Inlägg

Inlägg som Argybarg har skrivit i forumet
Av Argybarg

stämmer inte alls för mig jag befinner mig ett par mil utanför strömsund men den säger att jag befinner mig på Kommunalvägen 20, 141 61 Huddinge, Sweden det är 745 km åt fel håll :/

Av Argybarg

Oh köpte en sån förra månaden och har aldrig någonsin suttit så bekvämt som i denna! Nu med extra pris var ju inte heller fel. kan starkt rekommendera denna jag med.

Av Argybarg

Mionix Naos 5000

Av Argybarg
Skrivet av tofflan91:

Någon som kan rekommendera en bra monitor för att se temp?

Core temp

Av Argybarg

P3 skulle jag vilja ha http://sverigesradio.se/p3/

Av Argybarg

Jag vill ha!

Av Argybarg

kollade nyss på detta från Linus på youtube och undrade varför har inte SWEC denna? går in strax efter och ser den på första sidan!

Sweclockers FTW!

Av Argybarg

då har jag en annan fråga om jag kör Raid 1 på dem 2 första diskarna och sedan köper 2 till kan jag förvandla det till raid 5 med 4 diskar utan att behöva förlora data? eller ska alla vara tomma för att det skall kunna gå?

Av Argybarg

Val av NAS 4+ slots

Hej känner att det är dags att ge mig in i NAS världen men vet inte riktigt på vad man skall satsa på som RAM och Cpu hastigheter osv jag hade tänkt mig 2 st Hdd på 2Tb för att sedan kunna lägga till iallafall 2 till i framtiden. vad är det jag ska ha?

kommer prestandan på dem avgöra min överföringshastighet? eller är det via nätet det flaskar så man skall satsa på 2 LAN portar?

-Det jag letar efter är en som inte är så ljudlig av sig
-Plats för 4 hårdiskar
-Ev 2 LAN portar?
och en prislapp som inte är allt för hög

Så vad ska jag ha? vad är bra? ge mig ett tips! kommer det nån modell som sticker ut lite mer som man skall vänta på?

/Lost in NAS world

Av Argybarg

En annan irriterande sak är att man alltid får möta tanks som är så jävla mkt bättre än en själv.. alltid att jag får möta tanks som är 3 klasser över mig som skjuter ett skott så man dör varje gång och skulle jag smyga mig på nån och skjuter dem i röva så får man som svar "Did not penetrate" eller " It bounced off!" så sjukt irriterande! är det inte meningen att man skall ha nån chans efter T3?

Av Argybarg

hade en gammal skit dator från compaq som jag bytte stoppade in i ett nytt chassie sen efter det en om installation av windows och sen fanns det fan inget ljud i datorn, helt dött satt i flera timmar och mixtrade med drivrutiner och diverse saker för att få det att fungera. ringde även compaq´s support (som inte var billig) men dem kunde inte förstå vad det var. jag gav upp och efter nån vecka efter skulle jag koppla in ett par lurar i fronten och såg att den hade jag inte satt dit i det nya chassiet plocka upp sidan och satte i kabeln och vipps så funkade både högtalarna och lurarna! FUUUUUUUU.

så simpelt fel och kan driva en till vansinne. men jag fattar inte varför den kabeln måste sitta i som går till fronten för att uttaget på moderkortets inbyggda ljudkort ska fungera?

Av Argybarg
Skrivet av Glappkäft:

Tjenare, ny dator på G då med tanke på att min knappast klarar CS:GO, så tycker det är på tiden att skaffa ny! Är dock inte så haj på detta med datorer så tänkte be er på Sweclockers om hjälp! Har kollar på några datorer som jag tror är helt O.K och undrar vad ni tycker om dom och vilken som är bäst!

http://cdon.se/hemelektronik/thor_veor_v.2_-_intel_i5-3450_-_...

http://www.komplett.se/k/ci.aspx?sku=10702

http://www.komplett.se/k/ci.aspx?sku=10667

Och slutligen http://www.inet.se/produkt/1517090/taurus-experienced-gtx-650...

Prisklassen som jag kan köpa en dator i är MAX 9000:- så länka gärna om ni hittar bättre eller vet datorer som är bättre!

tack på förhand!

Det bästa är att plocka delarna själv doch har jag inte riktigt tid just nu men kan komma med ett hyffsat förslag senare
Men det finns många duktiga här på SWEC som garanterat kommer hjälpa dig inom kort om inte kommer mitt förslag om nån timme

Av Argybarg

Ta den som du tycker är fin?

Av Argybarg

Det är inte värt det om du inte sitter på en himmla massa skärmar i stor upplösning kör du 1920*1080 så kör på 2Gb varianten

Av Argybarg

Tur man nyss köpte Asus GTX670 2Gb för att man inte orkade vänta på 4gb modellen och så kommer den nu!? FUUUUUUU

Av Argybarg
Skrivet av Sannapulsen:

Hej.
Jag beställde ett msi 660 från webhallen och fick ett asus. Jag undrar modet är värt att byta eller bara köra på med asus kortet?

det är väl bara att ta kontakt med dem?

Av Argybarg

YEEEHAAAA!

Av Argybarg

Den funkar inte... Man får ju olika varje gång. Åtminstone jag iallafall

Av Argybarg

Ei saa peitää

Skickades från m.sweclockers.com

Av Argybarg
Skrivet av Typhonos:

Perforeringar gör mindre än man tror när det gäller ljudnivå om man dämpat tillräckligt, min tystaste dator har helt öppen front efter grovmoddning.
Byt kylare på ditt grafikkort, det kommer göra skillnad som på natt och dag och häng upp alla mekaniska diskar i 5.25 tums enheter, grafikkort, processorkylare och vibrationer orsakar utan tvekan 80% av oljudet i en dator. Räcker inte det och du har undervoltat alla fläktar i chassit, då är det dags att överväga en ny låda.

Jag har inte riktigt tid att modda min låda och heller inga verktyg och för 800:- som r4 kostar tror jag knappast att det kan bli sämre eller? Grafikkortskylare? räcker inte Asus DC2 kylare till det?