Inlägg

Inlägg som pixelpojken har skrivit i forumet
Av pixelpojken

Jag sitter också på en gammal 3570k men spelar mest, så oavsett vilken jag väljer ser jag fram emot ett rejält prestandalyft Just nu lutar det åt en i7-13700k och ddr4, hålla nere kostnaderna till ddr5 gör någon vettig skillnad i spelen. Får se vad recensionerna säger när man kan jämföra amd och intel.

Av pixelpojken

Ingen brådis här, bara Demon's Souls som lockar då jag har en pc till allt annat. Men lagom till persona 6, Elden Ring och ny tv så, borde det gå att fixa en ps5.

Av pixelpojken

MSi Gaming X här, inga klagomål whatsoever. Sjukt nöjd

Av pixelpojken

Kollade rx 480 senast igårkväll då en polare ska köpa ny burk, det snittade 69 fps i witcher 3 med allt på high (inget hairworks). Låter som deras guestimate på över 70 fps är lite väl

Av pixelpojken

Har 1070-varianten i datorn sedan i måndags. I love it! Gick från ett radeon 7970 till detta och det var tusan läskigt ang ljudnivån! Först var jag osäker på om ens fläktarna var igång pga ser inte från skrivbordet. Men om man drar upp dem manuellt så kan man börja höra dem vid 65%, dock låter de lägre på 80% än mitt 7970 gjorde på typ idle.
Kör 1080p på 144hz och so far har det levererat

Av pixelpojken

Nostalgin över hur de såg ut! Påminner om de första korten man köpte själv runt millennieskiftet 😊 men awesome att de finns, ju större användarbas desto bättre!

Av pixelpojken

Nu vill jag bara ha en jämförelse mellan alla OEM 1070 kort så man kan se vilket som är tystast och stabilast i oc

Av pixelpojken

Såå, vi kommer behöva pusha två stycken paneler på 2 560 x 1 440 i vad, 60 lr 120 hz? Sweeeet :/

Av pixelpojken
Skrivet av kettu92:

polaris 10 i cf vs gtx 1080. Let the battle start.

Skickades från m.sweclockers.com

Precis vad jag vill se innan köp!

Av pixelpojken
Skrivet av ackwell:

Kan inte nån bara börja köra med "Basic", "Inferior", eller "Insignificant" istället för "Extreme"? För att röra om i grytan lite.

Eller lägga till suffix med som i arpg'n, Gigabyte Xgreme Gaming 1080 of Super Performance.

Skickades från m.sweclockers.com

Av pixelpojken

Jag spelar fortf. rätt mkt men betydligt färre spel. Diablo 3 när säsongarna är nya, därimellan Grim Dawn och nu senast Dark Souls 3, men inget mer. tre lr fyrsiffriga timantal i dem och 34 bast.

Av pixelpojken

Brace yourselves, leaked pdf'er is coming

Skickades från m.sweclockers.com

Av pixelpojken

Nu fattas det bara att man kan meka ihop dem med en sån extern gpulåda så kan man säkert göra trevliga saker med combon:)

Skickades från m.sweclockers.com

Av pixelpojken
Av pixelpojken

Kom igen nu, ett ps4 med bloodborne paket lr en razor naga. Gief rabatt! ^^

Av pixelpojken

Hur vore det om man ersatte typ bioshock med witcher 3? Känns alltid trevligare när testen reflekterar de senaste titlarna (som man råkat spela mängder av med)

Av pixelpojken

Köpte magic boosters svinbilligt där i förra veckan

Av pixelpojken

Xperia Z2 och stora dippar i hastighet med wifi hemma.

Som rubriken säger, jag har en Z2 som den senaste månaden bråkat som tusan med min wifi. Innan så hade jag i princip alltid runt 50 Mbit upp och ned men sedan hände något och nu har jag typ 0.7 Mbit ned och 10 upp. Har inte uppdaterat något på mobilen eller routern innan det hände. I förrgår helt plötsligt efter över två veckor av superslött internet via wifi (4g går som det ska) så gick det igång igen med 50+ Mbit. I ett dygn ungefär. Nu är det slött igen. Har Bahnhof med 100/100.

Har kollat alla tänkbara tider på dygnet, min laptop får bra hastigheter via wifi och jag bor i en etta så inga väggar ivägen. Har en ASUS RT-N12E och satt den på den minst använda kanalen. Misstänker att det kan bli nå skumt när mobilen får förnyad ip, kollat så det inte krockar med något, har bara fyra enheter anslutna till routern.

Några tankar? Börjar bli smått tokig på detta. De andra enheterna funkar ju fint så borde inte vara routern vilket enbart lämnar min Z2'a, som jag inte pillat på mer än installerat foto och spel appar på. Även den funkade ju fint sedan maj på nätverket.

EDIT: Visade sig vara bluetooth som var boven. När jag stängde av bluetooth så gick hastigheten upp till 50+Mbit igen. Låter tråden vara ifall någon söker på samma problem i framtiden.

Av pixelpojken

Så länge min burk kan spotta ur sig 100+ fps i det jag lirar är jag nöjd med den men oculus rift ser jag verkligen fram emot, spenderat en hel del tid med den och det är riktigt awesome. funderar även på en Virtuix omni lr nån liknande när de kommer, kommer bli sjukt kul

Av pixelpojken

Nån som vet hur det ser ut med hz på teves? Jag är rätt nöjd med min nuvarande men det som skulle få mig att byta upp vore en 144hz tv, testade att spela med teven som skärm ist för skärmen som är 144hz men det gjorde ont i ögonen med tevens låga bilduppdatering