Inlägg

Inlägg som zaarx har skrivit i forumet
Av zaarx

Ja det här är ju bra för de som inte kan vända på plattan. Bra Samsung.

Av zaarx

^ Det här. Jag brukar provbygga utanför chassit och tjuvkoppla innan jag sätter in grejorna.

Av zaarx
Skrivet av careface:

Har funderat lite. Blir Pok3r med bruna switchar tyst med O-ringar?
Kan man programmera om så att fn+HJKL motsvarar vänsterpil, uppåtpil, nedåtpil och högerpil? (VIM-style) Isf kanske det skulle kunna bli intressant.
Det är ju så fruktansvärt vackert.

Jag skulle inte kalla mitt Poker II med bruna brytare tyst. Jag kör dubbla O-ringar och det låter endel även om man inte alls får nåt ljud när man bottnar. Jag har aldrig provat programmera om nåt men vad jag förstått så är PN och FN lagerknapparna det enda man inte kan flytta så det borde inte vara nåt problem att ändra piltangenternas position.

Av zaarx

Synd för Oneplus att de lyckades så bra med One för jag tänker då inte uppgradera. Hoppas Two går bra, hoppar kanske på tåget igen när trean kommer.

Av zaarx

Känns ju helt fel att återförsäljarna får ta skiten och få massor av returer för att AMD inte kan leverera grejer som är OK.

Av zaarx

Jag förstår inte att tillverkare väljer att använda Snapdragon 810 om den nu har problem. Varför ärva Qualcomms problem och den badwill som oundvikligen kommer att uppstå.

Av zaarx

Är det nån som provat Gateron switchar? Massdrop kör en drop på såna just nu som jag funderar på att hoppa på och prova modda nåt som jag inte använder för tillfället.

Av zaarx
Skrivet av kronwalled:

Inte provat den, men omdömena på prisjakt (om du inte läst de än) fick onekligen mig att vilja prova den, om de nu reflekterar verkligeheten, och då är jag allt annat än en hardcore gamer. Verkar som ett trevligt alternativ i den prisklassen.

De som lämnat omdömen på prisjakt har i stort inga andra omdömen vilket är skumt. Det plus att snubben som provade den på linustech påstår att knapparna rör sig horisontellt när man trycker på dem. Verkar inte så bra... kan dock bli att jag köper ändå.

Av zaarx
Skrivet av S_Z:

Och tur att de finns dom som inte är så trångsynta att de tror att rena hårdvaruspec:ar betyder allt för alla...suck

Du har helt rätt. Äppelloggan är det som betyder allt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av zaarx
Skrivet av Simontaga:

Tja, jag har lite över 2400 kr att spendera på en ny mobil och jag kände att OnePlus är kanske något för mig? någon här som har testat den tidigare? Dock känner jag verkligen inte för en IPhone då jag tyckte min förra var för lite prestanda för pengarna.

Ja, det är en ruskigt bra telefon i allmänhet och särskilt med tanke på vad du får för pengarna. Man behöver inte vara intresserad av att pilla själv och installera egna roms för att tycka om den även om jag rekommenderar det. Jag skulle också råda dig att ta 64gb varianten om du ändå ska köpa en.

Av zaarx

Köp Sennheiser HD598 och sätt på en modmic. Perfekt gamingheadset om du vill ha öppna lurar.

Stängda? Köp Qpad QH-90 / HyperX Cloud och var glad över hur mycket pengar du sparat.

Av zaarx

Det är bullshit eftersom jag för tillfället kör med Telias (Thomson Smart) på nedervåningen och en egen Netgear på övervåningen. Bara att koppla i som vilken dator som helst och köra. Sen kanske du behöver vidarebefodra portar och det är ju ingen rolig historia på Telias Thomson men men... Har kört så här i nåra år och det e inga problem.

Av zaarx

De borde dra av två dollar på priset för mellanmodellen. 1337!

Av zaarx
Skrivet av Boombaaz:

Jag vill ha ett minimalt mATX Define-chassi utan 5.25" eller 3.5" platser bara 2-4 2.5" platser för SSD.

Samma här, vill se att de tar bort 5.25" platserna och krymper chassit. De mATX de har nu är för stora.

Av zaarx
Skrivet av seville57:

Fick inte heller någon lila space bar.

Vet att några fick 2 space bars.

Ah okej, ja jag fick en extra grå istället :/

Av zaarx
Skrivet av seville57:

Fick mitt Galaxy Class keycaps set (Signature Plastic, DSA) från Massdrop idag.

Hoppade på den droppen jag med men körde på blanka caps. Lite surt var ju att min lila space fattades, verkar som många haft det problemet och förhoppningsvis skickar de ut den snart.

http://i.imgur.com/wOUPioO.jpg

Av zaarx

Mindre skärm? Nej tack, men större skulle kunna funka.

Av zaarx

Köpte ett 20 pack såna här OTG-kablar från Aliexpress för under 50 spänn för ett år sen, typ 12 funkade. Räckte till att ge bort till folk och ha nåra kvar iaf. Hursomhelst tror jag inte du behöver vara orolig för att nåt ska brinna upp.

http://s1.postimg.org/yockfsziz/IMG_20150414_133843.jpg

Av zaarx

Jag har bara köpt saker här på marknaden aldrig sålt men skulle jag få för mig att sälja skulle jag aldrig gå med på Payson eller liknande och jag tycker inte att andra ska göra det heller. Lätt sätt att bli blåst som säljare.

Av zaarx

Är du nöjd med din BX100 så finns ingen anledning att köpa nåt annat enligt mig. Själv har jag bara goda erfarenheter av Crucial iaf. Mitt råd är 850 Pro om du ska ha Samsung, annars nåt annat.