Inlägg

Inlägg som anon179202 har skrivit i forumet
Av anon179202

http://media.bestofmicro.com/P/T/331409/original/bf3%205760.png

"Two GTX 680s have little trouble making Ultra quality settings playable all the way up to 5760x1080.
AMD’s Radeon HD 7970s can't quite keep up at 1920x1080. However, as resolution increases and anti-aliasing
is applied, the GeForce cards start losing momentum. Radeons in CrossFire never manage to catch the
GK104-based competition, but they get quite close."

Av anon179202
Skrivet av Spajdermän:

Med "komponenter av dålig kvalitet" menar de förstås att dessa komponenter inte motsvarar de krav som Gigabyte ställt på dem och som utlovats av tillverkaren. De hade väl knappast köpt in dem om de visste att kvaliteten var dålig. Bra av Gigabyte att ta sitt ansvar, som vissa andra inte gör (t.ex. Asus).

Tja, Asus hade en serie Am2-moderkort med urusel nätverkskrets som ständigt lade av. Det skrevs om det på Asus egna forum, men Asus höll tyst och inte drog de tillbaka korten. Jag skrev till deras support men har ännu flera år efteråt inte fått något svar. Gissa om jag tappade förtroendet för dem?

Jag har haft ett antal Asuskort och samtliga har krånglat..
Och bara tillverkaren tar sitt ansvar och erkänner fel med en god ersättningsprodukt som Intel gör, så har inget av mitt förtroende för företaget försvunnit.

Av anon179202
Av anon179202
Skrivet av AlbertMwugabi:

Tycker det är kul att folk vågar och kan köpa såna här saker! Du ska inte lyssna på dom säger det är onödigt eller oprisvärt, ibland får det kosta om man vill vara lite unik och alla som klagar är bara avundsjuka. Solklar 5a härifrån!

Haha..
Håller med. Prisvärt eller inte har nog inte så mycket med saken att göra faktiskt . Det är bara grymt kul att ha helt enkelt

Av anon179202

Tänk så mycket bättre Pc-spelen skulle kunna bli om piratkopieringen upphörde! Allt handlar om pengar sist och slutligen. Dom skulle kunna ha en enorm budjet precis som filmindustrin för dom vet att dom får tillbaka dom med råge. Dessutom skulle dom kunna sänka priset på spelen med råge.

Av anon179202

Mux120

Skrivet av LoLiwer:

TACK så jätte mycket !!! det var ju skit billigt :)!!

Jag har 2500K klockad till 4,6 med Mux120som kylare, får aldrig över 80° i Prime95

Av anon179202

hmm

Med tanke på att Ivy Bridge och Ivy Bridge-E kommer inom en snar framtid så kan man ju undra om detta inte kan bli fullträff i kategorin "onödigaste köp" för året

Av anon179202
Skrivet av knubbsalen:

Hej

Kör en SSD disk med Win 7 på, så har den som som andra boot (efter min dvdläsare), men ibland när jag ska starta datorn så har den släppt bootordningen och istället lagt min andra sata disk där så datorn inte bootar igång utan jag får gå in i BIOS och ändra tillbaka bootordningen.

Operativsystem: Win7
Moderkort: ASUS P8P67 DELUXE B3 P67 S-1155 ATX
SSD: CORSAIR FORCE GT SERIES 3 2.5" 120GB SSD MLC

Vad kan felet vara ?

Jag har samma sak på mitt asrock. Vet heller tyvärr inte än vad som är fel, men sätter man bara hårdisken på första i bootorder utan något annat så går det ju bra, finns inget att blanda ihop med, however, jag skulle gärna vilja veta hur man fixar det..

Av anon179202

Man kan väl säga att ja, detta är dåligt.. men om amd fixar blåskärmar, optimerar för win8, sänker priserna, kan sänka förbrukning med ett b3, kan packa med ett vattenkylningssytem till ett bra pris så ser det betydligt bättre ut helt plötsligt, men något hot mot Sandy Bridge ..nope

Av anon179202
Skrivet av Canos:

Hej!

Jag har några frågor:

1: Vilken av dom här är bäst för spel?

2: Kommer ett ASUS GTX 570 DirectCU II passa i båda moderkorten?

3: Vad är skillnaden mellan ATX och micro-ATX förutom storleken?

Kommer köra moderkortet med http://www.inet.se/kundvagn/visa/1009793/2011-10-18.

Beställde ett Maximus IV Gene-Z i går.:) efter mycket letande efter det bästa mobot för stålarna. Det är ett Republic of gamers (ROG) moderkort och har ett Intel nätverkschip för låg ping vid online spel + ett SupremeFX X-Fi 2 för ljud. Har fått mkt höga betyg i alla tester.
När det gäller 570 så passar båda
Micro = färre pci och pci-e platser

Av anon179202
Skrivet av Prophet^:

kör själv med 6870x2 och 6870 i cf, känner inte av microstuttering i bf:bc2 och cod men bf3 var ganska illa, beror förmodligen (förhoppningsvis) på drivrutiner etc

Ja, antagligen fixar dom det.
Vilken fps ungefär hade du och i vilken upplösning i bf3? Har du testat med en lägre upplösning?Alltså för att kolla om det bara blir lite bättre el om det blit mkt bättre?

Av anon179202
Skrivet av Xed:

Hej!

Är det värt att vänta på Asus P8Z68-V Pro/GEN3 eller ska jag köpa något annat GEN3 moderkort som finns ut nu? (typ MSI, Asrock osv)
Det ska tydligen släppas i slutet av denna månaden (oktober).

Vad tycker ni? Motivera gärna. (Personligen tycker jag Asus verkar vara bättre iaf..)

Tacksam för svar!

Skulle nog ha köpt ett ASRock Z68 Fatal1ty Gen3.
Över 2000:- dock, men det beror på hur man kommer att använda det, överklockning osv. Skulle själv överklocka så långt det går på 1,4V.

Testet av Asrockkortet nedan.
http://www.hardwareheaven.com/reviews/1232/pg11/asrock-z68-fa...

Av anon179202
Skrivet av gujukal:

Låter väldigt bra, kan du skriva när du installerat det och återkomma med info?

Alla svenska webbutiker har väll ångerrätt enligt konsumentlagen? Tänkte om man skulle köpa ett 6870x2 och det inte skulle hjälpa mot microstuttering.

Visst det kan jag.. men det är inte aktuellt just för tillfället..det dröjer att tag för mig.. typ ett par mån. Jag måste nämligen köpa nytt moderkort först, och jag har inte bestämt mig ännu.. Men det är ingen dum ide att köra 6870x2 och 6870 iaf. Väldigt bra prestanda per krona.

Rent generellt har jag sett när jag har tittat runt lite på forumen och tester osv att folk som är mer cpu begränsade tycks ha mindre problem med micro stuttering. Det är ju när gpu-korten får kämpa för att hänga med i svängarna som dom jobbar i olika hastighet. Man kan ju pröva det ganska enkelt genom ändra till 1680x1050 så att man får en mer balanserad arbetsbörda mellan dom två.

Av anon179202
Skrivet av gujukal:

Har börjat märka väldigt mycket micro-stuttering i BF3 när jag kör på inställningar där jag ligger på runt 60-85 fps. Borde flyta på fin fint men det gör det verkligen inte, känns snarare som 30-45 fps kanske. Detta händer i andra spel som Crysis 2 tex, ibland flyter det på bra i 50 fps men senare flyter på dåligt i 60 fps t.ex. Finns det nåt sätt lösa detta problem på eller är det nåt man får leva med?

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-geforce-stutter-cr...

Kollade på den här sidan från Toms hardwareguide. 3-way crossfire kan tydligen lösa microstutter iaf i detta spelet Call of Juarez som testades här. Då har du prestranda som slår både gtx 590 och 2 st 580 i Sli på fingrarna. Har själv ett 6870x2 som ska installeras snart så detta är intressant..