Inlägg

Inlägg som Loyd har skrivit i forumet
Av Loyd

Du har väll köpt kartongen tillsammans med grafikkortet? Gör en anmälan om stöld av din fina kartong samtidigt.

Jag kan köpa kartongen för 100kr det tycker jag den är värd.

Av Loyd

MacOS till Ipad så blir det köp direkt. Annars ser jag endast Ipads som en förvuxen telefon med andra ord helt bortkastade pengar.

Av Loyd

I andra turist länder kan jag dricksa om jag anser att personalen har servat mig under kvällen. Dvs dom kommer fram när dom ser att drickat börjar ta slut och frågar om man vill ha påfyllning eller något annat typ snacks och är allmänt trevliga.

I sverige anser jag att personalen gör det absolut minsta möjliga i 9/10 fall. Ibland undrar man ens varför folk jobbar i service yrken när dom inte ens verkar gilla det.

Av Loyd
Skrivet av bärplockaren:

Hur mycket behöver jag betala för att väcka Windows 7 till liv igen?

Varför sitter folk kvar på W7? Samma anledning som XP?

Av Loyd

Jahapp där dog discord, dom hade utan problem kunnat göra en omröstning att t ex höja nitro kostnad eller nåt som förmodligen ingen hade haft något emot.

Istället får vi detta instoppad i halsen. Det är ju trots allt vi som använder discord som sett till att det är så stort som det är som borde få en förfrågan..

Något nytt dyker snart upp och folk kommer flytta sakta med säkert, när alla använde Skype och discord var nytt fanns det ingen som vill flytta plattform i princip samma kommer förmodligen ske igen i sakta takt.

Av Loyd

Har jobbtelefonen avstängd när jag går hem, vill min arbetsgivare nå mig så funkar min privata telefon. Dock är ju min arbetsgivare arbetsnarkoman och vill sitta hemma och kolla igenom teams chatter dygnet runt och tror ju även förstås att alla andra ska göra det.

Vill dom att jag ska sitta och läsa igenom mail, instruktioner osv.. hemma ska jag ha betalt.

Av Loyd

Kör på 1000/1000 för 649kr/mån ingen jätte summa direkt tycker jag. hade det däremot stuckit iväg mot 800kr+ hade jag bytt till något annat.

Av Loyd
Skrivet av Loyd:

sorry + frakt

Tar tillbacka mitt bud

Av Loyd
Skrivet av Schlang3mann:

1700 hämtar eller 1700 +frakt?

sorry + frakt

Av Loyd

Mitt 1070 får kämpa på vidare, spelar sällan på maximala grafikinställningar så har oftast 100+fps i de spel jag lirar.

Av Loyd
Nytt bud: 1 700 kr
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Loyd
Skrivet av Bizzro:

Nu vet jag inte hur vi räknar här på Swec, men 1080 kom våren 2016.

Det är sant!, jag som fått någon tankevurpa när jag räknade bakåt, 7 år är förstås rätt

Av Loyd

I år nästan ingenting varit mest kallt och regn.. Men annars AC+Fläkt på nedervåningen samt en fläkt vinklad rakt på mig i sängen på högsta hastighet. Tjejen hatar fläkten i sängen och klagar på att hon blir torr i halsen, visst första dagarna tills man vant sig sedan är det lugnt.

Av Loyd
Skrivet av asdarn:

2000 för mitt fick jag, dock vääääldigt mycket skitbud innan någon seriös nappade. 15-20 skambud minst.

Nåja det är ett 9 år gammalt kort, 2k för det är överpris när man utan tvekan kan hitta ett 1080 ti för det priset.

Av Loyd
Skrivet av Kolsvart Katt:

6499kr just nu på amazon för ett 6800 xt.

Av Loyd

Jag bumpar tråden lite.

Även jag söker ett headset, tycker det är en djungel minst sagt...

De jag ägt hittils och som pajat på något sätt på 1 år eller mindre :

Steelseries actis 7 ( Headset pajar vid den plastiga delen som håller i själva kopparna den böjda svarta delen dvs samt tappade ljudet i högra ) använde dessa med stor försiktighet då de kändes plastiga pajade inom 5 månader, så dessa går bort direkt.

Razer har jag använt i många år med olika utförande problemet med dessa är att mikrofonen är en riktiga potatisar så svor mig att aldrig köpa dessa igen.. samtliga har även tappat ljudet på någon sida. 5-6st har jag nog förbrukat samt tjejen har nog skickat 2st..

De jag kollat på är Sennheiser, Logitech, HyperX men dessa känns som dom tappat kvalitén under åren så ej vågat. De jag funderar på just nu är nog Logitech eller HyperX Men vilka är värda mer? Ljudet är viktigt samt mikrofonen ska inte låta som en plastlåda efter nån månad utan jämn kvalité en lång tid framöver är det jag söker främst. prisklass allt från 1-2000kr även dyrare om det är något som sticker ut över det vanliga.

Av Loyd

Om man tycker detta är mycket pengar kan man ju undra vad företag i hela europa förlorade med halvledarbristen som blev. det är nog en bra bit över vad denna summa är. Man ska i regel alltid ha någon backup plan när saker går åt helvete och inte förlita sig blint på vad som funkat i 50 år. murphys lag eller vad man vill säga.

Av Loyd

hade inte ens gått upp ur sängen för 20k, 130kr/h var minimilönen man fick för 15 år sedan. Det är så nära en slavlön man komma idag. Vet gott om företag som ger minst 30k+ helt utan utbildning eller arbetslivserfarenhet.

Av Loyd
Skrivet av HappySatan:

Förändringen har inget att göra med mobilmaster, roaming eller liknande.
Förändringen förhindrar inte heller mobilabonnemang med obegränsad surf, så länge det innebär obegränsad surf på hela internet.

Vad förändringen innebär att en operatör inte får ge fri surt till en eller ett par specfika tjänster. T.ex. får Telia inte ge "fri surf" på Netflix och Facebook, samtidigt som de tar normal surftaxa för Viaplay och Twitter. Anledningen till det är att det skulle innebära snedvriden konkurrent, där Netflix och Facebook får en fördel gentemot konkurrerande tjänster, eftersom mobiloperatören har bestämt det.

***

On topic - jättebra att EU tar tag i problemet. Väldigt slippery slope när vissa jättar får/kan köpa sig gräddfil på nätet.

Så det är Netflix och Facebook som skulle ha gjort en deal med Telia att man vill ha fri surf på deras tjänster? Och Telia skulle nekat resterande internet att göra samma deal?

Av Loyd
Skrivet av Söderbäck:

Det här förslaget handlar inte om roamingavgifter.
Så huruvida man byter land eller inte är inte så relevant i sammanhanget.

Det som regleras här är huruvida en internettjänst får ha fri datamängd på ett abonnemang när en annan konkurrerande internettjänst är mer strypt av internetleverantören på samma abonnemang.

Så varför skulle det vara konkurrerande? Bara att den operatören installerar egna master eller servrar och erbjuder samma eller bättre?