Inlägg

Inlägg som HeroiX har skrivit i forumet
Av HeroiX

Har du varit in i bios och valt xmp profil med 2666?

Av HeroiX

Docp är samma sak som xmp, heter bara olika beroende på Intel eller and plattform

Av HeroiX

Finns de specifika minnena med i moderkortets qvl lista?

Av HeroiX

Absolut inte för sent, vad än det gäller så är man aldrig för gammal för att lära sig något nytt

Av HeroiX

Kollade lite snabbt på Tradera, verkar sälja för 2 - 400 kr, dom flesta kring 300kr

Av HeroiX

Ladda ner och kör ett CPU stress test som tex prime 95, och ladda ner och kör hwinfo för att hålla koll på temperaturerna på CPU etc under testet.

Av HeroiX

Gorilla pod kanske är en bra lösning?
Tex https://www.elgiganten.se/product/foto-video/kameratillbehor/...

Av HeroiX

X470 - 3900x - 1070 Aldrig haft något problem

Av HeroiX

Har du uppdaterat bios för att stödja 3x serien?

Av HeroiX

Håller med de föregående talarna, 300kr extra så är valet enkelt - 3600 alla dagar

Av HeroiX

Har du ett grafikkort du kan använda under tiden? Ryzen 3900 har ingen inbyggd grafik nämligen

Av HeroiX

Riktigt nöjd att jag gick över till AMD. Intel gör bra grejer det tar jag inte ifrån dom, men deras sätt att "marknadsföra" aka kasta skit på konkurrenter är fan skamligt. Ska mycket till innan jag ska överväga att gå tillbaka till Intel igen.

Av HeroiX

Kan du vänta så skulle jag helt klart rekommendera det. Nya kort förväntas släppas från både Nvidia och amd senare i år, troligen till hösten.

Av HeroiX

Nya ryzen system kan göra några reboots vid första uppstarten, har ni låtit den gå ett tag?
Är skärmen kopplad till grafikkortet och inte moderkortets utgång? (Den processorn har ingen inbyggd grafik)

Av HeroiX

Ingen info att ge direkt då det finns flera bra alternativ i tråden redan. Men om du tänkt flasha bios så fråga Inet först så de inte blir något strul där. Bios kan ju bricka moderkortet och då kanske det ses som självförvållat eller liknande om de inte godkänt att du testar.

Av HeroiX

Är det bråttom med ny dator? Annars skulle jag vänta och se vad nya amd cpu levererar. Samt att dom och Nvidia väntas släppa nya grafikkort i år, troligtvis till hösten.

Av HeroiX

Finns minnena med i qvl listan över kompatibla minnen hos moderkortets tillverkare? Där finns de minnena dom testat i oc och garantera funkar.

Av HeroiX

Facket är för mig självklart att vara med i. En chef för ett företag jag jobbade åt förr blåste mig på pengar. Fick på tok för låg lön, pratade med facket och dom hade möten med chefen i fråga. Fick tillbaka varje krona han blåst mig på + att han fick punga ut extra i avgifter.

Av HeroiX

Svarar aldrig på okänt / nummer jag inte känner igen eller har inlagt i min telefonbok. Klickar eller låter det ringa tills dom lägger på, kollar upp vem som ringde, visar det sig vara en försäljare så blockeras numret omedelbart.

Av HeroiX

Nästan så man börjar undra hur det går för Nvidia riktigt, deras aktie har inte direkt störtdykt. Men det känns nästan som att dom vill krama ur de sista öre'na från Asus, MSI och dylikt. Som jag minns det så måste dom väll tillverka kort / kylare från alla modeller Nvidia marknadsför?