Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop

Inlägg

Inlägg som wargreymon har skrivit i forumet
Av wargreymon

Jag vill gärna se Samsung Odyssey OLED G9 S49CG934 49" eller liknande OLED 49" DQHD

Av wargreymon
Skrivet av Oliver91:

Hmm... vad säger nintendo om detta? sjukt häftig iallafall

Men jag ikväll blir det Gamecube för min del!

Kan nog garantera att garantin är rykt på alla Wii i världen. Finns väl inget de kan göra att man moddar sin hårdvara offline, all online är ju nedstängt också. Däremot lär den ju bara kunna köra backuper vilket är lite gråzon beroende på vart du bor.

Av wargreymon

Så när han klarar det under 5 sekunder, då jublar folk.

När jag är klar på 5 sekunder då gnäller fästmön... Orättvist!

Av wargreymon

MP600 Pro NH 2TB 900 kr + frakt

Av wargreymon
Skrivet av Shadee:

83" 210 centimeter på bredden. Bor du i ett slott eller? Hade inte ens kunnat få in en stor TV där jag bor.

Nej, bara ett vanligt hus Hade fått plats med 83" i gamla lägenheten också, men den hade inte gått in i hissen...

Av wargreymon
Skrivet av Dacko:

Fick min C3 77 för 18k med kampanjen i mars, blir att ha den resten av livet nu.

Den kampanjen med dubbel rabatt och cashback var ruskigt bra, kliade satan att inte köpa en 77", men siktar att nästa blir på 83" vilket tyvärr inte var med då

Av wargreymon

Mycket tjat om 60FPS, spelet är inte låst vad jag kan se? Ser ju ut att likadana krav som Horizon Forbidden West, och det snittade ju 90 FPS @ 4K med 4090 innan FG. Nixxes gjorde bra port av Horizon, så förhoppningsvis är detta lika bra.

Av wargreymon
Skrivet av MrRunaway:

Kan verkligen rekommendera att titta på mörkläggningsgardiner. De dämpar även ljudet.

Köpte några tjocka från Ikea, jäkligt skönt att inte behöva se ett vitt staket i skärmen när man tittar och det är ljust.

Av wargreymon
Skrivet av landahl:

Ständigt denna jakt på uppgradering och bättre grejer. Folk blir aldrig nöjda vad dom än köper.

Konstig kommentar att skriva på ett forum där teknisk utveckling är fokus.

Som att gå till gymmet och säga att folk borde vara nöjda med kroppen de har.

Av wargreymon
Skrivet av flashen:

Suck, bara början antar jag

Nej då, Apple har släppt igenom mög många gånger innan

Av wargreymon
Citat:

På produktsidorna citeras Nick Reva på Snap, som säger att dataförlustskyddet har hjälpt utvecklaren av Snapchat att minska mängden känslig data som anställda skickar till AI-plattformar med 50 procent.

0 är den korrekta siffran känslig data som man ska skicka vidare om det inte är menat. Detta måste ju vara extremt pinsamt för Snapchat.

Av wargreymon

Fick någon uppdatering här i veckorna till våran 65C9, gissar att det var detta?

Av wargreymon

Teknisk underhållning som TV, dator, Switch etc i all ära, men det bästa är nog robotdammsugare. Hade en S6 i lägenheten med 2 katter och nu en S6 och S7+, och 4 katter i hus.

Så helt jäkla skönt att inte behöva städa hela tiden, utan man kan storstäda några gånger om året. S7 som har självtömning som räcker runt en månad är ju helgrym uppgradering bara det också.

Av wargreymon

Jag började kolla en hel del på gameplay utan kommentarer för att njuta av story. Sedan finns det vissa spel för jag tycker storyn eller spelet har varit bra nog att spela.

Efter jag började jobba och man tappade lite på PC-spelandet så var Doom (2016) det spel jag körde igenom efter jag sett playthrough på det. Älskade musik, story och att slakta demoner var ju askul. Sedan har det blivit story och atmosfär jag satsat på som Control, Death Stranding, Horizon, Resident Evil 7, Hogwarts, Witcher 3. Samt spelar en hel del på Switch då man kan ligga som en potatis i soffan.

Spel är ju så helt olika vad man gillar och går igång på och gäller att hitta rätt, smaken kan ju även ändras åren och något som man gillade kan vara ett stort frustrations moment idag och då blir det ju bara mindre motiverande att spela.

Av wargreymon
Skrivet av Disney:

Dom tar ut en avgift för alla som har appar i deras butik, lite som Coop tjänar på mjölken du handlar 😉

$25 engångskostnad för att skapa konto och ladda upp. Varför gratisappar är vanligare för det är en sån liten summa jämfört med App Store som tar ut årsavgift på $99/$299.

Av wargreymon
Skrivet av Nimuel:

'Nätneutralitet' var för frihet på nätet ungefär lika bra som demokrati i namnet på den Demokratiska Folkrepubliken Korea.

Det har ju hjälpt i Sverige där vissa företag hade fri data via vissa operatörer men fick lov att behandlas lika till exempel.

Av wargreymon

3440x1440 just nu. Nästa skärm blir helt klart 32:9 OLED.

Missade när NetOnNet råkade ha Samsung G9 OLED för 10990:- i några timmar Skulle huggit den på en gång och hoppats på orderbekräftelse.

Av wargreymon

Har använt usb-c i 7 år nu, enda kabeln som blivit dålig var till min Mate 9 Pro om började gå sönder vid kontakten efter 3 år, men fungerade och lindade med eltejp. Samt en kabel till MacBook som började vrida sig en del inuti.

Å andra sidan är jag väldigt försiktig med min elektronik och lyckades bara ha sönder 1-2 micro usb kablar där kontakten på kablarna började glappa.

Av wargreymon

Ah, värmer i hjärtat.

Alla andra platformar fungerar så här, men om de öppnar iOS då är det farligt? Okej...

Av wargreymon
Skrivet av Sarato:

Samfälligheten jag är med i äger den. Samfälligheten har tydligt bett folk att inte dumpa sin elektronik där. Jag tar bort elektroniken som samfälligheten inte vill ha.
Tror inte direkt att jag kommer fällas i någon rätt för det.

Fråga styrelsen om det du gör är okej, de kan ju ha det som en punkt på deras nästa möte och få det genomröstat, och då har du det svart på vitt. Har suttit i styrelse och får man gratis hjälp att ta hand om sopor så tar man det.