Inlägg

Inlägg som robajn har skrivit i forumet
Av robajn
Skrivet av infelix:

Hoppas också att man uppgradera utan att förlora rabatten.

Verkar tyvärr inte så. Under villkoren står detta:

” OM DU SÄGER UPP ELLER ÄNDRAR DITT ABONNEMANG ELLER OM DU INTE LÄNGRE HAR EN GILTIG BETALNINGSMETOD REGISTRERAD, SÅ HAR DU INTE LÄNGRE RÄTT ATT TA DEL AV DETTA ERBJUDANDE.”

https://www.max.com/terms-of-use/discount-offer-terms/w1

Suck

Av robajn
Skrivet av Holymacaloly:

Jo jag vet, men har tyvärr blivit lite beroende av trådlösa möss.. :/

Ah, missade biten med trådlös. Ja synd den inte finns i det.

Av robajn
Skrivet av Holymacaloly:

Kör på en deathadder v2 pro men saknar formen på min qpad 8k. Någon som vet ifall det finns någon motsvarande till qpad-mössen fast trådlös?

Mionix säljer typ exakt samma form, kör själv en sån. Naos Pro.

Av robajn

Min Herman Miller Aeron, utan tvekan. Ger mig ett leende på läpparna även flera år senare

Av robajn
Skrivet av Blomman90:

Det kan vara värt att informera/rådfråga ÅF också, så att inte de är av någon annan åsikt. Man kan ju då säga att man vill informera om detta och fråga om de anser att det är ett problem, eller om man kan fortsätta köra. Jag tänkerdå främst om det skulle uppstå något problem med maskinen längre fram, så att inte ÅF då påpekar att de tycker det finns "yttre" åverkan. Om man har informerat och låtit de själva ta beslut om den måste bytas eller inte, så finns det i vart fall på pränt.

Ja det låter klokt, har skickat ett mail till dom med bild.

Av robajn
Skrivet av blade80:

Är det inga skador på rören så är det bara att köra. Räta ut flänsarna försiktigt med en bordskniv eller liknande trubbigt tunt föremål. Det påverkar inte prestandan när det är så där lite. Mest kosmetiskt.

Toppen, tack! Rätade ut dom som gick och kör den nu, kyler på fint.

Av robajn

Fick en Electrolux Chillflex levererad idag men upptäckte denna skadan.

Vad tror ni? Reklamation eller inget som kommer påverka?

Av robajn
Skrivet av vaale:

Den har stått upp hela tiden sedan jag sist använde den ifjol.

Kompressorn går igång och den verkar ju som sagt kyla luften litegrann, men inte tillräckligt. Igår var rumstemperaturen ca 25.5. Utblåset var omkr 20.5 - 21. Den var inställd på 16 grader. Körde den över en timme igår.
Inte kollat nå kondens eller om det nu finns nå vatten i tanken.

Kan en ac fungera "lite grann"?

Exakt detta hände mig för några veckor sen. Kompressorn gick igång men det kom ingen kall luft. Dom sa när jag lämnade in den om det är gasen lagar dom inte. ACn var 1 år 11 månader och jag har fått reklamationen godkänd och dom har skickat en ny.

Av robajn
Skrivet av evil penguin:

Ah, så det är en sedan länge pågående kampanj? Lät som att det var något nytt...

Då blir det ju några snäpp konstigare

Jag blev nekad första gången jag kontakta dom men tyckte det kändes konstigt så gick in på amdrewards och kollade villkoren. Står tydligt där vad som gäller. Säger affären annat så har det brustit i kommunikationen mellan affären och AMD, iaf om affären är ”participating retailer” vilket man med kan se på amds sida.

Av robajn

Du ska få koden skickad till dig. Bifoga denna i ett mail till återförsäljaren så ska du få koden. Funkade för mig.

Av robajn
Skrivet av kaffeofikaelika:

Jag tittar lite på stolar sen ett par år och kommer nog inom ett par byta ut min gamla Kinnarp. Den du har är ju den som "Team Riktig Kontorsstol" oftast rekommenderar (i alla fall på engelskspråkiga forum, i Sverige rekommenderas kanske oftast Kinnarp).

Men jag har två problem med den, dels tycker jag den är fruktansvärt ful (det kan jag leva med, min nuvarande är katastrof också) men den har inget stöd för huvudet vilket nog är en röd linje för mig.

När det gäller "Team Gamingstol" så rekommenderar de oftast Secret Lab. Jag tycker deras stolar är snygga, särskilt den med The Witcher-tema. Problemen där är att jag inte kan provsitta någonstans och att de snygga stolarna (de med olika teman) är alltid i någon slags fuskläder som jag inte tror är bekvämt. Jag svettas ganska mycket och sitter bäst på välventilerat tyg. Att lägga en kudde på stolen är inte aktuellt när man betalar så mycket, det ska vara nativt bra så att säga.

Går köpa till tredje-part huvudstöd. Atlas headrest, och har samma kvalité som stolen. Det har jag på min Aeron. Stolen är dyr och det är även huvudstödet men värt varenda krona. Körde dxracer innan och hade problem med ryggen, alla problem borta sen jag bytte till Aeron.

Av robajn
Skrivet av SnowgubbeN:

Liten uppdatering.

Har fått bort lite avtryck på skärmen, men en del kvar.

Syns dock inte när den är på, har kollat igenom allt och tänker behålla den...har ingen lust att vänta tills slutet av
oktober för en ny.

Underbar svärta och färg, detta som vissa nämner ang 'text clarity' märker jag knappt av och min fläkt är verkligen helt tyst...ibland undrar jag om den ens fungerar

Överlag nöjd, men som sagt, stort minus ang Dells emballering kring displayens yta.

Fick min igår och exakt samma för mig, det mesta av märkena gick bort direkt med en mikofiberduk men några småmärken verkar vara permanenta. Men som du säger, syns inte när den är på och dessutom får man trycka upp nyllet till skärmen med ljuskälla för att se, så jag tänker släppa det och behålla. För jäklar vad bra bilden är, min Asus PG34Q från 2016 visade sin ålder tydligt när man jämförde. Provat God of War, Red Dead 2, Lost Ark och Call of Duty MW.. Alla spelen kändes rejält uppgraderade.

Av robajn
Skrivet av morphix:

Den kom idag! Slapp en veckas extra väntan. Dock märker jag vissa märken av bubbelplasten på skärmen som många andra nämner som problem på Reddit. Får se om det går att få bort.

Surt! Hur illa är det? Läste flera som skrev på reddit att det inte syns vid användning? Störigt ändå att veta att ens nya skärm har märken.

Av robajn

Nu står min under produktion, då bör man ha den inom en vecka?

Av robajn
Skrivet av Yorg:

NU står min som "under produktion"!

Samma beräknade leveransdatum dock, 8:e juli...

Beställde du den 22e eller 23e?

Av robajn
Skrivet av Yorg:

Min beställning gick igenom 12:53, bekräftades 12:58, ingen uppdatering utan fortfarande beräknad 8:e juli. ._.

Någon uppdatering än? Min är fortfarande bara bekräftad

Av robajn
Skrivet av Varrity:

Och nu blev den skickad!

Fått den? Nöjd?

Av robajn

Någon mer som fortfarande väntar?

Min är beräknad 2a Augusti, men reservationen på pengarna är borta. Skrev med min bank och dom sa dell avbrutit och kan inte dra pengarna igen. Låter konstigt för min beställning ligger kvar hos dell.

Av robajn
Skrivet av Nilser1337:

Min åkte också in i produktion i fredags utan att jag märkte det, någon av era som har blivit skickade än?

Min står fortfarande still, men beställde den 23e. När beställde du?

Av robajn

Ni som skaffat m1, köpte ni till apple care?