Inlägg

Inlägg som scorpio_gbg har skrivit i forumet
Av scorpio_gbg

Dags för mig med:-)

Hej

Köpte lumia 920 i dec 2012 när den precis kommit ut och är så nöjd, absolut bästa telefonen jag någonsin ägt.
Har tyvärr tappat den i golvet och spräckt glaset. Så nu har jag beställt en lumia 1520.
Har beställt den via Amazon.co.uk och gett 4600:- ett ok pris, synd bara att det ska ta så länge innan man får telefonen.

Ser verkligen fram till den stora skärmen, men denna gång ska jag köpa ett fodral helst med flip och plats för kreditkort,
så ni som har tips på ett bra så emottages det med glädje:-)

Av scorpio_gbg

Hej igen, har ett Fractal Design Define R4 och det var inga problem!

Av scorpio_gbg

Jag köpte Gigabyte med BF 4, bilden och lådan är med bf 4 och kostade 100:- mer än vanliga. Köpte mitt på komplett, men flera dyker upp hela tiden kolla bilderna så ser ni.

Av scorpio_gbg

Hej, köpte den nya gigabyte 280x rev 2 som du länkade, är supernöjd och kortet är mkt tyst även när jag spelar. Det är en ny kylare på den inte samma plastiga som på dom första. Rekommenderas väl.

Av scorpio_gbg

Ok, får testa innan vi köper nytt nätagg då:-) Tack!

Av scorpio_gbg

ok, tack för ett snabbt svar.

Av scorpio_gbg

280x och nätagg

Hej sitter och funderar på att uppgradera mit och min sons grafikkort. Är inne på ett 280X till oss var.
Problemet är att vissa 280x har 2st 8pins strömkontakter och dom skriver att det krävs ett 750w nätt agg och på dom 280x som har 8+6 pins kontakter står det att dom kräver 600w nätt agg. Drar dom med 2 st 8pins mer ström? det är ju samma kort!

Min son har ett 550w och jag har ett 700w nätt agg idag.
Tacksam för lite insikt.

Av scorpio_gbg
Skrivet av Tjekov:

Gjorde samma sak för ett par veckor sedan, ett rent h**vete för att få det att fungera igen. Men följande länkar bör hjälpa dig.

http://www.hard-reset.com/nokia-lumia-920-hard-reset.html
http://www.wpcentral.com/how-fix-bricked-920-after-reset
http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8/225316-download-o...

Tack ska kolla dom!

Fick igång den nu efter ett par stycken hard reset! stort tack.

Av scorpio_gbg

Hej körde en fabriks återställning på min Nokuia Lumia 920 igår, men har bara kugghjulen som jobbar fortfarande- kan jag göra något eller är det bara att lämna in den?

Tacksam för snabbt svar!

Av scorpio_gbg
Av scorpio_gbg

Angående uppdateringen som gick bra, tog dock mycket längre tid än på Androiden som jag hade innan. Men var inne på länken som visade var uppdateringen gjorde http://www.windowsphone.com/sv-SE/How-to/wp8/basics/windows-p... men den talar bara om sms, wifi favoriter samt förbättringar i IE. Var får man reda på Nokias förbättringar som kameran osv??

Av scorpio_gbg

Samma här, står länge på förbereder installation 100%.

Någon som vet vad det ska vara för firmware nr efter installation?

Av scorpio_gbg

hej, har haft min telefon sedan början av december men igår var faktiskt fösta gången som min Lumia 920 hängde sig, tog mig nog 10-15 min innan jag lyckades att få den att starta om. Saknar ibland att bara kunna plocka ut batteriet och starta upp på nytt.
Hoppas verkligen att uppgraderingen av mjukvaran kommer snart.

Är annars sjukt nöjd över telefonen, har ju haft både IOS samt Android.

Av scorpio_gbg
Skrivet av Reyintaz:

Någon mer som har problem med att icke nerladdade apps inte går att öppna, inte går att skicka sms och problem att ta emot?

Gjort lite eftersökningar och hittade detta http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-920/206996-lumia-920-... men ville bara höra om ni här har något problem själva

Har haft flera apps som inte går igång, har dock inte kört trådlös laddning. Efter ominstallation av app så funkar dom igen.

Av scorpio_gbg
Skrivet av NoArmsButCookies:

Jag har haft telefonen i lite drygt en dag nu och är inte så överdrivet imponerad som vissa här inne här. Vissa saker stör mig, multitasking är tex sjukt konstigt och jag fattar inte riktigt hur det fungerar. Kör programmet fortfarande i bakgrunden eller inte, hur gör jag om jag snabbt vill starta musiken jag lyssnade på senast?
På iphone är det ju bara dubbelklick på hemknappen och swipe åt vänster så kommer man åt den senaste startade mediaspelaren, har vet jag inte hur det funkar.
Och igår flippade telefonen ur helt och tappade täckningen och hade sig, väldigt konstigt för plötsligt fungerade det igen och har inte krånglat sen dess.

Förövrigt undrar jag hur det ligger till med skärmskydd, finns det nåt bra som täcker hela skärmen, dvs den kurviga delen också? Antar att man måste ha ett sånt skydd som är fuktigt för att det ska funka? Eller? Just nu har jag ett skydd på men det täcker en ganska liten del av skärmen vilket gör att det syns mycket mer än det hade behövt göra.

Varför ha Skärm skydd? det är ju Gorilla glas 2 på den. På min gamla htc med gorilla glas finns inte en repa trots 1,5 år i min ficka med mynt och annat!

Av scorpio_gbg
Skrivet av Tangentbord:

Min fotar i 3552 x 2000 (vilket är 7.1Mp) då jag valt 16:9, finns ett 4:3 läge med om du kollar inställningar.
Mobilen kör full upplösning och sen får du förminska bilderna i en app om du vill.
Svaret på din fråga, nej.
Men du kan välja att ladda upp dom i full storlek på skydrive om det är där du kollar !

Ok, tack får kolla där då!

Av scorpio_gbg

Får fråga igen, går det inte att höja upplösningen för kameran(foton)??

Av scorpio_gbg

Hej, har köpt Nokia 920, laddade upp alla mina gamla bilder från min HTC till Skydrive ser då att upplösningen är 3264 x 1840 bilderna mot Nokians 1278 x 720. Hittar ingenstans att ändra upplösningen på bilder för kameran i Nokian? Går det inte?