Inlägg

Inlägg som Dubbelklabbe har skrivit i forumet
Av Dubbelklabbe

Jag hämtar väldigt gärna alla!

Av Dubbelklabbe

Användare: @liret
Typ av affär: Jag Köpte
Tillvägagångssätt: Frakt
Produkt: Bose 700

Positivt:

  • Exemplariskt packat

  • Snabbt skickat, tacksamt inför julen.

  • Trevlig och snabb kommunikation

Negativt:

  • Inget

Slutbetyg: 5/5

Av Dubbelklabbe
Nytt bud: 1 400 kr Bose 700 + frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Dubbelklabbe

Fantastiskt trevlig detta, uppskattar verkligen att du har tagit fram en svensk version @Gargz !
Personligen gillar jag att man behöver skriva ordet sekventiellt, ser det som en del av utmaningen

Och såklart, dagens:

ordlig.se nr 15, 3/6

⬜⬜🟩🟩🟩
⬜🟩🟩🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Av Dubbelklabbe
Skrivet av MarcusHuddinge:

vad spelar det för roll vilken mobiloperatör du har om du sen ändå använder internet via vanligt bredband?

Men ni kan väl kolla upp vad personen menar innan ni svarar. Voice Over LTE innebär att du ringer telefonsamtal över LTE-nätverket, dvs via "internet", och därmed finns nu även "wifi-samtal", om operatören stödjer det. Mycket smidigt i t.ex. lägenheter utan bra täckning men där Wifi finns.

@Lilak kolla in tre, jag tror att de har vad de kallar "4G-samtal" på sina kontaktkort!

Av Dubbelklabbe

Det finns tester på konceptet, osäker om det är precis det märket dock, t.ex. Gamers Nexus och Linus Tech Tips.
Enklare att byta kylare och att det inte torkar ut är spontana fördelar tänker jag, men kanske inte riktigt lika bra prestanda..

Av Dubbelklabbe

Ingen som har koll om det finns någon Ioniq 5 att provsitta/kika på/provköra i hela Sverige? Borde ju finnas en förproduktion som man kan kika på för att veta om man vill beställa den, istället för att köpa lite grisen i säcken..

Av Dubbelklabbe

Tack för uppföljning, alltid trevligt att se när problem löser sig!

Av Dubbelklabbe
Skrivet av Qubeista:

Håller helt med här också, bytte från 3-serie BMW till Mazda 3 och jag var helt förbluffad över utrustningsnivån för prisbilden. Priset för automat med backkamera, BOSE ljudsystem som låter motsvarande som HK ljudet i BMW, radarfarthållare och p-sensor fram och back blev runt 240.000:-, och då finns det ingen bil i den prisklassen som är så snyggt designad som Mazda 3 i mitt tycke. Jag kikade på begagnade VW Golf och då GTE modellerna och hittade 2 år gamla bilar som kostade 350.000 och uppåt, de bilarna hade inte ens backsensorer fram eller bak, störtlöjligt..

Man kan dessutom lägga till så att man får 10 års garanti på bilarna. Lustiga är också att Mazda 3:an kostar en tredjedel av vad min BMW gjorde och är trots allt tystare att köra i motorvägsfart, för BMW envisas med sina Run-Flat-Däck.. Provkör eller kika på en Mazda, helt klart! Zooom zoom!

Nu menar jag inte att säga emot dig överlag, men är det inte lite fel att jämföra en Mazda 3 mot just Golf GTE? Det är ju en laddhybrid, vilket definitivt ökar kostnaderna. Plus GTE har väl mer hästar osv. Försvarar inte minskade utrustningen, men det finns ju andra aspekter som ökar priset..

Av Dubbelklabbe
Skrivet av Aizen1:

Intressant. Enligt NZXT så används typ 30-50% av min CPU när jag spelar LoL men jag kan kolla på logiska processer idag också (osäker vad nzxt kollar på).

Det är typ ingen skillnad på FPS när jag bara använder CPU eller använder CPU/GPU på LoL

Brukar inte ha så många program uppe, men det ska alltså påverka mycket?

Andra program kan påverka, men det är också en koll att du inte streamar, och mine:ar bitcoin samtidigt som du vill ha 200 fps i lol

NZXT räknar antagligen på totalt av processorn, om Lol bara använder en tråd främst kan det vara att den slår i taket (100 % av en kärna blir ju bara 25% av "totala kapaciteten" i en fyrkärnig processor (obs grovt förenklat!).

Av Dubbelklabbe

Bara för att dubbelkolla, du har inte många program i bakgrunden när du kör lol (Streamar, kollar på Twitch, massa andra program igång osv?).
Det låter ju som att det är CPU som begränsar, kan du kolla i aktivitetshanteraren (se till att du inte bara kollar på hela CPU utan på logiska processorer, högerklicka i grafen) hur mycket som processorn är belastad när du spelar?

Av Dubbelklabbe
Skrivet av Macrophobia:

Snyggt! Skulle du vilja dela någon bild på interiören? Några tillval? Varför skulle du inte välja drivlinan? Kikar lite på en åt min far faktiskt.

Av Dubbelklabbe
Skrivet av Dimestam:

Det är vad som står i pressreleasen, men kan vara att det är direktöversatt och skiljer sig åt mellan olika marknader.

Jo det förstår jag, tänkte att eftersom det är sponsrat av Samsung att de borde ha dubbelkollat vilket datum som faktiskt gäller för svenska marknaden..

Av Dubbelklabbe

@Samsung stämmer artikeln med den 15e Januari för Sverige? Jag ser 29e om jag kikar på samsung.se

Av Dubbelklabbe

Väldigt besviken på att det är 1080p på S21 & S21+, det är en nedgradering från tidigare år.. Adaptive refresh rate är inte alls värt nedgraderingen, de skulle istället pushat för 1440p 120Hz tycker jag. Känns inte som att S21 är wow alls faktiskt.

Av Dubbelklabbe
Skrivet av Samsung:

Det preliminära beskedet jag har fått nu är att uppdateringen borde trilla in i slutet av januari eller början av februari. Men det är som sagt preliminärt och kan ändras om något oförutsett dyker upp.

Tack för info, kan ju komma med direkt feedback då att det vore intressant om Samsung kunde närma sig en mer global release.. Lite surt att vänta över en månad när den är klar (jag kör engelska så Svensk översättning spelar ingen roll för mig personligen, om det nu är det det hänger på)

Kan tänka mig att det hade gett bra press med global release också, se hur mycket mer media Apple får för sina iOS uppdateringar, men nu går vi OT. Får återkomma när jag fått uppdateringen med åsikter!

Av Dubbelklabbe
Skrivet av Samsung:

Har vi några fler i forumet som börjat köra med Android 11? Det skulle vara intressant att höra fler synpunkter.

Ser fram emot att testa uppdateringen på min Note 10 Plus, såg att bland annat Tyskland har börjat få uppdateringen nu. Du har ingen mer info eller tidigare erfarenhet om hur långt efter Tyskland Sverige brukar ligga?

Av Dubbelklabbe

Hmm, du kan inte skapa en virtuell andra skärm på din jobbdator och sen dela båda via teamviewer? Bara spontan tanke.. Kanske detta https://superuser.com/questions/62051/is-there-a-way-to-fake-...

Av Dubbelklabbe

Tycket initiativet är riktigt bra, både hjälpa swec:are och djurrättsalliansen! Snyggt @GasCanius

Av Dubbelklabbe
Skrivet av seraj5:

1400kr för ghost då, när det kan tas till Stockholm

Skrivet av grönanskansen:

SF600 för 750kr + frakt

Hej, 980ti och SF600 är sålt.
Tar chassi i pm