Inlägg

Inlägg som Pinkn00b har skrivit i forumet
Av Pinkn00b

Känns fett tappat att köra över deras vanliga läsk som en blandning istället för att göra ett mellanting för om det vore populärt/eftertraktat så kommer folk köpa det.

Hade hellre haft en pepsi utan sötningsmedel och mindre socker i så fall men nu vet man att pepsi o dyl kommer undvikas hädanefter.

Av Pinkn00b

I sin helhet så är det minst 20k timmar WoW under min livstid.

Av Pinkn00b
Skrivet av CarlOscar:

Ja, där svarade du ju på frågan "Varför?" För att samla poäng.

Det var ju du som frågade mig varför till min initiala fråga om någon kände till ett sätt att betala restskatten med kreditkort...

Av Pinkn00b
Skrivet av CarlOscar:

Varför?

Ta ut pengar från en bankomat och sätt in de på kontot sen betala.

Vissa kreditföretag, typ supremecard kan man betala räkningar med så då hade det funkat

Varför inte? det är gratis poäng du kan få hos kreditutgivaren?

Av Pinkn00b

Någon som vet om man kan betala restskatten med kreditkort?

Av Pinkn00b

Portabel AC med både tilluft och frånluftsslang

Tjena,

någon som vet var man kan köpa en portabel AC som kör med dubbla slangar alltså en som har en slang för tilluft och frånluft så man slipper undertrycket i lägenheten man får om man bara har en AC med frånluftsslang.

Mvh pinkn00b

Av Pinkn00b

Det kan ta 168- 504 timmar

Av Pinkn00b
Skrivet av elp:

Lyfter en gammal tråd - behöver tanka hem en iso-fil för Win 7 Prof x64 men kan baske mig inte hitta ett enda ställe att göra det som verkar vara någorlunda legit.
Är det någon vänlig själ där ute som kan bistå med en OK länk?

Bug o bock på förhand!

https://www.microsoft.com/sv-se/software-download/windows7

Av Pinkn00b
Av Pinkn00b

Som Mrqaffe skrev så borde du kolla bilens papper : ).

Skrivet av Navicula:

Dubbdäck fäster mycket bättre än gummi. Bara dumt att lägga pengar på något som "ger "din bil extra slir

Beror helt på hur väglaget ser ut i den regionen där man kör samt vilken körstil du har på vintern.

Av Pinkn00b

Med tanke på hur mycket pengar dem redan har samt att inget spel har kommit ut ännu skulle jag väntat tills spelet släppts.

Av Pinkn00b

På andra hdmi sladdar som är 28 gauge så rekommenderas en böjradie större än 8cm.

Av Pinkn00b

Spännande att se Zika viruset spridas ännu mera om i världen, annars inte.

Av Pinkn00b
Skrivet av Necrophor:

Annars kan du prova Torr-is, brukade ha det (liten, öppen låda) i en gammal lastbil när jag/vi körde gas åt AGA. Fungerade utmärkt att kyla ned hytten med.

Låter som en väldigt dålig idé då det inte behövs mycket kolsyre-is i en lägenhet för att överstiga farliga värden.

Av Pinkn00b

Lirat WoW i alla expansions vissa mer och vissa mindre där WoD var en stor besvikelse så stor att jag aldrig nog kommer lira någon expansion efter WoD om inte stora förändringar sker vilket inte kommer hända ;).

Legion ser enormt tråkigt ut för mig då jag hellre hade spelat på legacy servrar men det är ju roligt att folk fortfarande tycker om retail även om man själv inte gör det.

Av Pinkn00b
Skrivet av Viochee:

redan sagt redan, men vi tar det igen, 960 är inom gränsen vid average alltså under 75w medans 480 inte är det

Lätt att missa om man ser rött.

Av Pinkn00b

Tror att hos medel Svensson handlar det om att köpa nytt bara för att man kan/status medans resten köper vid behov eller att dem behöver eller saknar någonting från sin nuvarande telefon.

Av Pinkn00b

Om du har en macro knapp kopplat till ett script som jobbar utanför spelets funktioner skulle jag kalla det fusk tex bhop script eller liknande men svårt att säga generellt.

Av Pinkn00b
Skrivet av Periskop62:

Nåväl vi får väll ta detta med advokaten. Men så pass mycket kan jag säga er att jag bara kan råda er att skriva ett så kallat "vit brev" där sådana saker som lösenord ska finnas om ni blir sjuka och vet att ni snart ska gå bort. Tyvärr glömde min bror detta. Nej han ville väll förstås inte tänka på att han snart skulle dö. Och detta med vit brev är inte något som jag nu själv hittar på. Utan är något som advokaten sa och som han tyckte var väldigt beklagligt att så många glömmer och inte tänker på idag. Speciellt när man kan ha så mycket gömt i datorn som kan ha betydelse för efterlevande.

Vad som gäller innan arvskiftet är klart, är arvskiftet avklarat och någon har tilldelats datorn som arvgods?

Om arvskiftet är genomfört och datorn har tilldelats en person så har det blivit deras ägodel men vad lagen säger om att utvinna informationen i det läget vet jag ej men då personen är avliden så är nog inget olagligt.

Sedan man kan ju fråga sig varför det är lösenord på datorn om den avlidne vill dela med sig det och exakt vad ni ska hämta eller om ni bara är generellt nyfikna på informationen .

Av Pinkn00b

Ni får inte röra datorn innan en bouppteckning är gjord då det är inte er egendom innan arvskiftet har genomförts, all egendom tillhör dödsboet som är en egen juridisk person.