Inlägg

Inlägg som KingsX har skrivit i forumet
Av KingsX

Kör på apples tangentbord. Överlägset snyggast imo och väldigt väldigt skönt att skriva på.

http://www.codinghorror.com/blog/images/keyboard-apple.jpg

Av KingsX

Är detta även om du loggar in på VPNen när du sitter i det egna nätverket?

Av KingsX

Jag kommer inhandla
http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=382782
åt mig själv. Det är en bra skärm till vettigt pris samt att den har en minimal kant runt panelen vilket jag tycker är snyggt då jag är kär i minimalistisk design.

Tänk er själva, dubbla av dessa på skrivbordet. Mumma!!!

Av KingsX

Att häva ur sig att byta leverantör för att man är rädd för ipdred är som att säga att man ska börja byta bil för att man är rädd att köra för fort förbi en hastighetskamera med den bilen man har idag.

Jag har själv kört för fort vid en hastighetskamera och tro det eller ej, brevet om fortkörningen damp ner i brevlådan efter 3 månader. När jag då nekade så tog det ytterligare 5 månader innan jag fick nästa brev i ärendet.

Att en internet leverantör då sparar sina uppgifter i 1 månad innebär att när rättsprocessen väl drar igång för ditt ringa brott så har leverantören inte kvar dina uppgifter. Grov brottslighet såsom prostitution, barnpornografibrott etc etc hanteras kanske snabbare(får man ju hoppas) och därmed kan ISPn stå polisen till hands med vem som sitter bakom brottet.

ISPs som uppger sig vara en frizon för fildelare genom att inte spara sina uppgifter är i detta fallet, som nämnt 100ggr tidigare, också frizon för dessa grövre brottslingar. Vilket är rent sjukt. Byter hellre från Banhof/Tele2.

Av KingsX

Kondensatormikrofon - Dom tar upp ljud från omgivningen mer än en vanlig dynamisk mikrofon gör. En dynamisk mikrofon tar "bara" in det som du säger/sjunger rakt in i micken. Dock är kondensatormickar bättre för ljudinspelning då den håller högre ljudkvalité.

Av KingsX

Kan faktiskt förstå det på ett sätt. Folk lägger massvis med pengar på att ha det bästa och även om det inte spelar någon roll vilken kabel man har kommer folk köpa den bara för att ha det bästa.

Exempel på en spelare som faktiskt klarar av RJ-45 kontakter.

http://www.linn.co.uk/music_systems_unidisk_1_1

"The Linn approach is far smarter. The Knekt system distributes both data and musical information from its source via CAT5 cabling, protecting the signal until it reaches each room. There, the signal is amplified using a dedicated power amplifier, before short loudspeaker cables carry the signal to discreet loudspeakers mounted in the wall or ceiling."

Av KingsX

10/halv duplex?

Av KingsX

Om du öppnar kommandoprompten och skriver:
ftp <enter>
o ftp.sunet.se <enter>

får du nåt felmeddelande då?
Om du får något innehållande "socket" så har du socketfel.
Ring microsoft. De ska ha nå kommando för att fixa det där.
Tror att de har 0771 200 660

Av KingsX

tror dom kopplade dig på fel nummer...

Supportavd. B2: 020-710070
Dejtlinjen: 020-710071

Men ganska kul misstag.

// Kingen

Av KingsX

Glowpad!?

Hmm... en liten fråga... funkar glowpads(plexiglas) med optiska möss?

Jag har funderat på att göra en glowpad med en 8mm plexiglasskiva och några blå lysdioder. Jag har till och med tänkt rista in ett motiv på undersidan men frågan kvarstår... funkar glowpads med optiska möss?

//Kings†