Inlägg

Inlägg som riktigninja har skrivit i forumet
Av riktigninja

konstigt nog flyter det väldigt bra på min nästan 4 år gamla dator i 1080p med i5 3570k och 4gb gtx680 .. behöver bara stänga av aa och godrays på low... Deras dåliga implementering av aa gör bara så texturerna blir ännu suddigare.

Av riktigninja

ur ett säkerhetsperspektiv , nej. Du kan aldrig radera information från en ssd.. nästa ägare av datorn kommer få tillgång till kreditkortsuppgifter, lösenord osv.. Går ganska bra med en mekanisk hårddisk, genom att skriva över hela skivan med bc-wipe eller liknande.. om den inte är beslagtagen av säpo.

Av riktigninja

jag spelade 2 timmar och fick nästan stressfrakturer i pekfingret och långfingret på vänster hand .. tack vare det nya v.a.t.s-systemet som är en flopp.. funkade skitbra i fo3 och new vegas ,nu är det ett jävla fararande med musen och tryckande på Q och E otaliga gånger .. hatar verkligen det.
1. Q
2. sikta med musen på delen du vill skjuta
3. Q(IGEN!!!!!!!! .. whatever
4. E .. fuck off..
5. slå knytnäven i tangentbordet så knapparna flyger och svära
samtidigt som alla fiender rör sig mot dig i slow motion .. skitskoj om det är 10 jätteråttor och flugor.. funderar på refund.

Av riktigninja

någon som vet var man ställer default webläsare in windows 10? det återställs till microsoft edge hela tiden , och firefox frågar varenda gång jag startar, även om det är avkryssat

Av riktigninja

charmen med dreamhack har gått förlorad.. dom har gått från 90talets inga regler, misär, joltcola och halvnakna booth babes ..

till välordnade former, politisk korrekthet, sura vakter och fokus på esport

och nu finns torrents.

Av riktigninja
Skrivet av Heymelon:

Jao det skulle ja tro.

Skickades från m.sweclockers.com

jag tycker det är ganska fult .. tillför inte något mer än en störande dimridå

Av riktigninja

lathet, profitbegär och inkompetens.. den här typen av föråldrad grafik ska funka i minst 60fps på ett gtx680 i 1080p .. animationerna är lika fula som vanligt dessutom. Plockar upp det från reabacken när det kostar 9,99€

Om en kock lagar mat som smakmässigt är i världsklass, men han är helt befriad från konstnärligt sinne. Ser ut som bajskorvar och spyor på tallriken så vill inte många äta den ändå. Samma anledning till att jag inte orkar med fula spel, även om dom spelmässigt är bra.

Av riktigninja
Skrivet av Rajat:

Sveriges skatter gör att du har gratis skola och inte behöver betala skyhöga summor för sjukvård bl.a

Du behöver inte länka till vad skatter är, jag vet vad det är och jag ser det som något bra, de som tjänar mer SKA betala mer i skatt, inget fel i det.

är knappt värt besväret att jobba i sverige, när man lika gärna kan leva på socialen och få mer pengar över att leva på efter hyran är betald.. sen slipper man gå upp 5.30 varje dag och göra något som är extremt tråkigt och enformigt till kl 16.00

Av riktigninja
Skrivet av Sveklockarn:

Menar du detta?
Sällsamt dålig jämförelsevideo med förrenderade 3D-miljöer mot ingamegrafik från en konsoll.

fallout 3 ser ut som 100 shades of brown .. men verkar va för överdrivet starka färger i 4.. får ont i ögonen..

Av riktigninja
Skrivet av elajt_1:

Jag är som sagt inte säker på om det gäller multi GPU-kort, men med tanke på hur AMD presterar med Nvidia teknik, så tvivlar jag på att 295X från AMD fixar det heller. Jag vet att det inte går med Titan X vilket är det snabbaste single GPU-kortet. Det var egentligen inte det viktiga i det jag försökte argumentera utan det handlade om att någon tyckte det inte fanns några next gen titlar varpå jag svarade då finns det inga next gen gpu'r heller eftersom de inte klarar det som finns i dagsläget fullt ut. Det här är inte ordagrant med du förstår om du läser förra inlägget.

Edit: Såg nu att du har 2st GTX980ti i din burk. Jag menade single kort. Det skulle väl vara skam på torra land om du med grafikkort för 14 000kr inte kunde få 60fps med maxinställningar i det spelet.

troligtvis framerate som glappar mellan 28-45 fps på maxade inställningar , då det kommer va mkt dåligt optimerat och inte ha något sli-stöd tidigast ett halvår efter release.

Av riktigninja
Skrivet av Sveklockarn:

Vad sägs om ljussättningen, 3D-modellerna och allt annat som ser ut att höra hemma i ett fem år gammalt spel?

Det är inte frågan om det är stämningsfullt, det är frågan om man får ett spel från 2015 för 60€ på Steam!

vilken ljussättning? tror bara dom skruvat upp ambient light till en lämplig nivå, och låtit texturerna symbolisera skuggor osv.. men även det mkt bristfälligt.

Av riktigninja

grafiken motiverar en pentium 4 ,och 6850 .. troligtvis kräver det mkt mer än så pga dålig optimering

Av riktigninja

du får iaf tillbaks pengarna av dom ..när dom inte behövt.. alla förbokar ändå nästa spel. Ubisoft gav bara bort ngt dlc, till ett spel som fortfarande va trasigt.,(unity)
Det är som att köpa en förtorkad grillkorv på statoil, men istället för pengarna tillbaks så erbjuder dom gratis räksallad.. det gör fortfarande inte att den blir ätlig.

Av riktigninja

jag hade också kunnat betala en 20lapp i månaden för youtube, om dom tagit bort ALL reklam samt cookies och loggfiler.. och slutat cencurera skiten.. samt bannat pewdiepie och alla fjortisbrudar från stockholm som laddar upp filmer när dom sminkar sig.. och inte sänkt kvalitén till 240p efter ett halvår.

Av riktigninja

jag vill ha en mobil fri från malware och spyware, där all programvara med källkod är släppt under GPL v.3.. samt att telefonens läge inte går att triangulera med mobilmaster då den är avstängd/batteriet bortplockat(med hjälp av det dolda sekundära batteriet som nästan alla har, ofta maskerat till en ic-krets).. inklusive firmware så telefonens kamera/mikrofon inte kan fjärrstyras av säpo... eller uttråkade ungjävlar med rätt hårdvara..

Av riktigninja

mobiler är onödigt.. folk klarade sig med televerkets gråa telefoner hemma förut och telefonkiosker,

Av riktigninja

jag vill ha en lcd som klarar återge lägre antal punkter än native, utan att det blir suddigt.

Av riktigninja

tar KÅL .. Kol är en sjukdom, eller något man grillar med.

Av riktigninja

warranty void if seal broken

Av riktigninja

dom borde också bötfälla svenska staten med minst 50 miljarder, för kravet på datalagring hos isper .