Inlägg

Inlägg som MrTelefon har skrivit i forumet
Av MrTelefon
Skrivet av Morkul:

Problemet är att ingen förutom Sony vet hur mycket det kostar att tillverka PS3 så allting blir egentligen bara gissningar. Att Sony initialt gjorde en förlust är dock ingen hemlighet eftersom Sony själva sagt att de subventionerade SP3 eftersom de ville pusha ut BlueRay till "massorna". Men januari 2009 så gjorde flera analytiker uppskattning på tillverkningskostnaderna på PS3, allt ifrån 240-400$ är uppskattningar jag har sätt, har inte sätt någon över 400$. PS3 såldes då för 499$ i USA. http://www.1up.com/news/playstation-3-production-costs-slashed

MEN det många glömmer i allt detta är att PS3 är den största orsaken till varför BlueRay vann över DVD-HD och Sony tjänar stora pengar på BlueRay idag. Så det är faktiskt något man måste ha med i beräkningarna.

Du får nog komma upp dina källor och kommer snabbt att inse att det inte var PS3ans förtjänst att blueray vann;)

Skickades från m.sweclockers.com

Av MrTelefon
Skrivet av Stich:

Det är väl lika "dyrt" som en iPad.

3999 för Ipad 2 på Mediamarkt nu

Av MrTelefon
Skrivet av Rumpel:

vart har ni gått efter att ni dödat de två gula bossarna (smough nåt) ?. Jag försökte gå till the archives men där stod en super gris av stål och väntade på mig, jag gör patetiska 30 i skada på han med mitt +4 lightning spear, förslag nån?

Det är bara två stycken av grisarna och dom respawnar inte. Dom är ganska sega så du kan dodga dom och gå runt och slå några slag tills du har tagit kål på dom. Det tar några minuter per gris men sen så är det fritt fram

Av MrTelefon

Fan vad man kan knyta musik till händelser i sitt liv!

http://www.youtube.com/watch?v=Hy0aEj85ifY Också grym och väcker mycket till liv!

Av MrTelefon
Skrivet av Asheileon:

Har inte spelat GTA sen vice city, kommer nog inte göra det i framtiden heller. Dock så kan man ju undra varför det är nåt som SweC skulle skriva om.

Verkställande Direktör för bitterfittergruppen?

Av MrTelefon
Skrivet av Verin:

Ajja Bajja!

Ser där på bild 20 att MSI använder sig av tjejer i Baren.. hur så fullkommligt kvinnoförnedrande...
eller nått lär man ju snart få förvänta sig ^^

Det gäller bara för snygga tjejer så därför är det ingen storm gällande detta

Av MrTelefon

Dark Souls LE, 442 kr PS3

Av MrTelefon
Skrivet av FredrikMH:

Men det är nog inget som rör Steve Jobs i ryggen

Han vrider sig nog i graven ska du se!

Av MrTelefon
Skrivet av Hellspawned:

Man får hopaps detta fortsätter, snart blir det dyrare att hålla med alla dessa advokater än vad patenten tjänar åt dessa företag.

Var tror du dom får pengarna till ökad personalkostnad? Inte blir de tlägre pris på slutprodukten så jag vill nog se att det slutar snart.

Av MrTelefon
Skrivet av Uzor:

Den släpps i november och fortfarande i utveckling sedan så är detta inte en pålitlig källa.

Lite väl naivt tänkande va?

Av MrTelefon
Skrivet av Kadjoopplo:

Tror inte dom menar hans sjukdom, utan hans avgång som CEO.

Som är en följd av hans sjukdom?

Av MrTelefon

Detta är bara spontana tankar, har ej läst något av de tidigare inläggen (förutom första sidan), högst personliga. All ära till uppgraderingar till alla dess möjligheter men är det något som får människor att stanna vid ett spel är det antagligen för spelet berör dom på något plan. Det kan vara kärlek, humör eller något annat men så länge man kan relatera. Det kan även vara sjukt bra musik så det känns som en upplevelse.

Att köra speciella race med olika fordon med fetase ugrades är visserligen coolt men de tär bara coolt för stunden tills man vill köpa nästa upgrade. Men är det något som får en att stanna så är det hela grejen runt omkring, de små sakerna.

Som någon sa angående exempelvis Chuck Norris så är det sjukt kul om han var med, men det är bara roligt om man vet vem han är och förstår ironin med hela grejen. Så det gäller att täcka in stora områden som folk kan relatera till på något sätt, så lyckas man med det så får man en stor skara som tycker om ens spel. Det är en tuff utmaning att lyckas med och det är därför många tröttnar på spel snabbt eller spelar det bara för de måste se vad de kan få härnäst, de spelar inte för att de älskar spelet utan mer av tvång bara för att se vad de går miste om.

Som sagt, jag tror man lyckas med ett spel nr man kan få personer att relatera till händelser, känslor, personer osv. All ära som sagt me dmängder av uppgraderingar men vill man ha kvar spelaren i gamet mer än tvångstankar får man gå in på det personliga planet!

Av MrTelefon

Akta dig så inte skivorna slutar fungera, en CD-skiva kan väl inte hålla i all framtid så det är nog inte speciellt värt

Ska det vara, ska det vara kassetter

Av MrTelefon

tummen upp

Av MrTelefon
Skrivet av Semjonov:

Hmm, vet att vi försöker sälja det mesta vidare, som går att sälja. Alltid är det någon handlare som vill ha grejorna billigare med lite mer arbete (Finns alltid någon som kan stå och plocka lite extra någon stund med dötid.) men med större marginal. Sen var det tydligen någon kreativ person som kom på att man kan sälja saker som ska kastas pga kort datum till någon handlare och sen skänker han det i sin tur till logistikpersonalen. Men nu ska vi ju lägga ner för allt ska ju flyttas söderut, lycka till att köra COOP, ICA massa sprit och Servera grejor med samma ekipage från COOP terminalen. Tur man slipper soppan, blir hur kul som helst då handlarna inser att det står en bil med COOP logga och lossar ICA varor från ett samlastat ekipage.

Nice OffTopic!

Jag börjar bli lite otålig, jag vill kunna beställa snart

Av MrTelefon
Skrivet av Jilted82:

Går ju dock söka på mycket annat än bara namnet? Filtyp, storlek, datum, delar av namnet osv. Med alla de parametrarna borde du kunna få en relativt bra träff.

Hittade datumet då jag skrev ut produktnyckeln, där stod det 6 december 2010 så det var bara att söka på det. Och där fanns filen med världens skummaste namn

Av MrTelefon
Skrivet av Jonssown:

Testa sök på Microsoft office i windows 7 sök och tryck enter.
Och har du formaterat en HDD så ligger det ju inte kvar något, om jag har förstått rätt så har du formaterat och ominstallerat din HDD och nu vill hitta office på den? eller är jag ute och cyklar?

Problemet är att jag har så fruktansvärt rörigt på mina externa och andra interna hårddiskar. Det var ordning en gång i tiden, men det var förr det=).

Jag har en partition med endast installerade program/spel så att formatering osv inte förstör all data jag har.

Tack alla andra för hjälpen Borde fungera att hitta det nu =). Eller så testar jag trialversionen och kollar upp den =).

Av MrTelefon

Laddat ner Office

För ett tag sen köpte jag Microsoft® Office Professional Academic 2010 (Svensk/Windows)
och installerade.

Nu är det så att jag har även köpt w7 och formaterat om datorn och nu vill jag så gärna installera office igen.

Problemet är att jag inte kommer ihåg vad filnamnet på filen man laddade ner hette och leta igenom alla filer och mappor på datorn kommer ta ca 1 års tid. Så min fråga till er är, vad heter filnamnet, storlek osv så jag kan hitta det lättare =)?

Tyckte nämligen jag la det på så bra ställe på hårddisken men uppenbarligen inte....

Av MrTelefon

Jag tror inte EA:s grundtanke är att jävlas med de som köper spelet utan försöka jävlas och göra det svårare för de som installerar ett piratkopierat spel. Dock så blir det omvänd effekt då piratkopierade spel inte innehåller piratskydd utan de som faktiskt köper spelet är de som blir lidande.

Av MrTelefon

Grymt spel hittills, gillar spellsystemet något fruktansvärt mycket