xbox)

Säljer Red Dead Redemption 2 till Xbox One. Spelet ingick när jag köpte konsol till grabben och säljs då han inte är gammal nog att avnjuta spelet själv. Oöppnat i plastförpackning. Spelet kostar typ 600:- på Elgiganten idag, ni är välkomna att buda!

Läs hela annonsen här

Av KeepRaffing

@cowabunga: Vad ska du göra med din dator som kräver ett 2080 Ti för en 27" skärm? Ett 1080 Ti kostar väl ungefär hälften så mycket, blir många flaskor öl för de pengarna. Bara en tanke, jag har såklart full förståelse om du bara vill ha det bästa nu när du bygger nytt

Av KeepRaffing
Skrivet av Haziza:

Ucsh avskyr Google, jobbar på att sluta använda deras produkter helt!

Varför avskyr du dem, om man får fråga?

Av KeepRaffing

Äntligen!!

Skickades från m.sweclockers.com

Av KeepRaffing
Skrivet av Speedtriple3:

Hej

Har en Huawei Watch 4G som jag inte använder och vill därför sälja

Ca 2 veckor gammal, knappt använd

Kvitto samt kartong

Pris: 2000kr

Läs hela annonsen här

Hej! Är det den helsvarta modellen?