Inlägg

Inlägg som Blackbeardie har skrivit i forumet
Av Blackbeardie

Mjo la till ett tangentbord och SSD . Försökte trycka till kassa men totalt fail. Nåja hoppas dom lägger till något 780 till Del3

Av Blackbeardie

Kan inte lägga till något i kundkorgen. typiskt. sen att det tar ca 20 sekunder för sidan att ladda gör det ju inte bättre .

Av Blackbeardie

Har du någon polare att spela med är ju alltid DAOC att rekomendera, Eller hitta en aktiv guild. Bästa PVP spelet som har gjorts MMO vis.

Kommer en frontier uppdate snart som kommer förhoppningsvis göra så att det blir mer action. Ett gammalt spel men fungerar ypperligt fortfarande. Har spelat själv sen BETA. Och spelet har en mognare spelar bas än det flesta andra MMO's.
Kort och gott.

Info om spelet.:
Spelet består av 3 realms vilka slåss mot varandra.
Skapa klass som du är intresserad av. Beroende på vad man vill göra. . Gå med en Guild och lvla upp vilket är mycket enkelt idag. Kör battlegrounds för lvling och för att lära dig klassen samtidigt går man upp i rank och kan köpa armour för Bountypoints som man också får när man dödar andra spelare. . Finns action från lvl 15 - 49 i BG's.
Geara upp ordentligt genom att joina folk som gör dungeons/bossar eller dylikt. Eller bara köp skiten. tar tid att få ihop en bra armour som man kan skapa själv men ändå en tjusning med spelet.

RVR:
När du dödar andra spelare får du Realm points vilket gör att du går upp i rank. För varje rank får du 1 poäng som du kan sätta ut i antingen Passive skills eller Active skills som baseras på timers. 1 gång var 15 minut och dylikt..
Spelet är grupp baserat men finns även action för ensamma. Kört stealthers väldigt mycket och kan ta ut 3 personer själv och ändå komma undan.
Annars går du med i grupp/guild och springer runt och slaktar så mycket ni bara kan. Handlar om strategi, lyda sin gruppledare/vara gruppledare och styra sen att kunna spela sin egna klass bra för att få ett lyckat moment. Finns en klass för alla.

Om du är intresserad kan jag skicka mycket mer info om klasser och spelet. Här finns lite av varje-
http://www.postcount.net/forum/forumdisplay.php?25-Dark-Age-o...

http://www.darkageofcamelot.com/

Annars är Rift ganska kul om man gillar och trycka på en knapp då man i stort är tvungen att macroa alla skills för att kunna slå ut en bra motspelare. Plus att BG tröttnar man på sjukt snabbt.

Av Blackbeardie

Har samma spam.
Redigt jobbigt !

Av Blackbeardie

Tycker det är helt ok .
Commander i detta spel är i stort värdelöst. Ingen som lyssnar. Inte många som kollar minimap när man har UAV uppe. Det som kan vara bra är Rapid deploy OM det är en hyffsad grupp..

Så att ha någonting som faktiskt stör spelarna ytterst lite är inte så farligt. Inte direkt så man har EMP uppe 100%. Och om man spelar på större kartor så vet man också nu at det är trupper i närheten och ev mer är inkommande.

Av Blackbeardie
Skrivet av Mithras:

Nej, jag menar att folk skjöt varandra i huvudet med M98B.

Visst. Välj vilken karta du vill och jag kan ligga still 1 timme och vänta till du får det dära HS'et. ..

Fortfarande robot...

Av Blackbeardie
Skrivet av Mithras:

Nehe du, jag bröt 2000m gränsen. Fick visserligen hjälp, dock var det inte måltavlan som var "hjälpen"

Folk har dessutom brutit 3000m gränsen. Så 1400m är inte ens hälften av det längsta

BF3
3000 meter. . Du menar dom som körde robot från ena hörnet av kartan till andra sedan svetsa sin kamarat i huvudet för att få denna distansen. Var väldigt populärt att göra detta ett tag då roboten räknades ifrån var du själv var någonstans.

Av Blackbeardie

1 karta ... Ingen commander svårt att säga om det är FLOPP eller inte.
Men mina åsikter.
Beta är beta. MEN i min värld släpper man en BETA när man behöver hjälp med fin justeringar / eventuella exploits / Buggar som inte har hittats. Testar system/servar m.m m.m. + reklam för att faktiskt sälja sin produkt som skall vara bra. Där har dom failat totalt. Så sjukt mycket buggar om man nu faktiskt testar spelet och inte bara sätter sig på ett hustak och försöker få så mycket kills som möjligt. Så många att det är konstigt att dom faktiskt vågat släppa det till öppen beta där dom nu faktiskt förlorar många kunder.

Efter mycket tweaking så tror jag spelet KAN bli bra. Kan bara hoppas att kartan som dom släppt har mest exploits och buggar i sig som dom vill följa upp och att dom andra kartorna är "godkända".

Av Blackbeardie

Fysikens Lagar. hmm.

Älskar att RPG'n kan locka på mål..... 1 shot 1 kill . Många som blir grymt förbannade och säger att man fuskar.

Av Blackbeardie

Felskrivning. sorry . Hoppas mer stora företag tar upp kampen

"Snittlön för de 11 anställda är 423 kkr, dvs 35kkr i månaden"
Har du gjort ett utdrag på alla personer ? Skulle vara roligt att se på dom. Då VD tar ut en lön på 80K

Av Blackbeardie

COPYSWEDE ek. för. ORG.NR: 769602-0036
BOLAGSFORM: Ekonomisk förening
+ VD Åkerlind, Gustaf Mattias
Registreringsår: 1997
Telefon: 08-54566700
ADRESS
ALSTRÖMERGATAN 12 7TR
112 47 Stockholm
Stockholms län
KALENDERÅR 2012

Antal anställda: 20-49
Omsättning: 100 000 - 499 999 tkr

Omsättningsintervallet grundar sig på den momsredovisning som företaget har gjort.

http://www.allabolag.se/befattningshavare/%25C5kerlind%252C_G...
VD copy swede
Taxeringsår: 2013
Sammanräknad inkomst: 883 252 SEK
Taxerad förvärvsinkomst: 937 900 SEK
Inkomst av tjänst: 937 993 SEK (per månad 78 166 SEK)
Inkomst av kapital: 0 SEK
Underskott av kapital: 54 648 SEK

Taxeringsuppgifter föregående år
Sammanräknad inkomst: 866 783 SEK
Taxerad förvärvsinkomst: 910 600 SEK
Inkomst av tjänst: 910 645 SEK (per månad 75 887 SEK)
Inkomst av kapital: 0 SEK
Underskott av kapital: 43 817 SEK

Så visst lönar det sig att ta ut dessa utgifter Skämt företag

Av Blackbeardie
Skrivet av Dr33mcrusher:

Deluxedtition finns på spelbuktien.se tror jag...

länk: https://www.spelbutiken.se/catalog/product/82050-battlefield-...

Är ju tyvärr inte beta med i deras deluxe paket. Annars hade det varit givet att handla det där

Av Blackbeardie

nu är det ju så att hans fråga var "Dags för mig att skaffa nytt gameing headset vill ha några bra och som klarar mycket både musik och gaming ljud, någon härlig person som har några förslag på vilka jag ska köpa"

Inte om en recensionen i olika tester samt om dom har fel eller inte.

Dom jag har spanat in som verkar intressanta,
Sennheiser PC360 = http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=587879
Logitech G930 http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=654571
QPAD QH-90 http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1374122

Av Blackbeardie

Från kl. 12:00 i morgon fredag och fram till kl. 00:00 på måndag 28/12 har Dustin home galet bra priser på mängder av utvalda produkter...

28/12 ? Utskickat 24 januari. hohoho ! Is there a santa on crack ?

Nu har dock erbjudanden kommit upp....

Av Blackbeardie

Som du skriver själv lucifer så breder företagen själv på en lögn som inte kan förankras till verkligheten för att konkurera.

Jo tack har jobbat inom detaljhandel och är själv näringsidkare. Men jag stog heller inte och ljög mina kunder i ansiktet, Det anser jag själv som fruktansvärt dålig publicitet , Sen kan man självklart inte göra alla nöjda men man får avvärja dem kunderna på bästa sätt . . Så tro mig på att jag vet hur företagen beter sig. Tänk om företag hade betett sig lika mot företag. Där är näringsidkare själva JÄVLIGT mån av att få en bra kompensation om inte leverans dagarna bekräftas/stämmer. Annars hade det inte gått runt...

Sen har du nog inte läst mina tidigare inlägg i samma tråd ? ( Gällande oskälig tid. Som inte existerar . såvida det inte är en patient som ligger med resperator och x kommer dö om 3 dagar utifall inte resperatorn lagas inom x dagar )

Och har man ett så pressat schema att man inte klarar av sitt företag/jobb så får man helt enkelt hyra/anställa mer personal. Tidsvis tjänst görande /"manpower" är ju något som använts flitigt av större bolag.

Du må vara trött på klagande kunder. Kunder blir trötta på dåligt bemötande/service. Vilket dom också har helt rätt till.
Dock har jag styrt tråden åt fel håll. Så resten kan tas via PM

Av Blackbeardie

2 . snålis jag skall ha 3 !

Jag tycker det är synd att domstolen inte tagit upp ett enda rättsfall där det gäller Skälig tid. CA betyder i min värld 1-3 dagar. Kan man inte specificera ett CA skall man inte ange ett. CA för dom må vara ett år ? Och vart hittar du det här påståendet att lagarna inte gäller sen det du beställt din produkt och fått hem den ?? Varför finns då dessa paragrafeR ?
Om exempelvis din beställda tvättmaskin inte levereras på den bestämda dagen kan du:

hålla inne betalning,
kräva att säljaren fullgör köpet och levererar varan,
häva köpet om förseningen är av stor betydelse för dig,
begära skadestånd.
----------------------
Dock är ju problemet CA eller skälig tid vilket jag har tagit upp vilket företag utnyttjar till fullo. Och vad ARN skriver om 30 dagar kan man drömma om ännsålänge,. ARN är ingen domstol utan kan endast rekomendera företag att sköta sig eller skrivas upp på FY PÅ DIG listan. Jag skriver som sagt av mina egna upplevelser + andra som har liknande problem då Ombudsmannen oftast kan hjälpa en. Dock finns det grå zoner. så som att handla genom "internet" tyvärr , Eller när det handlar om Skälig tid då det inte finns någon lagstiftning runt detta.

Av Blackbeardie

Nope det gör det inte. Dock står det 5 arbets dagar samt 2 - 3 dagar för leverans. Därefter är ju leverans datumet försenats ?

Sen finns det givetvis vilkor i vissa företag där det står så mycket att man helt enkelt kommer undan. Dock är ju inte det som antyds. Kan dom inte leverera under sina dagar som står så borde det gå under gällande lagar. Därav kompensation/prisavdrag m.m.
Eller ska vi som kund helt plötsligt behöva skicka ett motkontrakt och därav rasera de E-handels lagar som finns ?

Jag är faktiskt inte jätte frustrerad. Bara att lagar inte helt plötsligt existerar pga pga är för mig ett vakum.

Av Blackbeardie
Skrivet av lindahlj:

Vart får du det ifrån? Förklara utförligt tack.

Oki.
---------------------
Försenad vara . Detta gäller inte då företagen inte kan leverera pga folk tar semester på mellandagar samt att det är "hård tid"...1
Om exempelvis din beställda tvättmaskin inte levereras på den bestämda dagen kan du:

hålla inne betalning,
kräva att säljaren fullgör köpet och levererar varan,
häva köpet om förseningen är av stor betydelse för dig,
begära skadestånd.
-------

Fel på varan.. Detta gäller inte enligt företag då det är röda dagar samt att folk tar semester och räknas som "hård tid" samt att du kan hyra in en service partner som har ytterligare vilkor på sin karta och då gäller inte detta. Du kan alltså inte "kräva ett jävla skit".

Om det är fel på din vara kan du kostnadsfritt:

kräva avhjälpande, det vill säga få varan reparerad.
kräva omleverans, vilket innebär att du får en annan, likvärdig, vara.
kräva prisavdrag eller ersättning för att rätta till felet.
häva köpet om felet är av stor betydelse för dig, vilket betyder att du får pengarna tillbaka.
hålla inne så mycket av betalningen som krävs för att få säkerhet för ditt krav.
Säljaren har rätt att i första hand erbjuda dig avhjälpande eller omleverans om det kan ske inom skälig tid och utan extra besvär för dig.

Reklamera felaktiga varor . Gäller inte då skälig tid inte har varit i domstol därav svår att berättiga. Där också försvinner skälig tid rakt igenom rutan hos företagen då det är röda dagar samt folk tar semster.
Rätt till prisavdrag eller hävning
28 § Om avhjälpande eller omleverans inte kommer i fråga eller inte sker inom skälig tid efter reklamationen eller inte kan ske utan väsentlig olägenhet för köparen, får köparen kräva prisavdrag som svarar mot felet eller häva köpet enligt 29 §..

--------------------------

Enligt Ombudsmannen och som personer här på forumet förklaras Röda dagar och hård press osv. Dock vad säger det om att gå emot dessa gällande lagar ? Bara för att det är julafton eller nyår så kan man skita i gällande lagar som gäller affärs distribution ?
Jag vet inte men jag tycker det är sjukt.
istort sett i mina ärenden jag haft under "hård press" osv så får man en d+ldo man ska köra upp så långt man kan och hålla käften och förstå att ingenting kan göras åt situationen och att man ska behöva vänta ca 2 månader efter det folk har vaknat upp från både mat koma och diverse fyllor som verkar berättigat i detta land.

( Exempel ) Jag fick en reparations tid på en vara som skulle ta 10 dagar. denna skickades in 1 december. Och igår kunde det ta NÅGRA helger till innan jag får svar om någonting. Och jag har inte rätt till någonting PGA röda dagar,Pressade tider.

Försökte häva en vara som jag köpte . ( väldigt billigt men ändå ) Fick inte. Då dom baserar det på Stressig tid och lagd order ligger. Därav kan returnera varan när den kommit fram men får då stå för frakten ?????? FEL

Over and out.

Av Blackbeardie

Tycker det är rätt patetiskt att är det "röd" dag eller hårda tider så försvinner konsumentköps/e-handel lagen totalt enligt företagen.

Av Blackbeardie

piltangenterna. upp,ner skruva sig i sidan med de andra pilarna, Skjuta med Space, Hoppa med Enter, Crouch med Ctrl, Byta vapen med z x c v . Use item med numpad0 . Melee med numpad1 ,

Strafe existerade inte .
Spel : Battlezone, MIDI Maze,Wolfenstein,Doom,Star Wars: Dark Forces sen de mer moderna spelen = Halflife så börja man sakta med att gå över till sin 4 vägs muspekare. ( upp,ner och i sidorna )