Inlägg

Inlägg som klaus har skrivit i forumet
Av klaus

Vänta lika på de PCI 64bit socklar.SCSIkort har jag nu nästan 1 år.Jag vill inte har en Mobo med dubbla CPU'a. Jag vänta på nåt riktigt bra,ensålänge har jag råd att vänta.Men,men........

Av klaus

Jag har en 480 truepower blå. Kraftig och bra,mycket tyst.Fläcktutgångerna kan man glömma-ansluten fläckta an den Anslutningen gå för långsama ca. 1500 U/min eller so.

Beställde från gtek.net men var för dyrt 1500,-
Tittade tillfällig hos Jmedata.se mycket billigar,da får jag en 550 Watt för jag tro nu ca.1300,- ellerso!

Av klaus

De ville tjäna Penger med vad som helst idag.Jag persönligt har ingen behov av det. Kör mina Fläckta över Potisar har hitta en bra inställning för alla belastningar -det heter datorn vila eller köra krävande Spel-och låta inte mycket heller.
Viloläge-bero lite också på rumtemperatur=44-47 Grade
Körläge-krävande Spel=49-52 Grade
Jag tro det är acepterbar eller hur??
Jag pratar om CPU Tempen nu !!

Av klaus

Jag skulle skriva det nånstans att alla vet att jag är Tysk,men jag försöka so god jag kan.Var förut bara på tyska Saiten.Naja hoppas ni har talamod med min stavning??
Ja,jag fick dit det jag ville.

Av klaus

Du har Tid att vänta, med de Grejer du har momentan!!!!!!WWWaauuuu

Av klaus

Det måste ja komma en nu Modekort för det med Sytembuss 400Mhz eller???

Av klaus

Hur länge ska man vänta.De leka med oss.Man får idag inga Framtidsgrejer.Vecka till Vecka ändra sej allt.Ok Spelet Dom3 komma först årets slut so länge kan man spara för nogonting bra AMD eller INTEL.Vaför släppte de inte direkt Barton på 400Mhz buss.Den 333Mhz är kass.Jag slängde redan ögat på Intel.De ska inte leka för länge.Jag vet inte AMD måste komma med nonting bra långsam.Intel har råd att leka lite till, men inte AMD tro jag.

Av klaus

Musiken do??????Flygfältartig eller?? Spännande höra tester!!!!

Av klaus

Intel har mej inte ensolänge övertygat vaför köpa sånt??Vinna OK sälja sen billigt typ 500 Kr
Jag själv vill köpa Asus A7N8X Deluxe.

Av klaus

Tyvärr har jag dåliga påminnelse från -IBM- Diskar.
3 Stycken innom so 3år har sagt hej då.Jag vill se vad är felet och öppnade. En SCSI hade lossnad en läshuvud efter so 13 monate.
En andra hade efter fdiskkörning en hög kluster sönder.Sista gick sönder att det har blyvid en strömutfall och själva dator var inte jurdad.Men jag fick bara konstignåg skada på den IBM Disk.För det första ha jag med om den dag alltid set till att min Dator är jordad och IBM Diskar nej tack!!!

Av klaus

Är för mej lite för långsam,som systemdisk.Jag tycke en systemdisk behöver inte vara so står -han ska vara snabbt.Jag själv ha en Seagate
SCSI 15000rpm med bara 18Gb och söktid liga på 3,7 det räcka.Sen kan jag har andra diska som är långsamare som är står.Allt bly ja styrt från sytemdisk som är i sin tur snabbare som snabbt.

Av klaus

Du skulle Abit informera kolans och so eller första och sista köpet från de

Av klaus

-Löda ditt Kondens. so enkelt är det inte!!!!!!!
1. måste han har samma värde som på den gamla men volt kan vara högre
2. Kondensatorerna har också +och- inte felvänd fastlöda
3. Se också till att du när du löda inte värma kondens. för mycket up på Stifterna

Av klaus

jag ha en Asus A7M 266 Modekort och en 2001 Palomi..eller vad han heter go somed inte bra att överklocka,det måste vara den här Processor som Asus sa.1733 Fsb körde jag i 1820 Fsb.133 bussen till 140 inget märkverdigt.Nu nåt konstig i dag måste jag det lilla ändra tillbaka,data ville inte mera starta-blå Bildskärm och so.Setta bussen tillbaka till 133 och fungerade bra igen.Jag tru det börja spöka med det här modekortet.
Ström liga egendligen ganska bra till
V core 1.74
+ 3.24
+ 4.94
+ 11.70
- 11.95
- 5.15
Lite fel men da finns väll toleransen,eller???Ha en nytt Nättagget från Antec -480tru-
Jag vet inte vilka Kondensatorena är skadad i fall att ,man se ingenting
Bara byta det bly nästan för dyrt Asus ha en hög av de på Kortet. Man måste väll vänta på den stora smällen eller so????
Eller vet nån vilka det rör se om????
Jag vet måste långsiktigt byt Kortet gammal och so,men försöka ha den också för pojken min vänta redan att få den.Ny det här!!När man tänka,det finns 486er kvar det var väll den bästa Qulitäten,eller hur???
Jag vet tyvärr inte vad jag ska köpa Petium eller AMD.Jag tru nästan som IBM i sitt postående att AMD so småningom få problem att existera.Och titta man på prisa.Intel liga nästan bättre till för Mhz.Men det finns ett men.
Är AMD kaputt börja väll INTEL flyga iväg med priserna so att vi inte längre har kläder på kroppen,men en surrande Pentium 8 under Skrivboarded.
Man vill ja äger,är ja också kul med de burker.Ni kan ja lite tippsa.Och titta inte so någa på stavfel är halt från Tyskland.

Av klaus

med andera ord vet man inte mer vad man köper,betalt också rentav för mycket.Qualitätskontrollerat!!!!!!!!det ord,kan man ta bort i framtiden.bara
bra för de som sälja.Vilket Modekort är köpbar??? och utan spökery.