Inlägg

Inlägg som Trudgelmer har skrivit i forumet
Av Trudgelmer
Skrivet av Death On Wings:

Dock är Lotro så nära wow man kan komma, har man spelat sig trött på wow så lär man tröttna på det här snabbt.

Hade det resonemanget varit korrekt, hade World of Warcraft aldrig blivit den kassa succe det blivit. Lord of the Rings Online har nämligen inte mer gemensamt med World of Warcraft, än vad World of Warcraft har med Everquest, från vilka Blizzard tog hela deras framgångsrika koncept.

Det finns inte ett theme park MMOG idag som inte bygger på de koncept som EverQuest skapade 1999 och DaoC 2001. Att två MMOGs bygger på samma grundkoncept, innebär inte automatiskt att de levererar samma spelupplevelse. I mina ögon har LotRO och WoW helt olika kvaliteter, och att man är trött på det ena utesluter absolut inte att man trivs i det andra. Av våra drygt hundratalet medlemmar i LotRO, är säkerligen minst 50% fd WoW spelare.

Av Trudgelmer

För er som är trötta på WoW och söker något annat, kan jag varmt rekommendera LotRO.

Av Trudgelmer
Skrivet av Newklear:

Källa på det?

Dödsdömt, javisst... Men det kommer ta tid innan det stupar då det finns många som fortfarande älskar PvP'n som är mycket bättre än de flesta andra MMO's

Med tanke på att Mythic skall stänga ner 2 av 4 NA servers inom kort, är det lite svårt att påstå något annat än att trenden är nedåtgående för Warhammer dessvärre. Flera av de största gillena i EU har lämnat Warhammer för andra MMOs den sista månaden, så en inte allt för vågad gissning är att Mythic inom en inte allt för avlägsen framtid kommer att merga Karak-Norn och Karak-Azgal.

Så säger man att framtiden ser ljus ut för Warhammer, så blundar man. Med 3-4 servers i EU/NA finns det maximalt 30-40.000 spelare och då räknar jag högt med 10.000 per server. Min gissning är att EA drar ut pluggen när SWTOR gått live.

Tråkigt på ett fantastiskt IP.

Av Trudgelmer

Du behöver absolut inte föra över några karaktärer. Passa på att uppleva det nya innehållet i Cataclysm. Det gör vi
Välkommen in att registrera dig och skriva en ansökan i vår wow-sektion på forumet. Adressen ser du i min signatur.

Av Trudgelmer
Skrivet av adriankarlsson:

Tja, kul grej.
Vad "behöver" ni? Jag har en av allt förutom DK.
Har dock inte installerat cata ännu :), men har skivan.

Hej, kul att du funderar på att gå med i vår nystartade gemenskap.

Det är viktigt att du är införstådd med vår spelfilosofi, innan du går med i våra led. Som jag skrev i original posten, så är individen bakom tangentbordet betydelsefullare för oss, än den digitala karaktär de representerar. Hjälpsamhet, kamratskap och respekt är alltså av större vikt än din karaktärs klass, utrustning och generella avancemang.

Delar du vår syn på spelande och har en glad och mogen attityd, skall du känna dig varmt välkommen. Men lova att du väljer den klass du trivs bäst med själv.

Av Trudgelmer
Skrivet av Zyriak:

Ni har valt en RP server, följer ni serverns RP policy då?

Med vår bakgrund från LotRO, där missbruk av chatt kanalerna generellt sett knappt existerar ens på de vanliga servrarna, faller det sig ganska naturligt att respektera den policy som är gällande på World of Warcrafts RP-servers. Dessvärre har vi upptäckt att det endast är en liten fraktion av spelarna, som delar vår inställning.

Av Trudgelmer

Friskyttarna är en Svensk onlinespels community, och vi är bland annat etablerade i LotRO med ett rank 9 kinship på servern Evernight.

Communityn startades av en liten grupp erfarna MMOG spelare, som delade åsikten att individen bakom tangentbordet är viktigare än den digitala karaktär de representerar. Den uppfattningen är i allra högsta grad fundamentet i vår gemenskap än idag. Våra ledord är : kamratskap, hjälpsamhet och respekt. Vi är inte en rollspelsgemenskap, men vi uppskattar sociala evenmang och eftersträvar att genomföra fester, tävlingar och andra typer av ingame sysselsättningar på regelbunden basis, som ett komplement till ordinarie grupp och raid aktiviteter.

Delar du vår syn på spelande och har en glad och mogen attityd, är du välkommen att bli en del av vår gemenskap i Midgård.

Mer information om Friskyttarna finner du på vår hemsida: http://friskyttarna.eu

Av Trudgelmer
Skrivet av McFeast:

Då jag bara hört gott om Friskyttarna är jag nästan sugen på köpa Cataclysm och installera WoW igen samt flytta över en karaktär eller fler till Moonglade.

Får ta mig en rejäl funderare och ev. skriva en ansökan.

Det tycker jag. Du är varmt välkommen

Av Trudgelmer
Skrivet av Megacrash:

Ja jag är trött på det, därför jag byter spel...
Buh huh synd ni inte börjar med Rift också:(

Det kommer ut nya MMOGs med jämna intervaller. Det är omöjligt att fokusera på alla. Jag hoppas du kommer att trivas i RIFT. Lycka till

Av Trudgelmer
Skrivet av SkuM:

typiskt. spelar horde på denna server med mina polare. annars hade jag nog gärnat faction changat och joinat

Vi får vinka till varandra i Azeroth i stället. Vad heter din horde karaktär?

Av Trudgelmer

[WoW] [A] Friskyttarna rekryterar nya medlemmar

Är du trött på elitism och allt fokus kring gearscore?

Då skall du fortsätta läsa!

Friskyttarna är en Svensk onlinespels community. Vi är etablerade i LotRO sedan länge, och har ett rank 9 kinship på servern Evernight. Vi har i dagarna valt att expandera och omfatta även World of Warcraft och det kommande Guild Wars 2.

Communityn startades av en liten grupp erfarna MMOG spelare, som delade åsikten att individen bakom tangentbordet är viktigare än den digitala karaktär de representerar. Den uppfattningen är i allra högsta grad fundamentet i vår gemenskap än idag. Våra ledord är : kamratskap, hjälpsamhet och respekt.

Vår alliance guild finner du på RP-servern Moonglade [EU].

Vi är inte en rollspelsgemenskap, men vi uppskattar sociala evenmang och eftersträvar att genomföra fester, tävlingar och andra typer av ingame sysselsättningar på regelbunden basis, som ett komplement till ordinarie PvE och PvP aktiviteter.

Delar du vår syn på spelande och har en glad och mogen attityd, är du välkommen att bli en del av vår gemenskap i World of Warcraft.

Mer information om Friskyttarna finner du på vår hemsida: http://friskyttarna.eu