Missa inte! Fyndchans i Månadens Drop

Inlägg

Inlägg som DesignatedPsycho har skrivit i forumet
Av DesignatedPsycho

http://www.4sound.se/itempg.aspx?id=875496&artno=249410

Det är den jag har, ljudet låter nästan precis som ett riktigt piano. Och det är en jättefin möbel också. Det finns vita också men inte just i den modellen men de är dyrare så de är nog säkert bättre också.

Av DesignatedPsycho

En snabb dator blir det nog men tyst tror jag inte. Har samma cpukylare och den är inte tyst även fast den är på lägsta rpm.

Av DesignatedPsycho
Skrivet av lanbonden:

Där handlar det ju mer om vad du kör för fläkt/ar till den, gissningsvis är den som följer med som original rätt kass i såna fall

Själv är jag också i kategorin jättekänslig så gick från luft -> riktig custom vattenkylning vilket var rätt nära ljudlöst men ändå gick att höra när allt annat var tyst sena kvällar, resultatet blev att jag tog ett steg till och gick över till passiv vattenkylning och nu är det tyst på riktigt

Vattenkylning är verkligen över min kapacitet. Tror du att jag skulle kunna ha den kylaren jag har idag utan fläkt? Jag överklockar inte och jag spelar väldigt lite på datorn.

Skrivet av lossah:

Byt fläkt bara?

Har du något förslag på en tyst fläkt kanske?

Av DesignatedPsycho

Jag ska också köpa en k400 till min htpc, verkar perfekt för mina behov.

Av DesignatedPsycho
Skrivet av BillyBobCraskin:

Godafton!

Skriver det här till dem som nu skulle vara intresserad

Det blev en Phantek-kylare och nu är den installerad. Riktigt tyst. Har haft igång det i någon timme så får vi se hur det lirar vidare.

Vilken modell? Är den jagärjätteljudkänslig-tyst eller är den jagärintesåljudkänslig-tyst? Hoppas du förstod det där. Jag är nämligen av typen jätteljudkänslig och därför köpte jag en hyper 212 evo i hopp om att den skulle sänka ljudnivån, men det blev inte en så stor skillnad ifrån stockkylaren och ändå kör jag med fläktkontroller.

Av DesignatedPsycho

Jag skulle ha valt det första alternativet. Tycker den verkar fått ganska bra recensioner och den har 16gb jämfört med den andra som bara har 8gb minne. Du får massor av tillbehör med och om batteritiden drar iväg så kan du väl prova att dra ner på ljusstyrkan. Provade det själv på min ipad och skillnaden är som dag och natt.

Av DesignatedPsycho
Skrivet av huttala:

Annars finns ju guiden i min signatur om man vill ha det lite mer lättläst.

Läs huttalas guide, den är superbra😀. Jag fick reda på vilken brytare jag skulle ha om jag köper ett mekaniskt tangentbord.

Av DesignatedPsycho

Jag har sett att många swecare brukar rekommendera att man drar ut all kringutrustning...kanske inte det bästa tipset, men vad vet jag. Lycka till!!!😃

Av DesignatedPsycho

Om jag hade en budget på 20000kr så hade jag definitivt köpt den här:

http://www.siba.se/product/9390631/ue55es8005-55-smart-led-tv...

Den har massor med olika funktioner(jag älskar funtkioner) och man får en surfplatta på köpet(älskar grejer som är på köpet också).

Av DesignatedPsycho
Skrivet av Bakgrund:

Hon kan inte tänka sig att köpa en i USA då? Hon lär få mer för pengarna där.

Det var en jättebra idé, enda nackdelen skulle väl vara att det inte är svenskt tangentbord. Men det kan man väl konfigurera på nåt sätt i inställningarna?

Av DesignatedPsycho

Bike race på mobilen eller ipaden.

Av DesignatedPsycho

Det här verkar som ett bra alternativ som passar in på kraven:

http://www.inet.se/produkt/1970607/asus-x501a

Av DesignatedPsycho
Skrivet av Xake:

Det är fashinerande, har testat 100/100 från Tyfon vid tillfälle, och det första jag gjorde var Bredbandskollen.se, bara för att märka att mot nätägarens prob fick jag alltid ~93/~90, medans mot bredbandskollen med testserver i samma stad varierade det mellan 60-80/40-60. Kände mig lite missnöjd med sådan svajjighet och bytte till Bahnhof (ångerrätt for teh win!) och får nu ut ~93/~85 mot kollen i götet och ~90/~90 mot nätägarens.
Sedan att Bahnhof verkar ha problem att få upp hastigheten mot Stockholm ibland.... That is another story. Men att man faller till typ 50-60 ibland märks inte så mycket när man surfar, och de servrar jag brukar hämta saker mot limiteras inte av min uppkoppling, så så snart jag börjar hämta filer från fler servrar samtidigt får jag full hastighet.

Jag bor i Stockholm, men för mig funkar det kanon!

Av DesignatedPsycho

Här är ett bra och billigt usb-minne.

http://www.inet.se/produkt/5305766/a-data-n005-pro-64gb-usb-3...

Jag har samma fast i 16 gb och den funkar perfekt, enda problemet jag har är att den inte får plats bakom tv:n.

Av DesignatedPsycho

Verkar bra och billig.

Av DesignatedPsycho

Tyfon!!! Har haft de i över ett år nu och jag har får alltid den hastigheten jag betalar för och supporten är jättebra.

Av DesignatedPsycho

Att den kostade 40000kr 2010 verkar lite overkligt. Jag rekommenderar dig att inte köpa den, du kan bygga ihop en dator med bättre och nya delar för ungefär samma pris.

Här är en dator ja satt ihop om man kanske är på en budget:
http://www.inet.se/kundvagn/visa/3275232/2013-04-26

Av DesignatedPsycho

Min första fråga är: vad ska du använda den till? Om du ska experimentera och lära dig utav det så tycker jag att du ska köpa en. Jag har aldrig själv hållit på med en, men jag funderar på att sätta upp en som htpc till min brorsa som har en väldigt tajt budget. Vad jag har läst så verkar det inte så svårt och den är verkligen billig.

Av DesignatedPsycho

Själv köpte jag den billigaste på cdon och den funkar parfekt och så fick jag gratis frakt, så det vart väldigt billigt😀. Det är bara att googla "cdon rabattkoder" så får du upp massor med rabatter att använda.

http://cdon.se/hemelektronik/hdmi_-_hdmi_5m_v1.4-7860747

Av DesignatedPsycho

Jättebra guide!!! Skulle också vilja byta min led men jag kan ingenting om löddning och känns lite onödigt att köpa ett lödset bara för det. Kan man kanske tejpa ihop benen med eltejp?