Inlägg

Inlägg som ddog har skrivit i forumet
Av ddog

Jag kör evga och är jätte nöjd. Valde dom pga. Deras beslut med att acceptera returer på 970=bra kund service. Dom låter inte heller mycket och tycker nästan fläktkurvan ör lite väl långsam

Skickades från m.sweclockers.com

Av ddog
Av ddog
Skrivet av phoenixdisciple:

Hmm.. tycker du fick väldigt låga poäng måste jag säga.
Fick detta med datorn i sign;

FPS: 61.1
Score: 1539
Min Fps: 31.2
Max FPS: 125

Platform: Windows 8.1 (NT 6.2)
CPU: i5 4690k @ 4.3Ghz
GPU: MSI GTX 780

Render: Direct3D11
Mode: 1920x1080 8xAA fullscreen
Preset: Custom
Quality: Ultra
Tessellation: Extreme

Dold text

Tack för ditt svar

Lyckades stänga av den röda tonen. Var pga min 3D skärm. Då aktiverades det automatiskt.
Testade heaven och dö fick ja ca 3300 så de såg ju lite bättre ut. Ska de om ja kan klocka upp de något också

Edit: såg sen att de inte var mig du svara de Så går de när man försöker använda telefonen
Skickades från m.sweclockers.com

Av ddog

Hej,

Finns det någon vänlig själ som kan hjälpa mig att förstå.. När jag försöker köra heaven så får jag som denna personen: http://www.mediafire.com/view/?fgiv2hzmz1n

Fast mitt är mycket värre. Det är rött skimmer runt allt. Detta gäller enbart när jag kör fullscreen. Hade samma problem i valley men om jag enbart tabbade ut och sedan in funkade det normalt. Det gör det inte i Heaven.
Är det mjukvara, inställningar eller kan det till och med vara hårdvara?
Tack på förhand.

EDIT: Tilläggas bör att jag får väldigt låg score i Valley. I 1080 fullscreen får jag ca 4100 på max inställningar. Ser att folk ned icke OC får närmare 6000.

Av ddog

Sämre poäng på benchmark efter en vecka.

Hej,

Jag köpte tidigare i veckan 2 stycken 980s. Samma dag som jag koppla in dom benchmarkade jag i valley. Då fick jag 5050 något. Klockade dom lite och gick upp till 5150. Idag när jag skulle testa lite med korten kommer jag bara upp till 4100. När jag klockade lite kom dom upp i 4300. Sedan körde jag original igen och då blev det 4400. Så det verkar ligga väldigt ostabilt. Tidigare när jag körde 970 sli så kom jag upp i ca 4100.
Inget har ändrats på datorn under dessa 4-5 dagar heller. Vad kan detta bero på?

Är inte jätte insatt heller i hur benchmarksen fungerar så ni får gärna förklara om ni tror jag gjort något fel denna gången?
Tack på förhand.

Av ddog
Skrivet av MakeCoke:

Köp ett billigt 280x/7970 (samma kort, olika namn) begagnat så har du i.a.f. vettig prestanda. Sen köper du ett av AMD:s eller Nvidias nya toppkort och säljer ditt 280x/7970 till samma pris som du köpte det för.

Så du tror att 3xx kommer prestera bättre än ett 295x2? med tanke på priset

Av ddog

Nu har jag fått mina 970s returnerade och krediterad. Var o köpte ett 290 i helgen för 2700. Funderar på att lämna tillbaka detta och istället köpa ett 295x2. Tror folket att detta är ett kort som fortfarande kommer vara bra när 3xx serien kommer och eventuella nvida ti kort?
Eller borde jag bara koppla in 290 och vänta? Ge mig förslag på kort, pris spelar ingen större roll.

Av ddog

Jag fick båda mina kort krediterade igår. Även om jag var skeptisk till att de ville ta in dom så förstår jag att de vill kolla så de inte är skadade.

Riktigt nöjd med servicen och vill tacka inet för detta. Kommer återvända till dom igen

Skickades från m.sweclockers.com

Av ddog
Skrivet av AndraBullar:

Åkte in till Inet på Ringön idag och lämnade båda mina kort. De ringde några timmar senare och bad om kontonummer för återbetalning. Smidigt och välhanterat!

Vilka kort hade du då? Lämnade in mina i sisjön i helgen. Fortfarande inte fått något svar.

Av ddog
Skrivet av MalinGTX:

Inet ringde mig nyss och berättade att dom betalar tillbaka båda mina kort utan problem !!
Även min sambos två tog de med tillbaka utan problem.
Han var riktigt förstående och trevlig han som ringde (serviceteknikern..)

Hoppas alla får samma trevliga bemötande.

Vart lämnade du in dem? Eller Skickade du? Man kanska ska säga grattis också. Har också lämnat men väntar svar

Skickades från m.sweclockers.com

Av ddog

Jag lämnade in mina kort i en butik idag. Det skulle ta in och felsöka... Förstår inte riktigt hur de tänkt felsöka. Att det testar så jag inte förstört korten kan jag givetvis förstå. Så hoppas på att det krediteras nu, redan köpt en 290 som jag inte vågar öppna tills jag vet om jag får pengarna tillbaka. Återkommer när jag vet.
Skulle bara byta till 980 om de i butiken skulle kunna erbjuda mig ett 980 för 4500.
Lycka till, till er andra.

Av ddog

har precis samma problem som dig. Ska lämna tillbaka mina 2 970 men vet inte vad ja ska ersätta dom med. Kommer följa tråden o hoppas ni kommer fram till något vettigt. Ja tror att de ev. Blir ett 280x för min del o bara vänta in nösta generation

Skickades från m.sweclockers.com

Av ddog
Skrivet av MakeCoke:

Hur mycket gav du?

Tack för er respons. Tanken är ju att jag ska gå upp i upplösning. Hade tänkt köpa en ROG Swift men då jag nu är osäker om jag ska köra nvidia kort i framtiden så väntar jag och ser vad freesync skärmarna ev. har att erbjuda tillsammans med 380x.

Det blir nog att köpa ett billigare kort och köra med. Hoppas bara AMD släpper korten snart. Det var väl ändå ett tag sedan 290 kom nu.

Jag gav ca 3790 kr styck tror jag. så totalt ca 7500. Så skulle kunna köpa vad som helst just nu.

Av ddog

aa kollade inte på kylaren på det. Kollar man intes grafikkorts utbud just nu känns det som att enda alternativet är att plocka bort en 970 och köra singel kort till något nytt kommer. Eller köra http://www.inet.se/produkt/5411067/asus-radeon-r9-290x-4gb-di... får ta mig en funderare på detta.
Vilket skulle kunna ha högst 2a handsvärde om jag vill sälja de inför nästa serie?

Av ddog

Tack för ditt svar. Ja de blir nog ett xfx 290x då kortet måste inköpas på inet. Har inte tänkt att använda kortet allt för länge utan vänta in 380 eller ev. 980Ti. då de blir en del pengar över från mina 2 kort.
Låter detta ok?
Varför ja vill byta är främst inte för principen utan för att jag har upplevt felet med 970. I ex. Dying light går användningen upp till ca 3,8gb och de går inte att spela.
Så för att slippa detta problem fram tills nästa serie kommer hade ja isåfall tänkt att köra på 290x kortet.

Skickades från m.sweclockers.com

Av ddog
Skrivet av makn:

Japp så är det. Har man då två stycken 970 vill man inte köra utan AA eller på "High" bara för att minnet begränsas

Men de värsta tycker jag är att nvidia experiance ska väl endå välja de bästa inställningarna för sin setup och då väljer den något som inte går att spela med..

Av ddog

Jag testade dying light på min rigg med nvidia experiance optimala inställningar. Då låg jag oftast på runt 3,8gb. Detta gjorde spelet helt ospelbart.

Av ddog

Byta ut 970 SLI mot ?

Hej,

Jag kommer ev. få lämna tillbaka båda mina 970 G1. Min tanke tidigare var att istället slänga till lite pengar och köpa ett 295x2 kort. När jag har tänkt lite mer så kanske jag bara borde försöka lämna tillbaka ett och vänta in AMD's nya kort. Eller lämna tillbaka båda och köpa en 290x.
Ni ser dator i sign.
Vill ni hjälpa mig att komma fram till hur jag ska göra.
Tack på förhand

EDIT: Ska tilläggas att jag har planer att skaffa mig en ROG Swift när ekonomin tillåter eller ev. liknande skärm om jag nu skaffar AMD. så 1440 kommer spelar på inom snar framtid. Vilken skärm beror på grafikkort (G-Sync/free sync).

Av ddog

Jag hoppas verkligen möjligheten kommer att få lämna tillbaka korten. Vill köpa ett 295x2 istället nu...

Av ddog

Jag skulle testa att ringa Delta service och höra med dom vart de skickar sina Nokia lurar. Jag vet att föra nått år sedan skickade de alla lumia lurar vidare till extern verkstad. Då kanske du kan höra med den verkstaden om de kan hjälpa er.