Inlägg

Inlägg som frizzy10 har skrivit i forumet
Av frizzy10

Har också förhandsboka det, till PS4. Det är sällan jag förhandsbokar men tyckte ettan var så bra och rockstar brukar inte görs mig besviken.

Skickades från m.sweclockers.com

Av frizzy10
Skrivet av Genx031:

Tjena!

Sitter och funderar på att uppgradera till annan telefon. Sitter i dagsläget på en LG G6 som jag är otroligt nöjd med (förutom batteritiden) Och gillar de nframför allt då den har Ultra Wideangle.

Sitter nu och sneglar på ny lur, och inser att det blir svårt att hitta annat fabrikat med Ultra Wideangle (Förutom Asus ROG phone samt nyligen pressenterade Samsung A7 2018.

Sneglat en hel del på både Vivo Nex S samt Oppo Find X, då jag gillar designen samt nytänkandet kring att få bort notchen så annars är väldigt ful och klumpig.

Såg att Nex S finns på Inet, men hittar inte Oppo Find X i ngn svensk butik..

Nu vet jag också att Oktober närmar sig, och att en rad nya produkter från diverse tillvekrare kommer att pressenteras... Värt att vänta?

Vänta tills Pixel 3 har presenterats, 9 okt. Det är hög sannolikhet att de äntligen ska komma till Sverige

Av frizzy10
Skrivet av Eophex:

Det måste vara ett par som kan användas med mobiltelefon, vilket innebär att alla lurar som kräver mer än vad en telefon kan driva är strukna. Lösningen, tror jag, är att skaffa ett par med BT eftersom de driver "sig själva".

Däremot hade det varit bra om man kan koppla in dem i en gitarr-förstärkare så man slipper störa resten av familjen när man spelar.

https://www.djservice.se/artikel/sennheiser-hd-25

Jag kör med dessa. 70 Ohm och det drivs bra med mobilens inbyggda dac (s8+). Lyssnar mest på metal och elektronisk musik där jag tycker de gör sig väldigt bra. De har rätt hög dämpning och så de är lite mer basiga (något jag gillar då man hör pukorna/kicken på trummorna mer samt basgången från basen, i just metal). Mellanregistret är schysst, då band med kompgitarr hörs bra. Man kan köpa andra "muffar" till dem, så blir ljudet mer neutralt och släpper in bakgrundsljud om man föredrar det. Detta är mina åsikter om lurarna och jag är väldigt nöjd med dem. Haft de i 3 år.

Av frizzy10
Skrivet av tyvar1:

Har inte Playstation en begränsning på hur mycket man får ladda upp i molnet dock? Men eftersom Nintendo inte har gått ut med något så är det kanske inte några begränsningar.

Skickades från m.sweclockers.com

10GB har sony för PS4, 1 GB för ps3 resp vita

Av frizzy10
Skrivet av Broken-arrow:

Okej då är det bara oanvända som bränns då och nya görs inte på returpapper :/ Något snedvriden värld idag, vi ska tänka på mijön i allt med så fort det är val eller politiker är miljön i andra hand.

Nja, de som inte används återvinns väl? Det är de gamla (från förra valet) som bränns.

Av frizzy10
Skrivet av Tiamat:

Har uppdaterat min samling får inte plats med allt. LRG standard versioner, NISA EU och US, Master Edition av Botw, Bayonetta Climax Edition m.m. är nedpackade. De tar alldeles för stor plats.

http://oi64.tinypic.com/2ps0vpe.jpg

Jag gillar att hyllan är böjd

Av frizzy10

Kör med SafeInCloud. Gratis på datorn, kostar en engångskostnad om man vill ha tillgång till android eller iOS appen. Lagrar ens lösenord krypterat i molntjänst eller lokalt. Rätt lätt interface och snabb app. Finns plug-ins till de flesta stora webbläsare med. Jag tycker den fungerar bra och gillar den mer än 1password och Lastpass som jag har testat innan.

Av frizzy10
Skrivet av Inteno:

Nu har jag vart och bytt in det och tog med mig ett X hem! Så nu får vi se hur det presterar.

Egentligen var priset när du bytte in ett PS4 2299kr och 1999 om du bytte in ett One. Men det framgick inte på hemsidan så jag fick det för 1999kr ändå!

Tack för hjälpen, nu skall jag njuta.

Trevlig helg!

Skickades från m.sweclockers.com

Varsågod, ha en härlig spelkväll Tack detsamma!

Av frizzy10
Skrivet av Inteno:

Ringde å kolla med dom. Dom kan ta en extra kontroll samt ett spel, dom hade ett för 299kr som va med på listan så pröjsar alltså 2298kr för xbox one x samtidigt som jag får drygt 3k för mitt första generations ps4 vilket bör vara en bra deal?

Skickades från m.sweclockers.com

Ett PS4 går för 1500-2000 begagnat, vad jag har kunnat se på tradera/blocket, så jag tycker dealen är bra. Hade jag vart i din situation hade jag kört på det

Av frizzy10
Skrivet av Inteno:

Hmm det va ju jäkligt schysst...
Bokade annars X bundle med horizon 4 å motorsport 7 för 5400. Men detta är ju lite frestande. Hur fungerar inbyte? Hur många kontroller skall de ha med? Skall se ha med hdmisladd, usbkabel etc?

Edit: Såg nu att man måste ha 2 spel i listan. Har bara en extra kontroll som finns med, inget annat i listan... Annars hade jag kört på detta erbjudande...
Skickades från m.sweclockers.com

Inte gjort något inbyte själv. Men vad jag har hört så ska man ha med sig alla tillbehör som följer med konsolen. Alltid lättast att ringa aktuell butik och höra. Du kan kolla om det finns billiga på blocket/tradera eller om det är någon rea på spel, som fortfarande gör erbjudandet lönsamt.

Av frizzy10
Skrivet av Inteno:

Jag en utav samsungs toppmodeller som stödjer 4k så de är inga problem. De blir nog som du säger!

Skickades från m.sweclockers.com

https://www.gamestop.se/Deals-&-Promotions rätt schyst deal, 1999 kr för krysslådan om du byter in ditt ps4+2spel.

Av frizzy10

Är det någon här som har köpt Nintendo labo kit? Isf, vad tycker ni om det? Börjar fundera på det men hade vart kul att höra vad folk tycker här!

Skickades från m.sweclockers.com

Av frizzy10
Skrivet av norzma:

Mjo det funkar ju, har en 3,5" HDD dock också, men såg på Jonas recension av chassit, går det skruva in den i botten om man tar ut HDD-buren? isf kanske man klipper till.

Menar du nätagget? Den skruvas i bakifrån, så det ska absolut gå. Jag har phanteks sleevade förlängningskablar + evgaskablar, inknött framför PSUn och de får plats.

Skickades från m.sweclockers.com

Av frizzy10
Skrivet av norzma:

Någon som vet om man vågar trycka in en EVGA G2 750 W (180mm) in i ett Fractal Design Meshify C som har 175mm som maxlängd på PSU?

Har googlat och fått olika svar, vet inte om jag var sugen på att plocka ur HDD buren heller.

Du har ju annars 3st 2,5” platser på baksidan av moderkortet (man skruvar fast en bracket där) så behöver du inte fler än så så hade jsg skruvst ut hdd buren. Har själv gjort det i mitt meshify C, dock har jsg g3an.

Skickades från m.sweclockers.com

Av frizzy10
Skrivet av Swe.Stars:

Urdum fråga säkert: är det här typ 1 års licens eller är det utan någon tidsbegränsning? Har fått för mig att 365 versionerna är "abonnemangs-köp". Någon som kan förtydliga?

https://i.imgur.com/mCv8Rxa.png

Japp, denna gäller för ett år. Sedan får man förnya den manuellt

Av frizzy10

En femmkommatvåan. Väldigt lättdrucken

Skickades från m.sweclockers.com

Av frizzy10

Äntligen! Skönt att det bara blev ~200 om året.

Av frizzy10
Skrivet av MrRandom:

Enda jag kan säga är att om du ska köra större än 24" så är 2560x1440 bättre utan minsta tvekan.
Sitter själv på en 27" 1920x1080 och jag tycker det blir lite halvdassig bild ( inte dålig ) men jämfört med min gamla skärm som hade 2560x1440 ( dock bara 75hz ) så var bilden sååå mycket mer clean på 2560x1440.

Det är detta jag har hört om. Får nog bli 2560x1440 när jag byter ut spelskärmen, ska man ändå lägga en slant så ville man ju ha en uppgradering. Kom och tänka på att smartast kanske är att införskaffa en tv ändå till spelkonsolerna, ca 40"are. Och lite senare köra på en 27" 2560x1440. Får nog vela lite fram och tillbaka igen innan man kommer fram till vad som blir bäst

Av frizzy10

Spelskärm/TV, 1080/1440?

Tjenare,

Har velat fram och tillbaka, ultrawide vs 16:9, 1080/1440 och kan inte riktigt komma fram till något beslut. Är jakt på en spelskärm som ska användas till spel, youtube/film tittande samt PS4/switch spelade. Har kommit fram till att 144Hz ska det vara, då jag har en Asus VG248QE i dagsläget och tror inte jag klarar att gå ner till en 60Hz igen.

Anledning till en uppgradering är att jag vill ha en större skärm. Har kikat på Samsungs fina VA-paneler på 27" resp. 32", LG:s ultra-wide etc men kan inte riktigt bestämma mig. Dilemmat är väl lite att köper jag större skärm så vill jag nog också gå upp i upplösning. Mitt 980 bör klara 1440 men har läst att PS4 och 1440 inte fungerar bra ihop, bilden blir lite gryning i nedskalningen och det vet jag med mig att jag skulle störa mig på.

Så hur hade ni gjort? Kört PS4/switch på den gamla 24" och kört på en 1440 till dator/film/youtube?
Eller satsat på en 27" 1080-panel för allt? Eller något annat förslag?

Är vilsen och behöver lite guiding åt vilket spår jag ska välja. Det jag är säker på är jag vill ha en större panel än 24 och att den behöver vara 144Hz.

Tack!

Av frizzy10
Skrivet av Swennis:

MUMS! Den och Plantation 20yr eller 23yr Rum Quadrom är dom 3 favoriterna i Romvärlden just nu för mig!

Den är riktigt god! Precis snöat in mig på mörk rom. Hur är Plantation 20yr jämfört med diplomatico?