Artiklar

Artiklar skrivna av Zoyadog
22

SweClockers-träff på Dreamhack Winter 2017

Kallare tider innebär värme från medlemmarna på SweClockers när Dreamhack slår upp portarna, vilket självklart innebär en läsarträff som i år tar plats hos en tillverkare.

11

Juryn utser åtta moddare till finalen av Dreamhack Casemod Championship

Efter hård gallring utser juryn åtta finalister i Dreamhack Casemod Championships prestigefyllda kategorin Master Class, som avgörs den 3 december under Dreamhack Winter 2017.

10

Tävla i Dreamhack Casemod Championship under Dreamhack Winter 2017

Är du moddare på proffsnivå eller är du sugen på att ta dina första steg? Nu arrangeras återigen Dreamhacks populära tävling Casemod Championship, med pengar och sittplatser i potten!

17

Vinnare korade i Casemod Championship på Dreamhack Summer 2017

Efter veckor av förberedelser har vinnarna i Dreamhack Casemod Championship utsetts på stora scenen, där ett projekt med 1 000 timmar av blod, svett och tårar tog hem segern i Master Class.

25

Rösta fram ditt favoritbygge från Dreamhack Casemod Championship "Open Class"

Med hela nio deltagare i den öppna klassen av Dreamhack Casemod Championship vill juryn ha in din åsikt. Spana in alla byggen och rösta fram vinnaren i bonuskategorin "Medlemmarnas val"!

0

Registrera dig till Casemod Championship på Dreamhack Summer i Lobby Syd

Är du moddare eller hårdvaruentusiast som vill skryta med ditt stiliga bygge? Kom till Lobby Syd lördag eller söndag kväll för att delta i Dreamhack Casemode Championship!

5

Finalister korade till Master Class i Dreamhack Casemod Championship

Juryn har valt ut sex byggen som går vidare till final i Dreamhack Casemod Championship, där deltagarna tävlar om prispengar och hårdvara till ett värde av 60 000 kronor.

4

Konstverk och akvarium plockar hem moddpriser under Birdie 27

SweClockers var på plats under Birdie 27 och har bevittnat den traditionsenliga moddtävlingen. Fyra unika byggen kammade hem en hel del priser från Corsair.

8

Ställ upp i moddtävling på Birdie 27 och träffa SweClockers

Om ett par veckor är det dags för LAN-festen Birdie i Uppsala och den traditionsenliga tävlingen i moddning, i vilken SweClockers Frida Bergendal är med i juryn.