Inlägg

Inlägg som Boffster har skrivit i forumet
Av Boffster
Skrivet av Grusiskon:

Hej

Jag är helt ny när det gäller högtalarsystem men har i vilket fall som helst bestämt mig för att köpa ett "nybörjar"-system till att börja med! Jag hittade ett par frontar vid namn Proson Event 655 (http://www.ljudfokus.se/produkt/proson-event-655-black-oak/47...) som jag bestämt mig för att köpa. Och till dessa behövs också en förstärkare, just nu står det mellan Yamaha HTR-4065 (http://www.ljudfokus.se/produkt/yamaha-htr-4065-svart-receive...) och Pioneer VSX-527 (http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1250743). Pioneer VSX-527 har stöd för DLNA vilket är väldigt lockande då jag har en Android-telefon och inte har möjlighet att använda apple's Airplay som finns på Yamaha HTR-4065. Frontarna jag kollat på har en maxeffekt på 125W vilket gör att Pioneer VSX-527 får övertaget då de har 130W/kanal och Yamaha VSX-527 endast har 110W. Däremot har jag läst på ett flertal recensioner att Pioneer VSX-527 ger ett medelbra ljud medan andra säger att den är "SKITBRA" och liknande, är det något ni vet eller kan bekräfta? Är det något jag som nybörjare kommer märka av?

Ni får jättegärna komma med förslag på andra frontar och förstärkare/receivers om ni känner att ni har bättre alternativ jag borde köra på istället! För att göra det lättare för er som känner att ni vill rekomendera något så kan jag berätta lite mer vad jag tänkt att använda det hela till. Jag kommer att koppla PC, PS3 och Bluray spelare till förstärkaren och därför är HDMI ett måste. Jag kommer alltså att lyssna på musik, spela spel och titta på en hel del film. Jag vill gärna kunna styra systemet med mobilen då jag alltid har den nära och ofta rör mig i andra rum. Tänk dock på att jag har en budget på 4000kr för både förstärkare och frontar.

Tack på förhand!

Mvh
Grus

Här har du ett bra paket med Pioneer VSX-527 :

http://www.blocket.se/jonkoping/Hemma_bio_paket_48074321.htm?...

Av Boffster
Skrivet av Reckonzz:

så 660ti är sämmre än gtx 480?

660TI är bättre än 480GTX

Av Boffster

Go Intel !!

Av Boffster

uppgradera flash.

Av Boffster

jag hade oxå skaffat ett nytt mobo.

Av Boffster

av dessa två ska du välja Corsair 16GB (2x8GB) CL9 1600MHz VENGEANCE PRO utan tvekan.

Av Boffster
Skrivet av Slaktardej:

3970X utan tvekan. Fler kärnor, lättare att klocka, mer E-penis och man slipper den integrerade grafiken som inte har något där att göra i min mening.

WORD !!

Av Boffster

du får väl prova och se.

Av Boffster

Med den budgeten får man en bättre spelburk i en newgen console.

Av Boffster

Ytterligare en anledning till att inte använda skiten!

Av Boffster

Finns pengarna så är Titan givet tycker jag.

Av Boffster

nja ... frontlucka går fetbort hos mig.

Av Boffster

inget av det ... GTX Titan till hösten

Av Boffster
Skrivet av Segas:

För mig är det inte död skärmyta, jag har en enorm skärmyta och att hålla på att Windows-tabba för att komma åt innehåll samtidigt som jag har mitt aktuella arbete framme, är omständigt. Och nej, det går inte att använda "startmenyn som jag använde den gamla", och jo, det skapar praktiska problem - för mig.

Vi vänder på det, vad skulle det störa DIG om vi andra fick som vi ville? Ett val att INTE ha den "makabra underbara enorma fullskärmsmenyn". Men nej, Microsoft försöker få Windows 8 att integreras med ett OS för mobiler som ingen tillverkare vill ta i längre. Jag menar, vad har vi kvar - Nokia? Grymt populärt märke som alla verkar använda...och detta är vad Microsoft vill att vi ska vänja oss vid. Ett mobil OS i desktopmiljö, urbotat korkat.

Att sen Microsoft hävdar att det inte går att använda senare DirectX versioner i "äldre" OS måste vara det största skitsnacket någonsin. Självklart vill dom att alla ska köpa det nya, men om är inte alla nöjda...då tycker du att man bara ska svälja skiten och ta sig vidare?

Microsoft som behandlar kunder på det här sättet är genomruttet och det är ingen hemlighet att företaget skjuter sig i fötterna gång- på gång. När andra tillverkare börjar lämna DirectX för OpenGL och dylikt (vilket redan börjar ske), då kan Microsoft stå där med sitt skit till operativsystem.

Mig kvittar det hur mycket du älskar det och vill försvara det, faktum är att mångfalden avskyr vad Microsoft har gjort med Windows 8....och du får helt enkelt svälja att andra inte bär samma åsikt som du själv gör.

WORD !!

Av Boffster

1st Titan borde räcka gott i 1080p till allt idag ....... går ju alltid att köpa en till längre fram

Av Boffster

GTX 780

Av Boffster

Intel + Nvidia = fan så mycket stabilare och bättre fungerande system.

Av Boffster
Skrivet av Hablam:

Tjena! är lite på jakt efter något billigt ljudsystem till hemmet. bor i en lägenhet med ganska stort vardagsrum och sitter just nu med en sketen panasonic stereo som jag fick i julklapp när jag var liten (ljudet är verkligen jätte dåligt...). Jag är inte kräsen när det gäller ljud. Men jag å tjejen kollar på ganska mycket film å vi känner att det förstör upplevelsen när ljudet är så jävla dåligt. Prisklass är mellan 2500-5000. helst så lågt som möjligt. jag är verkligen inte ute efter att spela högt bara så ni vet. Tackar för alla svar!

Jag har en Pioneer hemmabioreceiver och fem högtalare till salu. 2 golvhögtalare, en center och 2 bakre stativ eller vägghäng. några månader gammalt bara. skicka pm om du är intresserad.

Av Boffster

S-2011 i7 3820

Av Boffster
Skrivet av PierreB:

Låter som en bra ersättare för min 2600k

Skickades från m.sweclockers.com

jajamen