Inlägg

Inlägg som Vispen123 har skrivit i forumet
Av Vispen123

AMD borde skärpa sig med sin lansering av 280x..

Tjena,

Har en polare som beställt ett 280x men det är minst 1-2 veckor kvar tills leveranstid hos inet enligt dom. Den finns inte inne i någon annan butik heller av dom jag kollat hos. Jag börjar ju undra varför AMD är så sjukt sega på att få ut kort till butikerna. Var dom inte förberedda på att så många skulle köpa deras kort eller är det bara jävligt dålig planering från deras sida?

Titta man på nVidia så brukar dom vara myyycket snabbare med att få ut sina kort till slutkunden och det här kan ge nvidia ännu mer försprång i priskriget som pågår nu och mer folk väljer nvidia kanske för dom vill inte vänta..

Av Vispen123

Tur man spelar på PC då! Detta spelet kommer bli grymt!!

Av Vispen123

Jag gillade Red Alert och Tiberium Sun mest! Hoppas det blir en riktigt bra uppföljare

Av Vispen123

Första gången jag överklockade nu med mitt Asus gtx780 DC2.

Ligger på 1172 mhz gpu clock och 6346 memory clock. Testade å köra i 3dMark FireStrike.. Fick 9710 i poäng och tempen gick aldrig över 68 grader.. Helt ok eller?
http://www.3dmark.com/3dm/1511409

EDIT: Hur får man grafikkortet att alltid vara på dessa inställningar? Startar jag om datorn så står den på default clock igen..

Av Vispen123

Jäklar vad snyggt!

Av Vispen123

Komplett har justerat sina priser:
http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=790757

Rycker verkligen i köpafingret även om jag köpte tt 770 för 3 månader sedan..men 780 var ju det kortet jag verkligen ville ha men ville inte lägga 5,6k på ett gfx kort

Av Vispen123

Kul.. funderar verkligen på att sälja mitt 770 och köpa 780 nu när det är så lågt så sitter man säkert i båten ett bra tag framför på grafikkortsfronten..

Av Vispen123
Skrivet av Karazhan:

Har nyss börjat lira mer Dota och seriöst. Defense of the shadowblade är det verkligen. är det bara på låg nivå pubs eller är shadowblade core på varenda hero som can carrya? Går ju att kontra ganska lätt i lategame men varenda nisse köper det verkligen

Brukar vara mycket så i lägre matchmaking. Visst, Shadowblade är bra som initiate (om du har någon stun t.ex.) eller som escape men koimmer du längre upp så börjar folk countra shjadowblade allt mer med dust, gem och sentry wards..

Av Vispen123

Att jag inte upptäckt detta innan! Otroligt snyggt och skönt!

Av Vispen123

http://www.sweclockers.com/forum/123-battlefield/1247307-bf4-...

Verkar som 64-pers servern kommer vara hardcore!!!

Av Vispen123

Fan vad gött!!!

Av Vispen123

Så vad känner folket nu när 6.79an kört ett tag? Jag själv måste påstå att jag gillar förändringarna ganska mycket, synd att Alchemists ulti nerfats bara. Han är så SJUKT rolig att spela när man har bra farm och han går lös med sina två svärd och slår superfort och hårt

Tycker dock att Broodmother är en jävla pain in the ass att döda nu, visst, hon är värdelös utöver splitpushes men helt omöjlig att komma åt när hon bara häckar i skogen..

EDIT: Går en "Supermatch" mellan Liqiud och Fnatic just nu som går live borta i Syd Korea. Ett förösk att få mer folk att börja splea Dota 2 där skulle jag tro!
http://www.twitch.tv/ongamenet/popout

Av Vispen123

Dum fråga.. PC så klart.

Av Vispen123

Kanske skulle sälja sitt 770 och byta upp sig till ett 780Ti nu då... Vill gärna komma åt över 2gb vram sen bf4 och watch dogs släppte sina systemkrav

Av Vispen123

"RPG7 and SMAW can no longer lock on to Laser Designated Targets. It was inauthentic and not balanced."

Perfekt!! Gillar dock inte att det tar 3 skott för en IGLA att plocka ner flyg.. borde vara 2 imo!

Av Vispen123

Och Start8 förblir.. Windows 8 i ett Windows7 skal!

Av Vispen123

Som vanligt när man läser i dessa trådar så är det ett stort antal människor som inte verkar förstå att denna betaversionen är urgammal. Den är äldre än den dom visade på E3 och gamescom och jag läste att Dice sitter på en version som är 2-3 gånger nyare än den beta som vi spelar just nu så det är nog väldigt mycket fixat både buggmässigt, grafikmässigt och UImässigt (förhoppningsvis).

Utöver det så har jag haft 10x roligare i BF4an än 3an. Den står sig inte riktigt mot BF2 än men jag älskar att dom lagt in så man är 5 personer i en squad och promotar squadlir bra mycket mer nu än innan. Innan så var det ju många människor som inte ens spelade i squads...

Av Vispen123

Ibland undrar man om inte företagen gör ett misstag att släppa en open beta åt folk. Läst lite på battlelog forumet och jäävlar vad det gnälls om olika saker tex att folk inte ska köpa spelet pga olika buggar..

Av Vispen123

Som man väntat! Vägrar att spela på konsol..

Av Vispen123

Du har förmodligen skadat mekaniken i din hårddisk nrä du slog igen den hårt. Min lillebror gjorde samma sak med sin hårddisk (även han har hett temperament) och gav hårddisken en såpass hård stötchock att den gick sönder. Förmodligen samma sak här..

Råder dig att se över om du borde skaffa dig en SSD disk då den inte har några rörliga delar vilket innebär att det är i princip nästan omöjligt att ha sönder disken om man slår på datorn. I övrigt kanske du borde försöka sansa dig lite, kan bli en dyrare historia nästa gång!