Inlägg

Inlägg som w00t0b0t har skrivit i forumet
Av w00t0b0t

Man ska kanske inte tro att det här verkligen leder till att vi kan köpa och sälja begagnade spel över Steams plattform. Det tror åtminstone inte jag på. Det är snarare den debatt som stämningen innebär vi ska ta tillvara på. Konsumenternas rättigheter är något vi inte tar på så stort allvar som vi egentligen vore. Det är helt enkelt något vi tar för givet, och det utnyttjar företagen.

Vad jag tror på, om det blir en fällande dom, är ett system där det blir möjligt att köpa och sälja begagnade spel, men att detta inte kommer göras över Steam. Däremot kommer Valve inte längre försöka stoppa den begagnade handeln (som idag förekommer i form av köp & sälj av konton).

Av w00t0b0t

Tråkigt och visst är jag lite besviken. Men det är knappast oväntat. GTA IV blev väl också försenad med några månader?

Av w00t0b0t
Skrivet av Qrush:

En polare hade samma problem enda lösningen var att starta om Steam gång på gång, segt men tyvärr det enda som verkar lösa det.

Följde ditt råd och efter si sådär femton omstarter ser det nu ut som att mitt CS:GO uppdateras. Väldigt seg uppdatering dock, men det kan kanske ha något att göra med min lina.

Tack för tipset.

Av w00t0b0t

Ställer en lite rakare fråga istället; hur uppdaterar man 'klienten'? Det står nämligen inne i spelet, som sagt, att jag ska starta om för att uppdatera min klient. Nu uppdateras den inte trots upprepade omstarter, men finns där kanske något manuellt sätt att uppdatera klienten?

Av w00t0b0t

CS:GO uppdateras inte

Tjenare

Nu har det tydligen släppts en ny uppdatering till CS:GO. Jag har dessutom drabbats att ett problem, som jag hoppas är en följd av att det inte går att uppdatera mitt CS:GO.

Hur som helst. När jag startar Steam börjar inte GO uppdateras. Detta trots att jag har markerat att spelet alltid ska hållas uppdaterat. Så problemet ligger alltså inte i att det fältet skulle vara felmarkerat.

Jag har dessutom ett problem i spelet. När jag ska försöka gå med i ett spel, oavsett om det är i matchmaking eller inte, så fungerar det inte. I matchmaking kommer det upp en ruta som säger att det inte gick att hitta någon server och om jag bara vill spela för det är kul (d.v.s. i "sandlådeläget", eller vad kan nu ska kalla det) så börjar det inte ladda utan jag bara åker tillbaka till startskärmen.

Där står i den stora rutan bredvid menyn att spelet måste startas om för att uppdateras. Men jag har startat om det minst tio gånger nu utan att spelet uppdateras.

Någon som kanske sitter inne på en lösning?

Av w00t0b0t

Jag hade för första gången någonsin samma problem idag. Spelade Global Offensive och pingen gick från allt mellan 50 till 870. Det var inte direkt så att den stannade på 50 eller 870 så speciellt länge heller. Nej, när skiten nådde 50 låg den kvar där i max två minuter, varpå den nådde sin pik och efter 30 sekunder började sjunka igen.

Har haft problem till och från med min ping. Den har gått upp förr, men gått ner och stannat nere då. Förhoppningsvis är det borta när jag startar min laptop imorgon.

Av w00t0b0t

Jag ska vara uppriktig. Tänk er en bra CS:GO spelare. Jag är motsatsen. Jag är absolut inget vidare på Global Offensive. Åtminstone inte än, eftersom jag ganska nyligen skaffade spelet. Men om där, trots detta, finns någon (några) här som söker någon att lira med så kan ni alltid dra iväg ett PM. Känns otroligt segt att sitta och spela match making för sig själv.

Snor tråden lite, jag vet..

Av w00t0b0t

Rätta mig gärna om jag har fel, men är inte 1,1 Ghz väldigt, väldigt, dåligt för en nyare dator? Visserligen är väl C710:s målgrupp knappast gamers, men min gamla Netbook klockade 1,4 Ghz, vilket jag tyckte var för dåligt så jag införskaffade mig en ny.

Av w00t0b0t

Telia Huawei E3276 fungerar inte ... på min dator

Tjenare

Som rubriken lyder så har jag ett problem med min Huawei E3276. För er som inte vet vad det är så är det en dongel med vilken jag ska kunna koppla upp mig på ett mobiltnätverk från Telia. Problemet är att den vägrar fungera på min HP laptop.

Vad jag gör är helt enkelt att koppla in den i USB uttaget, har testat samtliga tre för övrigt, och installerar drivrutinerna och genomför hela den tråkiga proceduren man ska gå igenom första gången. Därefter knappar jag in PIN koden varpå jag ska vara uppkopplad. Men så är inte fallet. Där står nämligen att 'Internetåtkomst saknas". Jag kan koppla upp mig utan problem på mitt trådlösa nätverk och jag kan även använda mobiltelefonen som modem. Det fungerar utan problem. Men Telias mobilanätverk kan jag alltså inte använda.

Det konstiga (tur i oturen kanske) är att dongeln fungerar utan problem på alla andras datorer. Jag har själv Windows 8 (som jag för övrigt är grovt förälskad i) men dongeln har fungerat på alla tre datorer utöver min egen jag testat. Och då ska det sägas att en av dessa har Windows 8.

Har någon upplevt samma problem och kanske har en lösning? Eller har någon kanske helt enkelt en lösning?

Av w00t0b0t

Om det dyker upp en plats i framtiden kan ni ju alltid höra av er. Är inget vidare på CS:GO, än, men tycker det är ett riktigt roligt spel.