Inlägg

Inlägg som broder har skrivit i forumet
Av broder

ja alltså man spelar ju spelet för att det är grymt kul och detta är ju speciellt kul att spela med sina polare.
Jag och en polare sitter alltid och snackar och spelar, alltid lika kul när vi ska döda en tank med rpgs osv. Panik och skrik typ. Riktig känsla och inte fan bryr man sig om sina stats, finns ingen mening med det eftersom det bara blir "bättre" för en själv. Tror knappast random snubbar sitter och kollar in ens profil och inser att man är sjukt grym..

Av broder
Skrivet av solslidan:

Rätt så fint btw vad smakade cocaine? 3p

Satt i skype med honom då och frågade samma sak. Svaret var väl typ : det smakar som starkt thai mat ungefär, bränner på tungan:p

Av broder
Skrivet av Manett:

Det där är ett helt vanligt lysrör som ej blinkar men om du kopplar den genom en sådan som jag länkade tidigare blinkar de.

Ja precis, men var standard på lysrör förr. Iallafall de jag har köpt:)

Av broder

Grejjen med Cs är ju att folk vid sidan om har utvecklat anticheat själva, alltså folk som är i branschen eller vad man ska säga.
haha kvarnan är du seriös med den här "Grisfia"? Är det verkligen något jon som kör samma saker hela hela tiden? låter sjukt tråkigt

Av broder

Jag har lysrör som har några år på nacken och de kan man ställa in på. Verkar dock inte finnas något liknande längre

Hittade detta http://www.maxfps.se/product_view.aspx?productid=2676 efter jag postat här. Fast vet inte om de blinkar i takt som du vill, för att backplaten ser inte likadan ut som min gör. Har ett hål med filter för, som reagerar på musik och ljud överlag!

Av broder

Tråkigt att folk fortfarande fuskar med tanke på att det är 2011. Något bra anticheat osv borde det finnas tycker man. Men antar att "fusken" som finns bara går runt punkbuster typ?
Första snubben har spelat lika många timmar som mig, men sjukt mycket högre lvl så det känns icke så troligt!

Av broder

Ser bra ut, fast inte lika som när vi lanade;) finns rätt billiga digitalkameror att köpa nu för tiden ju=)

Av broder

Skulle nog köpt en extern och lagrat på, mer utrymme osv!

Av broder

Sitter också i samma sits just nu, dock så ska jag bara installera om windows från en usb sticka och hoppas att ssd:n kommer flyta på bättre än min nuvarande mekaniska disk. Köpte en 60 gig att ha systemet på, Windows ligger väl på 30 gig kanske, sen kommer LoL och Bf3 installeras på ssd:n också. Så 60 gig räcker då jag nu använder 50 gig ca. Men beror väl på vad man känner att man behöver och vill lägga ut, är ju dyrt som fan per gig.

Av broder

Nej inte lika snabba men tror du verkligen att du är i nöd av hastigheten och att få din fader att spendera så mycket för en disk?:p känns lite onödigt enligt mig, men det är ju bara min åsikt=) en dator kostar lika mycket liksom!

Av broder

Den läser och skriver väldigt snabbt fast frågan är ju omrkl 480 gb veigen är värt att lägga ner 15tusen på, skulle köpt en ssd med mindre utrymme på för OS och sen en vanlig lagringsdisk. Fast hårddisk marknaden är väldigt dyr just nu.
Men som sagt om du tycker det är värt pengarna för dom ynka gigabyten så köp, annars satsa på något billigare.

http://www.inet.se/produkt/5315119/ocz-ssd-agility-3-240gb

Jag personligen skulle nog köpa 2 st sådana istället, då agillity diskarna är bra och att du får lika mycket gb för mer än hälften av pengarna!