Inlägg

Inlägg som m4gnify har skrivit i forumet
Av m4gnify
Skrivet av StuntmanMike:

Bättre att ni riktar er ilska mot typ alla andra företag än Nintendo kan jag tycka.

https://media3.giphy.com/media/v1.Y2lkPTc5MGI3NjExZDVub25hcnBqbX...

Av m4gnify

Använder det några minuter per dag. Mest för att hålla koll på diverse spelcommunities och liknande, och lite chattande med vänner.

Av m4gnify

Är det officiella Youtube appen?

Av m4gnify

Alla bilder är väl "påhittade" då inget på internet är "raw"

Av m4gnify

indie-spel? kanske. "aaa"-spel? aldrig.

Av m4gnify

Jag gillar det inte, och brukar fuska mig till mycket "plats" i Bethesdas spel. Jag kan dock förstå grejen med det.

Av m4gnify
Skrivet av mc68000:

Om det är riktig desinfektion ni är ute efter så kör veterinärer och sjukvården en produkt som heter Virkon S. Den tar såväl virus som sporer och detta recept duger t.o.m. för den Afrikanska svinpesten. Vi blandade 1% i sprayflaska och använde i djurstallarna.

Finns på apoteken där 50gram kostar ca 75:- och spädes 10gram per liter till en 1% lösning, dvs 15 kr litern.

Det är nog mer tänkt till elektronikrengöring, men bra tips

Av m4gnify
Skrivet av Pamudas:

Eftersom det är lag på maxeffekt + hastighet så tänker jag att det liksom redan är förbjudet att åka snabbare?

Att du har körkort för moped/bil spelar absolut ingen roll ö.h.t. då det är fordonet som inte får färdas snabbare eller ha högre än en viss effekt. Elscootern är klassad som en cykel - inte moped. Allt står ju på transportstyrelsen som du själv länkat till.

Skrivet av HugSeal:

Men OP skulle ha en scooter för att pendla, blir lite märkligt att rekommendera något som inte får framföras på allmän väg då?

Skrivet av Sysop:

Tänk på forumreglerna
§ 8 Brott
Det är inte tillåtet att uppmana till brott eller sprida uppmaningar till brottsliga handlingar. Allt innehåll regleras av svensk lagstiftning

Skrivet av Aarox:

Åh herregud...

Jag raderar mitt förslag och inlägg så OP kan få några bra alternativ av andra i den budgeten och krav!

Skrivet av talonmas:

Max effekt är nästan en filosofisk diskussion. Polisen bryr sig i stor endast om max hastighet (vilket är vettigt).

Här är en bra i din prisklass och med lång räckvidd:
https://cdon.se/fordon/el-scooter-xiaomi-mi-pro-2-e-scooter-n...

Kan detta vara något? https://elscooterkollen.se/elscooter/registrera-elscooter-som...
Idiotisk lag iallafall. Finns väl ingen max effekt lag för bilar eller mopeder? Bara hastighet.

Av m4gnify
Skrivet av Tommy:

Ser ut att vara det ja, du kunde alltså söka på engelska på amazon.se?
Jag kliade mig mer i huvudet kring vad en sån här krok heter på svenska...

Jag översatte det innan jag sökte, men som ovan sagt, det borde gå att söka på engelska på Amazon, eftersom den svenska sidan bara är typ direktöversatt från engelska.

Av m4gnify
Av m4gnify

Prova. Jag är inte helt säkert, men deras compatalibity list är bara verifierade stickor. Dom kan inte testa alla antar jag. Det betyder inte att andra inte fungerar, bara att dom på listan fungerar som dom ska.

Av m4gnify

Skit i de flesta nya spel. Vänta på reviews. Alla nya spel är inte dåliga dock. Gå tillbaka och spela äldre bra spel istället. Har du vänner att spela med så "använd" dom, "dåliga" spel kan bli bra med vänner.
Jag har spelat No Man's Sky dom senaste veckorna.

Av m4gnify

Jag dricksar aldrig, men jag går heller aldrig på riktigt "fina restauranger". Skulle nog inte dricksa där heller. Om lönerna inte räcker så får dom höja priserna på maten istället.

Av m4gnify
Skrivet av medbor:

Någon som har samma skumma grej som mig? Har redan outer worlds på epic, och spacers choise edition syns som dlc, men kostar 110kr. Ska det inte vara gratis eller missar jag något?

Fick basspelet i en tidigare givaway

Försäkra dig om att du inte har Spacer's Choice Edition, det hade nämnligen jag. DLC't står fortfarande för 110kr på sidan, men enligt EGL så har jag Spacer's Choice redan. Kommer dock inte ihåg om ajg har claimat det eller bara grundspelet tidigare.

Av m4gnify

Nya spel är ofta sämre än äldre spel och o-optimerade så in i fanders. Dyra är dom också. Allt styrs av pengar nuförtiden, allt dom bryr sig om är en quick buck. Vem bryr sig om att dom styr skutan i sjunkhålet, det viktigaste är att få pengar nu. Åt helvete med kapitalism och sån skit.

Av m4gnify

Our way or the highway. Barnsligt

Av m4gnify
Skrivet av shugge:

Problemet är väl att det är svårt att förebygga. Många (alla?) de trådar du syftar på startas väl när olyckan redan har varit framme?

Det är väl det den här tråden handlar om. Hjälp folk att vara förberedda.

Av m4gnify

Europcar tex har så man kan hyra i Sverige och lämna i Tyskland, relativt nära Polska gränsen. Finns säkert andra liknande företag med, men Europcar var första jag hittade.

Av m4gnify

Behandlar man grejerna "med respekt" så håller dom länge. Har nog bara haft 3-4 trasiga USB-sladdar de senaste 15 åren, och då har det antagligen varit för att plasten torkat eller att sladden blivit böjd vid uttaget. Har inte heller haft problem med mer än möjligen 1 laddare under samma period. Äger inte särskilt många tredjeparts-sladdar eller laddare, för att jag inte behövt. Det kanske bara är tur, eller så är jag bara försiktig.

Av m4gnify
Skrivet av noMad17:

Det är inte en traditionell databas. All text har blivit uppdelad i tokens där ett token kan vara ett ord eller en del av ett ord. Dessa tokens får sedan ett unikt numeriskt ID som lagras i s.k. embedding vectors som håller kontextuell information om hur olika tokens förhåller sig till varandra.

Den korta förklaringen är att informationen om hur man tillverkar en bomb ligger inte samlat på ett ställe där man bara kan gå in och ta bort den.

Bra förklaring, men jag förstår ändå inte riktigt varför det inte finns verktyg som kan filtrera bort eller ta bort saker man absolut inte vill att en AI ska kunna "berätta" om.