Inlägg

Inlägg som Bush_doctor har skrivit i forumet
Av Bush_doctor

Perfekt! Det som fick mig att inte köpa förra var att jag inte kunde tänka mig att ha en låda med fönster. Att den nya dessutom får fläktstyrning och finns i mattsvart är riktigt nice. Känns lite mognare och mindre leksak/gaming. Blir ett köp om inte Fractal Design kontrar med något spännande med sin R6 snart.

Av Bush_doctor
Skrivet av ASBR:

3:2, vilket jag aldrig hört talas om förut, måste ju vara extremt nära 16:10, och det är ju nästan standard på plattor.
Duger såklart bra till både film och surf.
Ska alla nu byta till 4:3 ála 90-talet, så kan man ju glömma att avnjuta någon film på dem, eller försöka knöka ner i en jackficka o.s.v.
Men är väl bra att det finns olika format, så alla kan hitta något som passar dem. Bara inte 4:3 blir någon ny sorts standard, det vore ju hemskt (för de som inte uppskattar 4:3) :/

Skillnaden är ganska liten men ändå märkbar och till det bättre tycker jag. 16:10 känns alltid lite för smalt när man läser dokument eller e-böcker och 4:3 för kvadratisk. Därför är ett mellanting som 3:2 perfekt (om man bara kollar filmer och spelar spel så är det förstås en annan sak).
Jämförelse: http://www.displaywars.com/10-inch-3x2-vs-10-inch-16x10

Av Bush_doctor

Ett steg i rätt riktning men tycker att 3:2 är det perfekta formatet (som Microsoft Surface) då det är nästan som A4 fast lite bredare så filmer också känns ok. Det vore trevligt om de tog bort knapparna på ramen också (den fysiska och de kapacitiva) eftersom oavsiktiga tryckningar där är väldigt vanligt och irriterande när jag använder min tab S.