Inlägg

Inlägg som Papercat har skrivit i forumet
Av Papercat

@20kr: Jag förstår, det lägsta jag kan erbjuda är 4000kr utan Windows 10 och grafikkort.

Av Papercat

Skillnad mellan MSI GTX1070 AERO och Founders Edition

Jag undrar det eftersom jag vill veta om det kommer vara möjligt att sätta på ett vattenblock senare som är anpassad för 1070 Founders edition. Så som jag har fattat det så verkar det som att den enda skillnaden är att MSI har satt på sin egen kylare på samma kort.

Av Papercat

@QnoX: Vilket pris har du tänkt?

Av Papercat

@QnoX: Jag råkade riva upp boxen lite vid öppningen så jag vet inte om jag kommer få full retur. Så jag kan tänka mig 5000 för burken utan grafikkort.

Av Papercat

@Hassel fd Jompenleet: Kortet är nyinköpt och jag har fortfarande ångerrätt på den så jag säljer den för inköpspriset från Inet.
Jag vill sälja hela datorn då jag inte har ngnstans smidigt att förvara den. Tack för att ni uppmärksammade felet!

Av Papercat

Speldator, Intel i7 4770k, GTX 970

Hej, säljer nu min välskötta speldator som jag har använt under två år. Den klarar de flesta spel på 60+fps med medelhöga inställningar. CS:GO klarar den 300fps på låga inställningar med antialiasing och anisotropic filtering på i 1920x1080. Nätaggregatet ger också möjlighet till att köra SLI.

Allting förutom grafikkortet och SSD:n köptes för två år sedan från Inet, grafikkortet är ny då jag fick garanti på den gamla GTX 780 och har endast använts i några dagar. SSD:n är äldre och köptes från Wermlandsdata. Kvitto finns på allt förutom SSD:n. Med datorn tillhör även en autentisk Windows 10.

Komponenter:
Chassi: Corsair Vengeance C70 Gunmetal black
CPU: Intel Core i7 4770k, 3.5 GHz (Haswell)
CPU-Kylare: Corsair Hydro H100i
GPU: ASUS Strix GTX 970 4GB DirectCU II
RAM: Corsair 16GB (2x8GB) CL10 1600MHz VENGEANCE LP
Moderkort: ASUS Maximus VI Hero ATX
Nätaggregat: Corsair CS 750W 80+ Gold Modulär
Lagring: Samsung 840 Series 128GB
DVD-läsare: Samsung DVD±RW 24X DL Svart, Bulk

Jag besvarar gärna på frågor!

Läs hela annonsen här

Av Papercat

Glides till Zowie ZA12

Hej, finns det någonstans jag kan köpa glides till min Zowie ZA12? Scrollen skippar så jag har fått öppna den några gånger och glidesen har blivit lite föstörda.

Av Papercat

Köp MG279Q, den är billigare och du kommer inte märka de "extra" 20hz då du knappt kommer upp till de frekvenserna med 4k. Som du själv kanske har märkt behöver du knappt sync-teknologierna eftersom FPS:en knappt kommer upp till updateringsfrekvensen.

Av Papercat

Jackass 2, helt underbart!

Av Papercat

Överklockade min i7-4770k till 4GHz med vattenkylning (Corsair H100i), men får temperaturer på 80+ med prime95. Har jag bara haft riktigt otur med batchen?

Av Papercat

@R-A: Yes!

Av Papercat

@R-A: Då är det förmodligen 1600MHz RAM du har, om du vill uppgradera RAM så är det nog smartast att uppgradera med samma frekvens.

Av Papercat

Köp inte Chromebook om du ska läsa något ingenjörsinriktat, har några som har fått byta laptop på universitetet. Håller med ovan att den du länkade inte är så dålig för priset.

Av Papercat

Om du bara ska spela på datorn så räcker väl det du har om du har. Är du säker på minnesfrekvensen? Du kan ju köpa ytterligare 8GB om du känner att RAM inte räcker till.

Av Papercat

Finns en väldigt in-depth förklaring av ranking systemet på steamcommunityn:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=swedish...

Det som egentligen spelar mest roll är antal MVPs och vunna rundor.

Av Papercat

@Soetbob: Asus K501UX skulle jag nog rekommendera, den har ett dedikerat grafikkort plus skylake och den är inte lika klumpig som de andra två Asus valen. Lenovon saknar SSD och kommer utanför din budget. Jag har inte kört med AMD så jag vet inte angående Toshiba, men skulle rekommendera att du kollade upp grafikprestandan mellan 950M och R6.

Av Papercat

Jag har en 780 och i7-4770K och klarar 300 FPS med medel-settings. Så jag skulle nog rekommendera att byta CPU; skall inte behöva byta socket.