Inlägg

Inlägg som chrippe7 har skrivit i forumet
Av chrippe7

Tar du även emot bud?

Av chrippe7

2500:- + hämtning

Av chrippe7

Kan själv intyga att inbränningen ser värre ut på stillbild än vad det gör när man faktiskt kollar på något. Jag har typ exakt samma form av inbränning(typ blått/grönt filter i mitten av panelen som syns mot gul och röd bakgrund allra tydligast) och överlag är det absolut ingenting man tänker på. Finns vissa scener när det är vissa bleka människo-ansikten eller typ ökensand som man kan lägga märke till det på avståndet jag tittar på(2m då jag har den i sovrummet vid sängen) men överlag inget man tänker på

Av chrippe7

650:- + hämtning för PS4 och om det är tillåtet ett bud på Xiaomi Purifier på 350:- + hämtning

Av chrippe7

Är skicket på iPhone X bra och batterihälsan fin så 2000:- + hämtning, bor i Sumpan.

Av chrippe7

450:- + hämtning, bor i Sundbyberg för smidig hämtning och jobbar hemifrån så rätt flexibel

Av chrippe7

Lite dåligt om tid så blir endast en bild på mina föräldrars katt tagen med mobilen

https://imgur.com/dWXhEhG

Får det inte att funka med bild-grejen så den syns här, tips någon?

Av chrippe7
Skrivet av Dimestam:

Då missuppfattade jag dig. Tävlingen är utformad för att vaska fram duktiga hobbyfotografer från forumet, oavsett vilken utrustning som används. Sedan gäller det att använda Galaxy S21 Ultra för att knäppa bilderna i finalen.

Härligt! Ska bli kul att se vad för bilder folk lägger upp, alltid spännande med såna här trådar!

Av chrippe7
Skrivet av Dimestam:

Vi vill lämna tävlingen så öppen för alla som möjligt och ställer därför inga särskilda krav på utrustningen. I uttagningen bedöms inte bilderna för teknisk kvalitet utan på komposition och konstnärlig talang. För en duktig fotograf är utrustningen inte avgörande och det går att åstadkomma underverk även med 100 år gamla kameror, bara för att ta ett exempel.

Här är en bild från 1934:

https://static.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2016/07/rare-historical-photos-41-5799fa9a03f02__880.jpg

Känns som du argumenterar något helt annat än det jag pratade om. Har aldrig sagt något huruvida det krävs utrustning för tusentals kronor för att ta bra bilder, den bästa bilden är bilden som blir tagen och det är via kameran man har med sig. Jag personligen använder aldrig min systemkamera längre utan använder allt som oftast min mobil utan min poäng var snarare hur man valde sin formulering Kommer själv skicka in några bidrag och alla är tagna med mobiltelefonen

Av chrippe7

Inte för att vara sån, men känns det inte lite fel med rubriken "Är du SweClockers bästa mobilfotograf?" när det är tillåtet att använda en systemkamera för att ta sina bilder? Borde inte det vara "Är du SweClockers bästa fotograf som sen kan bli bäst av 3 utvalda när du måste fota med mobil?"

Av chrippe7

1300:- + frakt

Av chrippe7

Bara för att säkerställa, visst går det att montera av benen så man får in den i en vanlig bil?

Av chrippe7

Snabb fråga:
Någon som vet vart man kan vända sig förutom till Postnords hjärndöda zombie-kontor som hanterar deras kundservice?

Har ett brev som skickades för över 2 månader sen från USA som innehöll varor så det ska betalas tull och moms på det men har fortfarande inte fått något. Postnords stolpskott är ingen idé att tala med då de bara sitter och ljuger en rakt i upp ansiktet och säger saker är omöjliga(som de gånger man pratat med undantaget som faktiskt är trevlig och hjälpsam kan ta reda på, som dessutom en annan kollega i efterhand suttit och sagt att kollegan innan har ljugit och att de omöjligt kan se sådant).

Finns det något man kan göra för att eventuellt få hem sitt paket(prata med Postnords kundtjänst är ju inte hjälpsamma) som någon här kan tipsa om?

(Har självfallet pratat med företaget som skickat det men det är inte en lösning på att mitt paket är spårlöst försvunnet i Sverige)

Av chrippe7

2400:- + hämtning för drönare

Av chrippe7

Riktpris på drönarpaketet?

Av chrippe7

1300:- + hämtning

Av chrippe7

1200:- + hämtning

Av chrippe7

1000:- + hämtning

Av chrippe7

1500:- + hämtning för allt utom PSU

Av chrippe7

1250:- + hämtning imorgon eller när det passar.